Find din nye brugte bil

Vi har 4416 biler på lager

Din søgning gav 8 resultater

Brugte Audi A1

Audi laver ualmindeligt lækre biler, der kan få selv den mindst bilinteresserede til at kigge længselsfuldt efter de frække maskiner – og Audi A1 er bestemt ingen undtagelse. Hos 100% Autotjek finder du brugte Audi A1 fra forhandlere i hele landet, så du kan blive godt kørende på ingen tid og få glæde af exceptionel god tysk kvalitet. Vi sørger for en tryg handel, når du køber brugt. 100% Autotjek-mærkningen er nemlig din sikkerhed for en sikker handel.

Eksklusiv minibil

Audi A1 hører ind under kategorien minibiler og kan fås med tre og fem døre. Første gang den rappe A1 så dagens lys var tilbage i 2010. Allerede i 2012 kom der en ny version på banen nemlig en femdørsmodel i en fræk sportsback-udgave. Uanset årgang er Audi A1 kendetegnet ved at være en lille, rap bil, der giver masser af køreglæde og komfort, lige meget om det er i storbyernes smalle gader eller på snoede landeveje. Med en brugt Audi A1 får du en perfekt minibil, hvor du ikke behøver at gå på kompromis kvalitet og plads. Der er nemlig sørget for rigeligt med plads ved ind- og udstigning på bagsædet i femdørsmodellerne.

Sådan adskiller Audi A1 sig fra andre minibiler

Audi har ikke opfundet den dybe tallerken, da de designede den fikse A1’er. Der er nemlig mange tydelige paralleler til VW’s populære Polo og Seat’s skønne Ibiza  – men det gør bestemt ikke noget, for Audi A1 adskiller sig alligevel fra sine konkurrenter. Audi har nemlig kræset om det æstetiske ydre såvel som indre, hvilket har resulteret i et moderne og sporty design, der giver de andre minibiler baghjul. Ikke nok med at der er styr på detaljerne, og at den er fryd for øjet, A1’eren har også et særdeles økonomisk brændstofforbrug, der gør den til et oplagt valg, hvis du er på udkig efter en eksklusiv, økonomisk, brugt minibil.

Når du kigger på brugte Audi A1’er, kan du ikke undgå at bemærke, at der kan være forskel på udstyrsvarianterne. Udstyret såvel som sikkerhedsudstyret, som du finder i brugte Audi’er, er nemlig årgangsbestemt. Går du efter de nyeste, brugte Audi A1 på markedet, kan du være heldig at finde dem med blandt andet vognbaneassistent, der er en super hjælp til lange ture på motorvejen. Den lille frækkert af en luksusminibil opnår ovenikøbet også topkarakterer i sikkerhedstest fra Euro NCAP (Den Europæiske Unions vurderingsprogram for nye biler).

Benzin- og dieselmotor i brugte Audi A1

Brugte Audi A1’ere findes både som diesel og benzin, hvor benzinmotoren er den mest populære blandt de nyeste modeller, selvom brændstoføkonomien er god i diesel såvel som benzin-udgaverne. De nyeste af dieselmodellerne har en moderne brændstofbesparende 1.6 dieselmotor, der er opgivet til at kunne række helt op til 26 km/l. Heldigvis finder du også fremragende brændstoføkonomi i de mange brugte Audi A1’ere med benzinmotor. Motorerne er nemlig blevet effektiviseret løbende og er gjort særligt velegnede til bykørsel. Den mest populære benzinmotor, du kan finde i den nye generation af brugte Audi A1, er den trecylindret 1.0-benzinmotor med turbo. Du bør dog være opmærksom på, at Audi har ændret deres motorbetegnelser, så de ikke stemmer overens med andre mærkers, hvis du ønsker at sammenligne. Du kan læse om ændringerne her.

Køb af brugt Audi A1 med 100% Autotjek

Audi A1 fås brugt i et utal af farver og udstyrsvarianter – og der er faktisk mange penge at spare ved at købe din Audi A1 brugt. Det betyder dog ikke, at du behøver at gå på kompromis med sikkerhed og tryghed, når du handler. Når du køber en brugt Audi A1 med 100% Autotjek-mærkning, får du følgende:

  • At din nye, brugte Audi A1 er grundigt tjekket ud fra en brugtbilstest
  • At du får alt at vide om den brugte A1, du har i kikkerten
  • At du får kilometergaranti og sikkerhed mod, at der er restgæld i bilen
  • At du har mulighed for at få en udvidet 100% Autotjek-forsikring

Vil du vide mere om trygt og sikkert køb af brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, kan du læse mere her. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Benyt kontaktformularen, eller ring på tlf. 65 65 50 11.