Find din nye brugte bil

Vi har 5476 biler på lager

Din søgning gav 17 resultater

Brugt Audi A5 med 100% Autotjek

Uanset om du er yderst kræsen bilentusiast eller bare fan af flotte, dyre biler, vil en brugt Audi A5 med 100% Autotjek vække din interesse. Audi A5, som blev introduceret i marts 2007, er en ren fryd for øjet med dens sporty udstråling og fantastiske, elegante kromdetaljer. Bilen har siden lancering opnået stor popularitet til trods for, at det er en luksusbil – hvilket nyprisen bestemt ikke lægger skjul på. Det betyder dog heldigvis, at du finder masser af labre Audi A5 på brugtbilsmarkedet, hvor du kan gøre et sandt røverkøb.

Drømmer du om en plads bag rattet i en sprød og sporty, brugt Audi A5, finder ud et stort udvalg hos vores 100% Autotjek-forhandlere og samarbejdspartnere. Med 100% Autotjek-mærkningen er du altid garanteret en tryg og sikker handel. 

Læs mere om brugte Audi A5 her.

Fordele ved køb af brugt Audi A5  

Der er mange fordele ved at købe en brugt Audi A5. Det er nemlig en uhyre populær bil i luksus-segmentet, og derfor holder den prisen rigtig godt. Har du kikkerten rettet mod Audi A5, kan du altså undgå et stort værditab på bilen ved at købe brugt. Brugte Audi A5 fås desuden i flere forskellige karrosserivarianter heriblandt tredørs-coupé, femdørs-sportsback samt tredørs-cabriolet. Du har således rigtig god mulighed for at finde en A5, der opfylder din drøm om en drønhamrende lækker luksusskude.

En brugt Audi A5 er et glimrende valg, hvis du mangler en skøn familiebil, da den lever op til de fleste familiers transportbehov. Har du brug for mest mulig plads i kabinen, er sportsback-udgaven nok at foretrække grundet størrelsen. Alle brugte Audi A5 har en rummelig, komfortabel kabine, så det er dog kun et spørgsmål om smag og behov. Bagenden af Audi A5 er udstyret med en stor bagklap og et fint bagagerum, der indeholder 480 liter.

Sikkerhed og udstyr

Audi går aldrig ned på udstyr, og køber du en brugt Audi A5, får du selvfølgelig en pæn sjat udstyr med i prisen. Du finder brugte Audi A5 med blandt andet læderrat, klimaanlæg, sædevarme og B&O-lydanlæg. Du kan også være heldig at finde en model med lædersæder eller sportssæder, der komplimenterer bilens sporty udtryk og kørestil.

Sikkerhedsmæssigt klarer brugte Audi A5 sig forrygende. Bilen er udstyret med intelligent teknologi såsom headup-display, adaptiv fartpilot og fartbegrænser, der er med til at løfte sikkerheden til topniveau. I sikkerhedstests udført af Euro NCAP har Audi A5 opnået en flot topkarakter på fem ud af fem stjerner, så du kan trygt hoppe ind i den tyske vidundermaskine.

Benzin- og dieselmotorer

Er du motorinteresseret, kan du godt begynde at klappe i hænderne. Jagter du en brugt Audi A5, finder du nemlig et uhyre bredt udvalg af diesel- og benzinmotorer. På benzinsiden finder du 1.8-, 2-, 3- og 4.2-liters motorer med 4, 6 eller 8 cylindere og fra 160 helt op til 450 sjove heste at lege med. Dieseludvalget byder blandt andet på 2- og 3-liters motorer med 4 eller 6 cylindere og op til 245 heste. Motorudvalget byder altså på alt, hvad hjertet kan begære.  Har du en kræsen smag, når det gælder motoren, kan det derfor godt betale sig at bruge lidt ekstra tid på at finde den helt rigtige.

Køb din Audi A5 brugt med 100% Autotjek

Hos 100% Autotjek finder du elegante, brugte Audi A5 til salg. Køber du din Audi A5 brugt, har du også råd til huslejen – der er nemlig afsindigt mange penge at spare i forhold til køb af fabriksny. Luksusfølelsen og køreglæden er dog ikke sparet væk, og du får en bil, der forstår at imponere. Du kan sagtens købe en brugt Audi A5 og stadig få masser af tryghed og sikkerhed med i handlen. Med 100% Autotjek-mærkningen er du nemlig garanteret en tryg og sikker handel. Desuden får du:

  • Mulighed for at tilkøbe forsikringer og vejhjælp
  • Sikkerhed for at din brugte Audi A5 er grundigt gennemtjekket ud fra gældende brugtbilstests
  • Alt at vide om netop den brugte Audi A5 du har udset dig
  • Mulighed for at tilkøbe en udvidet Autotjek-forsikring

Inden du køber en brugt Audi A5, kan du da lige tjekke den oplagte konkurrent BMW 320d ud. Har du spørgsmål omkring køb af brugt bil, er du altid meget velkommen til at kontakte os ved at benytte vores kontaktformular eller ringe på tlf. 65 65 50 11. Du kan desuden blive meget klogere på alle fordelene ved 100% Autotjek-mærkningen her eller læse om forskellen på garanti og reklamationsret her