Find din nye brugte bil

Vi har 4603 biler på lager

Din søgning gav 4 resultater

Brugte Audi Q7 med 100% Autotjek

En brugt Audi Q7 er en ren lækkerbisken af en SUV. Modellen kom på markedet i Danmark i 2006, og i 2009 fik den et ansigtsløft, der blandt andet resulterede i et mere markant og robust udseende med flotte, skarpe linjer. Audi Q7 har sjove, sporty køreegenskaber, der blandt andet er resultatet af en fantastisk affjedring, og som giver en dynamisk køreoplevelse ud over det sædvanelige. Teknologi er i højsædet, og i bilen finder du adskillige assistentsystemer, der sørger for, at du kommer sikkert frem, og gør hverdagen både nemmere og sjovere.

Begynder dit hjerte at galopere, når du ser en topsprød Audi Q7 drøne forbi, så er der godt nyt. Du kan nemlig selv blive den lykkelige ejer af en ultralækker, brugt Audi Q7, uden at skulle slippe en formue. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Audi Q7 i forskellige udstyrsvarianter og mange flotte farver. Med 100% Autotjek-mærkningen er du altid garanteret en tryg og sikker handel. 

Du kan læse meget mere om alle fordelene ved den drønlækre Audi Q7 her.

Fordele ved brugte Audi Q7  

En brugt Audi Q7 gør hverdagen til en leg samtidig med, at den emmer af kvalitet og luksus i topklasse. Audi Q7 er en yderst intelligent SUV spækket med praktisk og moderne teknologi – ja faktisk bruger nyere, brugte Audi Q7 den nyeste teknologi indenfor førerassistentsystemer. Bilen kan blandt andet selv tilpasse farten til fartgrænserne, og den gør det tilmed så økonomisk som muligt.

En brugt Audi Q7 er desuden en fantastisk familiebil. Brugte Audi Q7 fås med fem eller syv sæder, og der er masser af plads til at boltre sig i hele kabinen. Vil du gøre din nabo misundelig, skal du blot vise ham bagagerummet. Det indeholder hele 865 liter, og klapper du anden og tredje sæderække ned, har bagagerummet faktisk en kapacitet på vanvittige 2050 liter. Det er utroligt flot – selv af en SUV.

Sikkerhed og udstyr i brugte Audi Q7

Der kunne skrives bøger om udstyr i Audi Q7, og som du måske har gættet, er udstyret i nyere, brugte modeller både innovativt og topmoderne. Hopper du ind på førersædet, bliver du mødt af et virtuelt cockpit, der blandt andet viser bilens hastighed via et head-up display. Du finder også navigation, vognbaneassistent, bakkamera, fartpilot og fartbegrænser samt parkeringsassistent.

Sidder du og tænker, at det hele lyder for godt til at være sandt, og at brugte Audi Q7 i det mindste må fejle noget på sikkerheden, kan du godt tro om igen. Audi Q7 scorer fem ud af fem stjerner i sikkerhedstests udført af Euro NCAP i henholdsvis 2015 og 2019, hvor bilen blandt andet blev kollisionstestet. Alle passagerer – store som små – kan altså trygt hoppe ind i den overdådige SUV.  

Benzin- og dieselmotorer

Hold på hat og briller – motorprogrammet i brugte Audi Q7 kan nemlig blæse dig omkuld. På dieselsiden finder du 6-, 8- og 12-cylindrede motorer heriblandt en 6-cylindret, 3-liters turbodieselmotor med 272 heste samt en 8-cylindret, 4.2-liters turbodieselmotor med 340 heste. Ja du har faktisk mulighed for at fornøje dig med helt op til 500 heste, hvis du vælger dieselmotor. Er du fan af benzin, finder du blandt andet en 6-cylindret, 3.6-liters motor med 280 heste og en 8-cylindret, 4.2-liters motor med 350 heste. Alle modeller kommer med det famøse Quattro-firehjulstræk, så du er sikret godt vejgreb i alle former for terræn.

Du har også mulighed for at finde brugte Audi Q7 som plug-in hybrid. Plug-in hybrider har to motorer nemlig en forbrændingsmotor og en elmotor. I plug-in hybriderne finder du blandt andet en 6-cylindret, 3-liters benzinmotor. En plug-in hybridbil bruger mindre brændstof end en bil med almindelig diesel- eller benzinmotor, fordi den fungerer som en elbil over korte distancer, og plug-in hybrider er derfor mere miljøvenlige.

Køb din brugte Audi Q7 med 100% Autotjek

Brugte Audi Q7 fås i mange flotte farver samt forskellige udstyrsvarianter. Du sparer en masse penge ved at købe den tyske luksusmaskine brugt. Køber du brugt, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med sikkerhed og tryghed. Når du køber din Audi Q7 brugt med 100% Autotjek-mærkningen, får du faktisk også:

  • Sikkerhed for, at din nye, brugte Audi Q7 er tjekket grundigt igennem ud fra gældende brugtbilstests
  • Kilometergaranti og sikkerhed mod restgæld
  • Mulighed for at få en 100% Autotjek-forsikring
  • Alt at vide om netop den Audi Q7 du har forelsket dig i

Vil du gerne vide mere om, hvad 100% Autotjek-mærkningen ellers indebærer, og hvordan den sikrer dig som brugtbilskøber, kan du læse mere lige her. Har du spørgsmål, er du også altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular.

Du kan med fordel også tjekke konkurrenterne Volvo XC90, BMW X5 og Mazda CX-5 ud, før du træffer din beslutning.