Find din nye brugte bil

Vi har 4604 biler på lager

Din søgning gav 14 resultater

Brugte Audi Q5

Siden 2008 hvor Audi Q5 trillede af samlebåndet for første gang, har bilen vagt opsigt blandt bilentusiaster. Audi Q5 tiltrækker opmærksomhed på vejene med sit flotte, karakteristiske design, der udstråler momentum og overlegenhed. Kabinen er indrettet med horisontale linjer, som øger fornemmelsen af masser af plads og komfort. Firehjulstrækket i bilen er imponerende. Det sikrer bilen et helt fantastisk vejgreb, så du får en unik køreoplevelse.

Drømmer du om at drøne rundt i verdens måske bedste firehjulstrækker, men er nyprisen lidt svær at sluge, kan du med fordel kigge efter en brugt Audi Q5. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Audi Q5 i forskellige generationer og årgange. Du skal ikke være bekymret for at gå på kompromis med tryghed og sikkerhed, når du handler brugt. Med 100% Autotjek-mærkningen er du garanteret en tryg og sikker brugtbilshandel.

Du kan læse meget mere om fordelene ved køb af en flot, brugt Audi Q5 her.  

Fordele ved køb af en brugt Audi Q5

Audi Q5 møder alle forventninger til en familiebil – den er stor, rummelig og kører som en drøm. Audi Q5 er en hurtig og kraftfuld SUV uden at virke stor og klodset. Kabinen forkæler dig med god plads og behagelige, indbydende sæder. Førersædet er hævet et pænt stykke over jorden, så du stiger ind og ikke ned i bilen. Bagagerummet indeholder 550 liter og kan udvides til 610 liter, hvis du ændrer bagsædernes position. Da Audi Q5 er produceret i forskellige generationer, spænder programmet på brugtbilsmarkedet vidt og bredt. Du har derfor rigtig god mulighed for at finde en model, der falder i din smag – uanset om du drømmer om en stor firehjulstrækker, en hybridbandit, en plugin-hybrid eller en sporty SUV.

Giver prisen på en fabriksny Audi Q5 dig mareridt, kan du med fordel købe brugt. Der er masser af penge at spare – selvom du stadig skal grave lidt i lommen. Audi Q5 er nemlig ikke en billig laban. Til gengæld får du udstyr, som den tidligere ejer har punget ud for at tilkøbe, med i prisen, når du køber brugt.

Sikkerhed og udstyr

Der er ingen risiko for, at køreturen i en brugt Audi Q5 bliver kedelig. Du finder brugte Audi Q5 med blandt andet Wifi-hotspot, headup-display, LED-lygter, adaptiv fartpilot samt Bang & Olufsen lydanlæg. Bagklappen er styret af en sensor, så du nemt kan åbne den med din fod, hvis du står med et barn på den ene arm og en indkøbspose i hånden. 

Det er ingen hemmelighed, at Audi producerer sikre biler. Hopper du ind i den sprøde Audi Q5, kan du føle dig ganske tryg. Bilen har scoret en flot topkarakter, nemlig fem stjerner, i sikkerhedstests udført af Euro NCAP i 2009 og 2017. Audi Q5 er blandt andet udstyret med en smart funktion, som holder øje med, om føreren kører stabilt, eller om der er behov for pause. Du kan altså roligt tage familien med ud på en køretur i en laber, brugt Audi Q5.

Diesel- og benzinmotorer

Motorprogrammet i brugte Audi Q5 er sjovt og varieret. Er du mest til benzinmotorer, finder du blandt andet en 2-liters motor med 225 heste, mens dieselprogrammet blandt andet byder på en 6-cylindret, 3-liters motor med hele 313 hurtige heste. Brugte Audi Q5 fås også som hybrid med blandt andet en 4-cylindret, 2-liters benzinmotor, som yder op mod 245 heste.

Nyere, brugte Audi Q5 fås også som plugin-hybrid. Fordelen ved en plugin-hybrid er, at den primært får sin drivkraft fra en elektrisk motor, og kan desuden oplades. En almindelig hybridbil får derimod energi fra sin forbrændingsmotor og nedbremsninger. Det betyder, at den altså ikke kører ligeså langt på el, som en plugin-hybrid.

Det smarte firehjulstræk, Quattro, er standard i de fleste Audi Q5-udgaver. Firehjulstrækket er elektronisk styrret, således at bilen trækker på forhjulene det meste af tiden. Opstår behovet for firehjulstræk, kan baghjulene aktiveres på blot 15 millisekunder. Når behovet forsvinder, kobles baghjulene lynhurtigt af igen, så du sparer brændstof.

 Køb Audi Q5 brugt med 100 % Autotjek

Drømmer du om at sidde bat rattet i en sprød Audi Q5, så kan det være en god ide at kigge brugt. Prisen på en fabriksny Audi Q5 kan nemt få en voksen mand til at fælde en tåre. Tryghed og sikkerhed behøver du ikke gå på kompromis med, selvom du handler brugt. Nej, med 100% Autotjek-mærkningen kan du være helt rolig – du er nemlig garanteret en tryg og sikker handel. Med 100% Autotjek-mærkningen får du:

  • Alt at vide om din lækre Audi Q5
  • Sikkerhed for at din Audi Q5 er tjekket grundigt igennem ud fra gældende brugtbilstest

Sidder du med spørgsmål så tøv endelig ikke med at gribe røret og giv os et kald på tlf. 65 65 50 11. Du kan også altid benytte dig af vores kontaktformular. Du kan også læse meget mere om 100% Autotjek-mærkningen her.

Skal din næste slæde ikke være en luksus-SUV i form af en Audi Q5, kan du jo i stedet snuppe et kig på de skønne, oplagte konkurrenter VW Tiguan, BMW X3 og Volvo XC60.