Find din nye brugte bil

Vi har 5139 biler på lager

Din søgning gav 7 resultater

Brugte BMW 118d med 100% Autotjek

Er du faldet pladask for en lækker, brugt BMW 118d? Alle BMW’s modeller er inddelt i forskellige serier, og det er i BMW 1-serien, du finder den flotte BMW 118d. BMW 118d kategoriseres i C-segmentet – også kendt som Golfklassen – som en lille mellemklassebil. Designet er moderne, sportsligt og ekstremt attraktivt – ja det er faktisk kærlighed ved første blik. Køredynamikken er kanon. Bilen har kraftfuld acceleration og fantastisk manøvredygtighed. BMW 118d ligger utroligt godt på vejen, og du har muligheden for at tilpasse støddæmpningen til køresituationen, hvilket giver forhøjet komfort og sikkerhed.

Hvis du må tage et ekstra kig, hver gang en sprød BMW 118d suser forbi, så er det muligvis på tide, at du forkæler dig selv med den topsprøde, tyske køremaskine. Hos 100% Autotjek finder du flotte, brugte BMW 118d i et væld af årgange og skønne, tidsløse farver. Køber du din brugte BMW 118d med 100% Autotjek-mærkningen hos en af vores mange forhandlere og samarbejdspartnere, går du ikke på kompromis med hverken tryghed eller sikkerhed i handlen. 

Læs meget mere om de mange fordele ved køb af en brugt BMW 118d her.

Fordele ved køb af brugt BMW 118d

BMW forbindes med prestige, luksus og kvalitet, og skal du have fat i en brugt BMW 118d, kræver det da også, at du har lidt mønt på lommen. Der er dog ganske mange penge at spare ved at købe din BMW 118d brugt fremfor fabriksny. Fabriksnye biler taber cirka 10 % værdi i løbet af det første år og yderligere 50 % i løbet af de næste 4 år. Du mindsker altså værditabet betydeligt ved at købe brugt.

Brugte BMW 118d er desuden et godt valg som både firma- og familiebil. I kabinen er der god plads både på for- og bagsæderne, og børn såvel som voksne kan med sidde behageligt på de lækre bagsæder. Bagagerummet har en skøn størrelse på 380 liter og 1200 liter med bagsæderne lagt ned, så du kan uden problem tage alt fra barnevogn til ferietasker med dig.

Udstyr og sikkerhed

BMW producerer biler, der scorer utroligt højt på sikkerhed, og BMW 1-serien har opnået et ganske flot resultat i sikkerhedstest udført af Euro NCAP i 2019. Her scorede bilen nemlig fem ud af fem stjerner.

Udstyret skal selvfølgelig være i orden, når du skal købe brugt bil, og du bliver ikke skuffet i en brugt BMW 118d. Udstyrsniveauet er i den høje ende, og du finder masser af smart og topmoderne teknologi, der er med til at øge din køreglæde, så du glæder dig til hver eneste køretur. Du finder blandt andet headup-display, bluetooth, klimaanlæg, fartpilot og LED for- og baglygter.

Motorer i brugte BMW 118d

I BMW’s 1-serie finder du et stort udvalg af forskellige diesel- og benzinmotorer. 118d er 1-seriens dieselbandit, og i brugte BMW 118d finder du derfor kun dieselmotorer, hvor et yderst velfungerende automatgear er standard. Du finder blandt andet en 4-cylindret, 2-liters motor med 150 heste. Efter en køretur kan selv den mindst motorinteresserede konkludere, at motoren passer helt perfekt til bilens størrelse. Den giver nemlig masser af skub til bilen, så du hurtigt kommer op i fart og kan overhale de langsomme snegle på motorvejen. De allernyeste, brugte BMW 118d trækker desuden på forhjulene i stedet for baghjulene, hvilket blandt andet betyder, at pladsen i den allerede rummelige kabine er forøget.

Køb brugt BMW 118d med 100 % Autotjek

Brugte BMW 118d fås med masser af topmoderne udstyr og i mange forskellige farver og årgange. Køber du din brugte BMW 118d med 100% Autotjek, får du masser af tryghed med i din brugtbilshandel. Vi sørger desuden for:

  • At du får alt at vide om netop den brugte BMW 118d, du har for øje
  • At din nye, brugte BMW 118d er grundigt tjekket igennem ud fra gældende brugtbilstest
  • At du får kilometergaranti og sikkerhed mod restgæld i bilen

Du har også mulighed for at tilkøbe en udvidet Autotjek-forsikring, hvis du ønsker fuldkommen ro i maven. Kunne du tænke dig at læse mere om vores Autotjek-mærkning, kan du gøre det her. Er du ikke helt sikker på, hvad forskellen på sikkerhed og reklamationsret egentlig er, kan du blive meget klogere ved at læse denne artikel. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os ved at ringe på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular.

Du kan se nogle af konkurrenterne til BMW 118d ved at tage et kig på den brandvarme Audi A3 og den sprøde Mercedes C200.