Find din nye brugte bil

Vi har 5476 biler på lager

Din søgning gav 6 resultater

Brugt Alfa Romeo Giulietta med 100% Autotjek

Alfa Romeo Giulietta har efterhånden mange år på bagen. Den udkom først i 1955, og i 2010 lancerede den italienske bilfabrikant en ny, moderne udgave af den berømte klassiker. Alfa Romeo Giulietta er en spændende luksusbil, der størrelsesmæssigt placerer sig i Golf-klassen. Bilens unikke design giver den et elegant og sporty udtryk, som leder tankerne over på italienske racerbiler, og så emmer den af charme.

Hvis du elsker godt design og drømmer om en smuk og velkørende bil med høj komfort og wow-faktor, ja så er Alfa Romeo Giulietta lige sagen. Hos 100% Autotjek finder du flotte, brugte Alfa Romeo Giulietta til skarpe priser. Med 100% Autotjek-mærkningen er du sikret en tryg og god handel.

Fordele ved brugte Alfa Romeo Giulietta   

Er du på jagt efter en bil, der skiller sig ud og får andre billister til at kaste misundelige blikke i din retning, kan du med fordel gå efter en brugt Alfa Romeo Giulietta. Selvom bilens spændende design kan være begrundelse nok for, hvorfor den er et godt valg, har brugte Alfa Romeo Giulietta en lang række fordele. En brugt Alfa Romeo Giulietta er enormt velkørende, og du får både sjove, dynamiske og ikke mindst sikre køreegenskaber. Der er rigtig god plads hele vejen rundt i kabinen, og bagagerummet har en flot og praktisk størrelse af en bil i Golf-klassen. Alfa Romeo Giulietta blev taget ud af produktion i 2020, men på grund af dens store popularitet har du rigtig god mulighed for finde den nostalgiske bil til en god pris på brugtbilsmarkedet.

Sikkerhed og udstyr

Du kan være ganske tryg ved at sætte dig ind i en brugt Alfa Romeo Giulietta. Bilen scorer hele fem stjerner i sikkerhedstest udført af Euro NCAP i 2016. Dertil er brugte Giulietta fyldt med udstyr, og du finder blandt andet touchskærm, navigation, klimaanlæg, sædevarme og det berømte DNA-styring, som gør, at du kan tilpasse køreindstillingen til både vejrforhold og din kørestil.

Køb brugt Alfa Romeo Giulietta med 100% Autotjek

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Alfa Romeo Giulietta til salg. Når du køber en brugt Alfa Romeo Giulietta med 100% Autotjek, får du masser af sikkerhed og tryghed med i handlen. Du får nemlig:

  • Kilometergaranti og sikkerhed mod restgæld
  • Sikkerhed for, at din nye, brugte Alfa Romeo Giulietta er grundigt tjekket ud fra gældende brugtbilstest

Du kan læse meget mere om, hvordan 100% Autotjek-mærkningen er med til at sikre dig som brugtbilskøber lige her. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Hvorfor ikke også tjekke de oplagte konkurrenter Audi A3, BMW 120d og Seat Leon ud?