Brugt BMW 320i

Hvis nogen forstår at lave toplækre og fantastisk flotte biler, der får selv den mest kræsne bilentusiast til at juble, så er det BMW. I BMW’s 3-serie, som inkluderer et bredt udvalg af lækre biler i mellemklassen heriblandt stationcars, sedaner, coupéer og cabrioleter, finder du den sprøde BMW 320i. 

Der er ingen tvivl om, at BMW er et prestigefyldt bilmærke. Den tyske bilproducent triller udelukkende kvalitetsbiler af samlebåndet, og BMW 320i er ingen undtagelse. BMW 3-serien er designet til at klare hverdagens udfordringer som indkøb, familieferier og weekendture, og en brugt BMW 320i gør det hele til en leg. BMW 320i tilbyder en sporty og dynamisk køreoplevelse samt flotte, stilrene linjer og smukke detaljer, der leder tankerne over på ældre, klassiske biler – dog med et moderne tvist.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af flotte, brugte BMW 320i til salg. Vi forhandler et stort udvalg af brugte BMW 320i i forskellige årgange og farver. Med 100% Autotjek-mærkningen er du altid garanteret en tryg og sikker handel.  

Du kan læse mere om fordelene ved køb af en brugt BMW 320i her.

Fordele ved køb af brugt BMW 320i

Er du en sand bilentusiast, kender du nok alle de gode grunde, der er til at købe en sprød BMW. BMW 320i er en praktisk og utrolig alsidig bil. Den kommer nemlig i utroligt mange udgaver blandt andet som sedan, cabriolet og stationcar. I alle udgaver er der sørget for høj komfort og god plads på for- og bagsæderne. Bilen egner sig derfor utroligt godt som både firma- og familiebil. Går du og sukker efter en bil, hvor taget kan foldes ned, så du kan gøre alle andre billister misundelige, når solen skinner fra en skyfri himmel, ja, så kan du med fordel gå efter en brugt BMW 320i med kaleche.

En stor fordel ved at købe din BMW 320i brugt er, at BMW er et tårevældende dyrt bilmærke. Køber du en brugt BMW 320i, sparer du altså en masse penge sammenlignet med køb af en fabriksny. Sælger du din brugte BMW 320i videre igen, undgår du samtidig et kæmpestort værditab. Er bilen spækket med en masse lækkert, dyrt ekstraudstyr, som den forrige ejer har betalt en bondegård for, får du det ovenikøbet med i prisen på din brugte BMW 320i. Du kan altså være heldig at skyde papegøjen, når du handler brugt.

Sikkerhed og udstyr

Når du drøner rundt i din topsprøde BMW 320i, skal du selvfølgelig ikke gå ned på udstyr. Det er der dog heller ingen chance for. I nyere, brugte BMW 320i finder du topmoderne udstyr heriblandt et digitalt instrumentbræt, aircondition, LED for- og baglygter, fartpilot og parkeringssensor.

Sikkerheden er der også styr på. Som en del af BMW 3-serien snupper den driftssikre BMW 320i fem stjerner i sikkerhedstest udført af Euro NCAP. Det kommer dog ikke som en overraskelse, da BMW er mestre i at kreere pålidelige og driftssikre biler. Du kan altså roligt glide ind bag rattet, når du skal på tur i din brugte BMW 320i.

Benzin- og dieselmotorer

Motorprogrammet i den labre BMW 320i ser ganske fornuftigt ud. Du finder både 4- og 6-cylindrede benzin- og dieselmotorer. På benzinfronten finder du blandt andet 2-liters motorer med 150 og 170 heste. Dieselmenuen disker også op med lidt af hvert heriblandt en 2-liters motor med 173 heste.

BMW 320i anvender desuden Stop&Go teknikken, der betyder, at bilen genvinder energi fra nedbremsninger. Det gør, at bilen er mere driftsøkonomisk, da den har et lavere brændstofforbrug. Det kommer både klimaet og din pengepung til gode.

Køb brugt BMW 320i med 100% Autotjek

Brugte BMW 320i fås i et stort udvalg af årgange, modeller, farver og udstyrsvarianter. Selvom en BMW ikke er en helt billig fætter uanset serie og model, har du god mulighed for at spare penge, hvis du køber din BMW 320i brugt. Prisen på en brugt 320i er nemlig betydeligt lavere end på en fabriksny, og du mindsker også afskrivningen på bilen, når du handler brugt. Køber du din brugte BMW 320i med 100% Autotjek, går du hverken på kompromis med tryghed eller garanti. 100% Autotjek-mærkningen er nemlig din garanti for en tryg og sikker brugtbilshandel. 100% Autotjek-mærkningen giver dig altid:

  • 12 måneders Autotjek-garanti på din brugte BMW 320i
  • Mulighed for tilkøb af forsikringer og vejhjælp
  • Garanti for at din brugte BMW 320i er grundigt tjekket igennem ud fra gældende brugtbilstests

Ligger du inde med spørgsmål, uanset om det er vedrørende køb af en laber BMW 320i, vores 100% Autotjek-mærkning eller andet, er du altid meget velkommen til at give os et kald på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular. Kunne du bare godt tænke dig at blive en smule klogere på, hvad 100% Autotjek-mærkningen indebærer, og hvordan mærkningen sikrer dig som brugtbilskøber, kan du læse meget mere lige her.

Er det alligevel ikke en sprød BMW 320i, du skal fræse rundt i, kan du med fordel tage et kig på de oplagte konkurrenter Mercedes E350 og Audi A4.