Brugt Tesla Model S med 100% Autotjek-garanti

Det famøse, amerikanske bilmærke Tesla står bag disse elektriske skønheder nemlig brugte Tesla Model S. Tesla blev grundlagt i USA i 2003, og Model S stod klar til at indtage vejene i 2012. Tesla Model S, som er en elektrisk, femdørs luksussedan, blev lynhurtigt en stor succes både i Danmark og internationalt. Model S kan blære sig med mange ting, heriblandt at den går fra 0-100 km/t på blot 2,5 sekunder, er selvkørende med et tryk på en knap og har en yderst imponerende rækkevidde.

Vil du skåne miljøet og samtidig forkæle dig selv med en elektrisk luksus-skude, er det en Tesla Model S, du skal hoppe ind i. Hos 100% Autotjek finder du eksklusive, brugte Tesla Model S af forskellige årgange til salg. Køber du din brugte Tesla Model S med 100% Autotjek-mærkningen, er du garanteret en tryg og sikker handel.

Læs meget mere om fordelene ved køb af en brugt Tesla Model S her.

Fordele ved køb af brugt Tesla Model S  

Der er masser af fordele ved at købe en brugt Tesla Model S. Elbiler har gennem de sidste år vundet mange hjerter, da de er meget mere klimavenlige end benzin- og dieselbiler grundet lavere CO2-udslip. Teslas biler er desuden støjsvage, hvilket vil sige, at du kan læne dig tilbage i førersædet og nyde lyden af dine larmende unger på bagsædet uden at blive generet af motorstøj.

Brugte Tesla Model S byder på oceaner af plads. De forreste sæderækker er placeret langt fremme. Det betyder, at bagsædet er ekstra rummeligt, så alle passagerer oplever maksimal komfort. Bagagerummet indeholder hele 804 liter, hvilket er utroligt flot af en bil i sedan-segmentet. Under kølerhjelmen finder du endda et ekstra bagagerum til opbevaring.  

Sikkerhed og udstyr

Det er efterhånden gået hen og blevet folkevidden, at Teslas biler er spækkede med højteknologisk udstyr, og det gælder selvfølgelig også brugte Tesla Model S. Det måske mest bemærkelsesværdige er Teslas famøse autopilot, som gør det muligt for bilen selv at styre, accelerere og bremse i sin vognbane. Bilen kan også selv parallelparkere med et tryk på en knap, så du slipper for sved på panden, når du spotter en ledig parkerings plads i byen. 

Sikkerheden i en brugt Tesla Model S er som forventet i top. I sikkerhedstest udført af Euro NCAP i 2014 scorede den eksklusive elbil en topkarakter i form af fem stjerner. Brugte Tesla Model S er designet med sikkerhed for øje. Du får maksimal beskyttelse i det usandsynlige tilfælde af front- eller sidekollision. Grundet bilens lave tyngdepunkt er der minimal risiko for, at bilen vælter, hvis uheldet er ude.

Batteri og rækkevidde

Brugte Tesla Model S fås med flere forskellige batterivarianter heriblandt 60 kWh, 70 kWh og 85 kWh. Rækkevidden, som er hvor langt elbilen kører på en opladning, er fra 370 kilometer og helt op til 652 kilometer. Det betyder, at du faktisk kan køre fra København til Berlin på én enkelt opladning.

En brugt Tesla Model S skal lades op, når den er ved at løbe tør for strøm. Hvis du ikke allerede har en ladestander installeret hjemme, kan du få en af Teslas anbefalede, kvalificerede elektrikere ud for at klare installationen. Tesla har opstillet en masse superchargers rundt om i landet, som oplader din Tesla med lynets hast, og Model S kan desuden oplades ved de mange universelle type-2 ladestationer, du finder på diverse parkeringspladser. Du kan altså nemt kan lade din Tesla Model S op på farten, mens du snupper en kop kaffe. Læs mere om hvordan du finder ladestationer rundt om i landet her.

Køb brugt Tesla Model S med 100% Autotjek

Vil du gerne have din egen privatchauffør i form af Teslas skønne Model S, kan du med fordel købe brugt. Hos 100% Autotjek finder du et flot udvalg af brugte Tesla Model S til yderst skarpe priser – selvom køb af selv en brugt Tesla Model S stadig kræver, at du har en stak tunge sedler parat. Køber du din brugte Tesla Model S med 100% Autotjek-garanti, går du ikke på kompromis med tryghed eller garanti. Nej med vores 100% Autotjek-mærkning får du nemlig altid 12 måneders Autotjek-garanti på din nye, brugte Tesla Model S. Derudover får du:

  • Garanti for at din brugte Tesla Model S er tjekket ud fra gældende brugtbilstests
  • Mulighed for at tilkøbe vejhjælp og forsikringer
  • Masser af viden om lige netop den Model S, du har for øje

Inden du beslutter dig, kan du da lige snuppe et kig på de oplagte konkurrenter nemlig Hyundai IONIQ, Nissan Leaf og Audi e-tron. Du kan også læse meget mere om, hvad vores 100% Autotjek-mærkning indebærer her. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten benytte vores kontaktformular eller give os et kald på 65 65 50 11. Du kan desuden blive meget klogere på elbiler her.