Brugt Mercedes med 100% Autotjek-garanti

Mercedes har skabt lækre kvalitetsbiler i mere end 100 år og er med tiden blevet synonymt med god, gedigen og eksklusiv tysk kvalitet. Selv brugte Mercedes giver de andre mærker baghjul med overdådige luksusdetaljer, formidable køreegenskaber og stilrene designs, der bare skriger klasse og god stil. Mercedes er desuden helt fantastiske til at holde deres biler opdateret med de nyeste miljøteknologier, der blandt andet byder på optimering af motorens ydeevne samt mindre olieforbrug.  

Drømmer du om at glide ind bag rattet på en ualmindeligt lækker luksus-Mercedes, men er nyprisen lige i overkanten, bør du med fordel kigge efter brugte Mercedes – og du behøver ikke engang gå på kompromis med hverken tryghed og sikkerhed, når du handler brugt. Med 100% Autotjek-mærkningen er du altid garanteret en tryg og sikker handel. 

Læs mere om brugte Mercedes her

Fordele ved brugt Mercedes  

Mercedes er en utroligt populær leasingbil på det danske marked, og det betyder altså også, at der er mange brugte Mercedes til salg på brugtbilsmarkedet. Fordelen ved at købe en brugt Mercedes, som tidligere har levet sit liv som leasingbil, er, at du kan være sikker på, at den er super velholdt og at alle service er overholdt. Ved køb af brugt Mercedes kan du desuden spare en god portion penge i forhold til køb af en fabriksny.  

Du finder bilerne brugt en del billigere, og du undgår faktisk den helt store afskrivning på bilen, når du skal af med den igen, da den største afskrivning finder sted i de første år efter bilen er trillet af samlebåndet. Det betyder, at en brugt Mercedes holder prisen utroligt godt, og der er derfor rig mulighed for at gøre en god handel. Du kan desuden glæde dig over at få fingrene i en premium-bil til fornuftige penge, ja, en premium-bil, som er indbegrebet af solid, tysk kvalitet, og som det ikke koster en bondegård at få udskiftet dele på, skulle den en tur forbi værkstedet en dag.  

Brugt Mercedes A-Klasse 

Mercedes A-Klasse er det oplagte svar til den populære BMW 1-serie og Audi A3. Det er en af de mest solgte brugte Mercedes på markedet takket være et rigtig fornuftigt prisniveau, der faktisk matcher nyprisen på en fabriksny Toyota af samme klasse; nemlig den lille mellemklasse.  

Du får masser af kørekomfort, og der er kræset om designet med skarpe, præcise linjer, der giver den en rå og maskulin fremtoning. Derudover er der kælet for udstyret selv blandt brugt Mercedes i A-Klassen, som kun har standardudstyrspakken. På trods af det bliver du nemlig forkælet med masser af udstyr som blandt andet vejbaneassistent, klimanlæg og ikke mindst masser af sikkerhedsudstyr. Populære modeller i A-Klassen er Mercedes A180 og Mercedes A200

Brugt Mercedes C-klasse  

Mercedes C-Klasse fås både som sedan og stationcar, og du kender den måske fra taxa-selskaberne, det er nemlig ofte den, du får en tur i på vej hjem fra årets julefrokoster. Den byder nemlig på godt med plads til alle bilens passagerer og masser af lækkert udstyr lige fra stemmekontrol til navigation og så er kørekomforten og brændstoføkonomien helt i top. Derudover er det muligt at finde brugte Mercedes i C-Klassen med henholdsvis diesel- og benzinmotorer. Gode bud på lækre brugte Mercedes C-Klasse er Mercedes c200 og Mercedes C63

Brugt Mercedes E-klasse

Blandt brugte Mercedes i det lidt større mellemsegment, finder du E-Klassen. Brugte Mercedes i E-Klassen har gennem de sidste årtier budt på fantastisk komfort, performance og sikkerhed – og der er bestemt ikke blevet slækket på noget i de nyere, brugte modeller. E-Klassen er nemlig kendt for sin solide kvalitet og store mængde ekstraudstyr, der får den gadgetglade bil-fan til at klappe i hænderne af begejstring. Uanset årgang bliver du mødt af et moderne og luksuriøst design med lækre detaljer. Blandt brugte Mercedes E-Klasse kan du blandt andet opleve en skøn læderkabine og eksklusive detaljer som smukt udførte paneler i blankpoleret træ, der skinner om kap med solen og giver det sidste touch af lækkerhed. Populære modeller i E-Klassen er Mercedes E200 og Mercedes E350

Køb brugt Mercedes med 100% Autotjek

Der er gode muligheder for at finde den helt rette brugte Mercedes. Mercedes laver nemlig et væld af skønne modeller, der alle sammen er til at betale for de fleste, i hvert fald hvis du køber dem brugt. Når du handler brugt Mercedes med 100% Autotjek-mærkningen, er du garanteret en tryg handel. Du behøver nemlig ikke gå på kompromis med hverken sikkerhed eller garanti, bare fordi du hellere vil investere i en brugt Mercedes frem for en fabriksny. Med 100% Autotjek-mærkningen får du faktisk næsten samme sikkerhed som ved køb af ny brugt bil. Du får nemlig:  

  • Hele 12 måneders Autotjek-garanti med i handlen 
  • Alt at vide om lige præcis den labre, brugte Mercedes, du har forelsket dig i 
  • Garanti for at bilen er tjekket igennem ud fra gældende brugtbilstest  
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring 

Er du en lille smule forvirret over, hvad garanti faktisk indebærer, kan du læse mere om garanti her. Du kan også blive meget klogere på hele 100% Autotjek-mærkningen her. Ligger du desuden inde med spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Benyt vores kontaktformular, eller giv os et kald på tlf. 65 65 50 11. 

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK