Find din nye brugte bil

Vi har 5126 biler på lager

Din søgning gav 8 resultater

Brugt Audi A7 med 100% Autotjek

Audi A7 er en rigtig businessbil, der kan få enhver til at tabe kæben. Modellen blev lanceret tilbage i 2010, og i 2017 udkom anden generation af den lækre femdørs coupé. Den har en knivskarp og elegant fremtoning, der med det samme afslører, at der er tale om en premiumbil. Audi A7 er især populær som firmabil grundet dens eksklusive look, høje komfort og fantastiske køreegenskaber.

Hos 100% Autotjek finder du altid et stort udvalg af brugte Audi A7 til yderst fordelagtige priser. Når du køber en brugt Audi A7 med 100% Autotjek-mærkningen, er du ikke blot garanteret en god, men også tryg brugtbilhandel.

Fordele ved brugt Audi A7   

Der er flere gode grunde til at købe en brugt Audi A7 frem for en fabriksny. Først og fremmest er der enormt mange penge at spare. Audi A7 er på alle måder en luksusbil, hvilket nyprisen afspejler. Selvom brugte modeller stadig er nogle pebrede labaner, er brugtbilspriserne en smule mere tilforladelige. Når du køber en brugt Audi A7, får du også alt det udstyr, bilen indeholder med i prisen. Derudover er en brugt Audi A7 ualmindeligt velkørende, og du får både glæde af fremagende manøvredygtighed, exceptionelt vejgreb og lynhurtig acceleration. Bilen fås desuden med enten benzin- eller dieselmotor samt med og uden automatgear, og du har altså rigtig god mulighed for at finde en brugt Audi A7, der passer til dine præferencer.

Sikkerhed og udstyr

Selvom udstyrsniveauet i brugte biler varierer, er du sikker på at finde brugte Audi A7 fyldt med topmoderne udstyr inklusiv touchskærm, head-up display, navigation, Bluetooth og bakkamera. Derudover finder du også assistentsystemer såsom træthedsregistrering, fartpilot, skiltegenkendelse og vognbaneassistent. Det gør, at sikkerheden er i top, og i 2018 scorede Audi A7 fem stjerner i sikkerhedstest udført af Euro NCAP. Du kan derfor trygt sætte dig bag rattet i den skønne premiumbil.

Køb din brugte Audi A7 med 100% Autotjek

Skal en flot Audi A7 være din næste bil, kan du med stor fordel købe brugt. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Audi A7 til skarpe priser, og du er altid sikret en god og tryg handel. Med 100% Autotjek-mærkningen får du nemlig:

  • Sikkerhed for at din brugte Audi A7 er grundigt tjekket ud fra gældende brugtbilstest
  • Kilometergaranti og sikkerhed mod restgæld i bilen

Du kan læse meget mere om, hvordan 100% Autotjek-mærkningen er med til at sikre dig som brugtbilkøber lige her. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os, hvis du ligger inde med spørgsmål.

Hvorfor ikke også tage et kig på de oplagte konkurrenter BMW 520d, og Mercedes C200?