Find din nye brugte bil

Vi har 5100 biler på lager

Din søgning gav 7 resultater

Brugt BMW 420d med 100% Autotjek

Hvis der findes en bil, der kan gøre enhver forbipasserende grøn af misundelse, så er det uden tvivl BMWs 4-serie. 4-serien er noget helt specielt. Den skiller sig ud fra BMWs øvrige serier på udseendet, og især 4-seriens markante front med den store, unikke dobbeltnyre stjæler opmærksomhed. 4-serien fås blandt andet som coupé og cabriolet, og blandt de forskellige motorvarianter finder du BMW 420d, som har en økonomisk dieselmotor med stor ydeevne og masser af hestekræfter.

BMW 420d er en afsindig dyr fornøjelse at anskaffe fabriksny. Det skal dog ikke forhindre dig i at eje den velkørende luksusmaskine. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af flotte, brugte BMW 420d til yderst fordelagtige priser, og med 100% Autotjek-mærkningen er du sikret masser af tryghed.

Fordele ved brugt BMW 420d   

En brugt BMW 420d er en ren fornøjelse. Dens smidige køreevner og uovertrufne køredynamik får smilet frem hos enhver, der sætter sig bag rattet. Køber du en brugt BMW 420d, vil du lynhurtigt mærke køreglæden stige. Dieselmotoren i brugte BMW 420d er endnu en god grund til at vælge lige netop denne herlighed. Dieselbiler kører længere på literen end benzin, og så er diesel tilmed billigere. En brugt BMW 420d er derfor særligt et rigtig godt valg, hvis du elsker at køre længere ture eller pendler til og fra arbejde.

Sikkerhed og udstyr

I brugte BMW 420d finder du blandt andet en flot touchskærm med smartphone-integration, der understøtter Apple CarPlay samt masser af topmoderne teknologi, der højner sikkerheden på farten heriblandt fartpilot, vognbaneassistent og parkeringsassistent. Du kan være ganske rolig ved at drøne rundt i en sprød, brugt BMW 420d, og I 2019 hapsede BMWs 4-serie fem stjerner i sikkerhedstest udført af Euro NCAP.

Køb brugt BMW 420d med 100% Autotjek

Vil du være sikker på at gøre en god og tryg handel på en brugt BMW 420d, kan du med fordel købe hos en af vores mange 100% Autotjek-forhandlere landet over. Med 100% Autotjek-mærkningen får du masser af fordele såsom:

  • Sikkerhed for, at din brugte BMW 420d er grundigt tjekket ud fra gældende brugtbilstest
  • Alt at vide om lige netop den brugte BMW 420d, du triller af sted i
  • Kilometergaranti og sikkerhed mod restgæld

Du kan læse meget mere om fordelene ved 100% Autotjek-mærkningen, og hvordan den er med til at give dig en tryg og fordelagtig brugtbilshandel lige her. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Se alle brugte BMW til salg her.