Brugt Tesla Model 3 med 100% Autotjek-garanti

Har du endnu ikke skrevet brugt Tesla Model 3 på ønskesedlen, er det på tide at få det ændret. Amerikanske Tesla sendte denne elektriske skønhed på gaden i 2017, og siden har den taget markedet med storm – ja den er faktisk en af de mest solgte elbiler i Danmark. Tesla Model 3 er en firedørs sedan med fem siddepladser. Kabinen byder på tidsløst og minimalistisk interiør med højt til loftet, komfortable sæder og et smukt glastag.

Det gør den bestemt ikke mindre attraktiv, at Tesla Model 3 faktisk er den billigste Tesla-model på markedet. Drømmer du om luksus og kvalitet på højeste niveau til en ekstremt skarp pris, kan du med fordel kigge efter en brugt Tesla Model 3. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af flotte, brugte Tesla Model 3 i smukke, klassiske farver med masser af udstyr. Køber du din brugte Tesla Model 3 med 100% Autotjek-garanti, er du sikker på at gøre en god og tryg handel.

Du læse mere om fordelene ved at købe en brugt Tesla Model 3 her.

Fordele ved køb af brugt Tesla Model 3  

Har du set dig lun på den elegante, luksuriøse Tesla Model 3, er der mange fordele ved at købe brugt fremfor fabriksny. Først og fremmest er der masser af penge at spare ved at købe brugt. Prisen på brugte Tesla Model 3 er nemlig lavere, og du mindsker samtidig afskrivningen på bilen.

Derudover er der en masse fordele ved at vælge el frem for benzin eller diesel. En brugt Tesla Model 3 er i høj grad mere klimavenlig grundet meget lavt CO2-udslip. Du slipper også for at spilde tid på at svinge indenom tanken om morgenen, da bilen blot oplades hjemme i garagen. Flere fordelagtige kendetegn ved elbiler er, at de støjer mindre, og at de har fantastisk accelerationsevne. Med en brugt Tesla Model 3 får du alle fordelene i en sprød, velkørende og prestigefuld indpakning.

Sikkerhed og udstyr

Der er ingen grund til sved på panden, når du hopper ind i den elektriske luksusmaskine. Tesla Model 3 scorer topkarakter på fem stjerner i sikkerhedstest udført af Euro NCAP i 2019. Brugte Tesla Model 3 er bygget med en stærk struktur af aluminium og stål, og som yder maksimal beskyttelse. Batteriet er monteret i gulvet, så bilen får et lavt tyngdepunkt. Det gør, at der er meget lille risiko for, at bilen vælter. I brugte Tesla Model 3 finder du desuden topmoderne sikkerhedsteknologi såsom fartpilot og automatisk nødbremse.

Med nytænkende, innovativ teknologi fejer en brugt Tesla Model 3 benene væk under dig. For Tesla er det nemlig ikke nok at fylde bilen til randen med uundværligt, moderne udstyr. Tesla Model 3 kan låses op fra din smartphone, som også kan tænde og slukke klimaanlægget samt vise, hvor bilen holder parkeret. Alle bilens funktioner heriblandt den famøse autopilot styres fra en stor touchskærm, der erstatter det klassiske instrumentpanel. Aktiverer du autopiloten, kan du slappe af, læne dig tilbage og nyde, at Model 3 selv styrer, accelererer og bremser i sin vognbane.

Batteri og rækkevidde

Tesla Model 3 er fuldt elektrisk, og skal oplades i stedet for tankes. Fuldt opladte, brugte Tesla Model 3 har en rækkevidde på hele 580 kilometer, og er dermed en af de elbiler med længst rækkevidde på markedet. Når du køber en brugt Tesla Model 3, er det en god ide at få installeret en ladeboks for eksempel Teslas egen Tesla Wall Connector, så du kan lade bilen op om natten. Du kan også lade din Tesla op på farten ved en af de mange Tesla Supercharger-stationer, og som leverer energi til din Tesla med lynets hast samt ved en almindelig ladestander, der efterhånden er blevet fast inventar på mange parkeringspladser.  

Tesla Model 3 har lynhurtig acceleration og skyder af sted fra 0-100 km/t på blot 3,3 sekunder. Den kan også prale af en tophastighed på hele 261 km/t. Skal din Tesla med på afveje, finder du brugte Tesla Model 3 med to stærke motorer og firehjulstræk for bedre kontrol og øget vejgreb uanset terræn og i al slags vejr.

Køb brugt Tesla Model 3 med 100% Autotjek

Hos 100% Autotjek finder du brugte Tesla Model 3 til yderst skarpe priser. Køber du din Tesla Model 3 med 100% Autotjek-garanti hos en af vores selvstændige forhandlere, er du garanteret en tryg og sikker handel. Du får nemlig hele 12 måneders Autotjek-garanti på din brugte Tesla Model 3. Dertil får du:

  • Kilometergaranti og garanti mod restgæld
  • Mulighed for tilkøb af forsikringer og vejhjælp
  • Alt at vide om lige præcis den Tesla Model 3 du har udset dig
  • Garanti for at Teslaen er tjekket grundigt ud fra gældende brugtbilstest

Du finder meget mere information om vores 100% Autotjek-mærkning her. Har du spørgsmål, kan du kontakte os ved at ringe på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular.

Du kan med fordel også tage et kig på konkurrenterne Audi e-tron, Hyundai IONIQ og Nissan Leaf.