Find din nye brugte bil

Vi har 5050 biler på lager

Din søgning gav 5 resultater

Brugte BMW X1

Tyske BMW behøver næppe en introduktion. Det er et yderst velkendt og anerkendt mærke, som du nok allerede har stiftet bekendtskab med. X1 er navnet på en af de mange sprøde modeller, som er trillet af BMW’s samlebånd gennem tiden. BMW X1 er en drønlækker, kompakt SUV i luksusklassen. Den blev introduceret i 2009, og er faktisk en af de billigere SUV’er fra BMW, selvom der slet ikke er noget billigt over den. BMW X1 imponerer med sit flotte, atletiske design, fremragende køreegenskaber og fantastisk manøvredygtighed. Bilens rummelige interiør sikrer optimal komfort til alle passagerer – selv på lange køreture. Det gør BMW X1 til en helt fantastisk familiebil. 

Skal BMW X1 være din næste luksusskude, kan du med fordel kigge efter en brugt udgave, da der er mange penge at spare. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af flotte, brugte BMW X1 af forskellige årgange. Køber du din brugte BMW X1 hos 100% Autotjek, er du garanteret en tryg og sikker handel.

Du kan læse mere om fordelene ved at købe en toplækker, brugt BMW X1 her. 

Fordele ved køb af brugt BMW X1  

Der er mange fordele ved køb af en brugt BMW X1. For det første finder du et utroligt stort udvalg af BMW X1 på brugtbilsmarkedet. Det skyldes til dels, at BMW har presset prisen på X1 i bund, så den er faktisk en smule billigere end de andre BMW X-modeller. Det betyder, at prisen på en brugt X1 er ganske fornuftig – især hvis du kigger efter tidlige årgange.

BMW X1 er desuden en helt fortrinlig familiebil. Der er nemlig god plads og højt til loftet i kabinen. Omkring førersædet er der plads til store armbevægelser, og du er sikret en behagelig kørerstilling, når du hopper ind bag rattet. Det er dog bagsæderne, der virkelig imponerer. De kan justeres frem og tilbage, hvilket både er smart, hvis bagsædepassagererne har brug for meget benplads, og hvis du har brug for mere plads i bagagerummet. Har du små børn, er der også jackpot. Bilen egner sig især godt til familier med flere småfolk– ja du kan faktisk klemme hele 3 autostole ind på bagsædet. Bagagerummet indeholder 505 liter og 1.550 liter med bagsæderne klappet ned, så der er god plads til barnevogn, tasker og indkøb.

Sikkerhed og udstyr

Udstyret i en BMW X1 er i top. Du får blandt andet varme i sæderne, automatisk klimaanlæg, bakkamera, køreassistent, adaptiv fartpilot og headup-display. Selvom udstyret i brugte biler varierer, har du gode muligheder for at finde en brugt BMW X1 med lækkert, topmoderne udstyr, som giver dig masser af køreglæde.

Sikkerheden i brugte BMW X1 er der ligeledes helt styr på. X1 er nemlig en solid og robust fætter, som beskytter bilens passagerer samt fodgængere, hvis uheldet er ude. Det høje sikkerhedsniveauet afspejles i de fem stjerner, bilen har scoret i sikkerhedstests udført af Euro NCAP i 2012 og 2015. Du kan altså roligt glide ind på det komfortable førersæde.

Benzin- og dieselmotorer

BMW X1 fås i en lang række af fornuftige og økonomiske motorvarianter. Under kølerhjelmen finder du blandt andet 2-, 4- og 6-cylindrede benzin- og dieselmotorer samt turbomotorer. Du får også mulighed for at lege med helt op til 300 løsslupne heste. Motorprogrammet er sjovt og varieret, da modellen har været på markedet i en del år efterhånden, og køreglæden er sikret, uanset hvilken motor du får under kølerhjelmen.

BMW X1 fås som sDrive, hvor det er for- eller baghjulene, der trækker bilen, og xDrive, som er firehjulstræk. Har du behov for godt vejgreb og mulighed for at kunne fræse rundt i svært terræn, er det altså xDrive, du skal dreje snuden efter, mens sDrive er det oplagte valg, hvis du primært skal fræse rundt i byen.

Køb din brugte BMW X1 med 100% Autotjek

Har du en BMW X1 på ønskelisten, kan du med fordel kigge efter en brugt model. Brugte BMW X1 fås i forskellige generationer og årgange samt udstyrsvarianter. Der er rigtig gode muligheder for at finde en brugt BMW X1 til en spiselig pris, hvis du kigger efter tidlige årgange. Selvom du forelsker dig i en brugt BMW X1, skal du ikke være bekymret for at gå på kompromis med hverken garanti eller tryghed. 100% Autotjek-mærkningen sikrer dig nemlig en tryg og sikker brugtbilshandel. Med 100% Autotjek-mærkningen får du altid:

  • 12 måneders Autotjek-garanti på din brugte BMW X1
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring
  • Garanti for at din brugte BMW X1 er grundigt tjekket igennem ud fra gældende brugtbilstests

Hvis du gerne vil forstå, hvad garanti egentlig er for noget, kan du blive meget klogere her. Kunne du bare godt tænke dig at blive klogere på 100% Autotjek-mærkningen, og hvad den indebærer, kan du læse meget mere lige her. Sidder du med spørgsmål, kan du også altid ringe til os på tlf. 65 65 50 11 eller benytte dig af vores kontaktformular.

Er det ikke en BMW X1, der står på toppen af din ønskeliste, kan du i stedet tage et kig på konkurrenterne Opel Mokka, Audi Q3 og VW Tiguan.