Find din nye brugte bil

Vi har 4676 biler på lager

Din søgning gav 5 resultater

Brugt BMW X3  

Tyske BMW laver helt fantastiske, robuste og pålidelige biler i høj kvalitet. Den sprøde BMW X3 er ingen undtagelse. Modellen, der klassificeres som en SUV, kom første gang på markedet i 2003. Den har sidenhen fået en opgradering i 2010, hvilket har gjort underværker for bilens udseende, da den er sluppet af med sit meget klassiske, firkantede design. I 2017 blev BMW X3 endnu engang opgraderet med tilføjelser af lækre krom-detaljer og et maskulint udtryk. BMW X3 udstråler dynamik og atletik. Grundet perfekt afstemte aerodynamiske komponenter og et intelligent letvægtskoncept kan bilen reagere med en helt fantastisk manøvredygtighed og styrke. Det gør BMW X3 utroligt nem at styre, samtidig med at den kører som en drøm.

Er du på jagt efter en top-sprød SUV, finder du et stort udvalg af brugte BMW X3 til salg i et væld af forskellige årgange og farver hos 100% Autotjek. Med 100% Autotjek-mærkningen er du desuden altid sikret en tryg og sikker handel.

Du kan læse mere om fordelene ved at købe en brugt BMW X3 her.

Fordele ved køb af brugt BMW X3

Der findes mange fordele ved at købe en brugt BMW X3. Det er nemlig en toplækker bil, der hverken går ned på kvalitet eller udstyr. Udseendemæssigt får du også noget for pengene. Nyere brugte BMW X3 modeller er nemlig prydet med lækre, maskuline detaljer, der blandt andet tæller en fed, forkromet kølergril. En brugt BMW X3 er ensbetydende med høj indstigning – du sætter dig ind i bilen og ikke ned i den. Det medfører en høj køreposition, så du har godt udsyn ned til de små, forankørende biler.

Prisen på en brugt BMW X3 kan, som det er tilfældet ved de fleste SUV’er, godt være pænt pebret. Der er dog en stor forskel mellem prisen på en fabriksny og prisen på en brugt BMW X3. Afskrivningen er derfor heller ikke nær så høj, når du køber en brugt BMW X3. Da BMW er et yderst anerkendt og prestigefyldt bilmærke, har du rigtig god mulighed for at sælge den videre til en god pris. Med i prisen på en brugt BMW X3 får du en fantastisk, solid og top-lækker SUV, der nok skal imponere forbi-kørende på landevejen.   

Sikkerhed og udstyr

Du skal ikke være bange for at komme til at mangle udstyr i en brugt BMW X3. Du finder nemlig brugte BMW X3 med blandt andet navigationsanlæg, så du aldrig farer vild på køreturen, og køreassistentsystemer som blandt andet giver mulighed for delvist automatiseret kørsel. Du finder også brugte BMW X3 med det super smarte head-up display, der gør at du ikke behøver at tage øjnene fra vejen for at tjekke, om du overholder fartgrænsen. Det er samtidig med til at øge sikkerheden i bilen. Brugte BMW X3 giver derudover mulighed for trådløs opkobling til internettet. Dine passagerer kan altså surfe løs på deres mobiler under køreturen, hvilket kan medføre en fantastisk ro omme fra bagsædet, når du skal have ungerne med på tur.

Sikkerhedsmæssigt er der ikke noget at sætte en finger på. BMW X3 trækker nemlig fem flotte stjerner i land fra Euro NCAP’s sikkerhedstests. Brugte BMW X3 fås med en masse praktisk sikkerhedsudstyr heriblandt LED kørelys, adaptiv fartpilot, linjevogter, parkeringssensor, fjernlynassistent, skiltegenkendelse og ikke mindst aktiv fartassistent. Du finder desuden brugte BMW X3 med en indbygget træthedsadvarselsfunktion, som advarer dig, hvis den bemærker, at dine øjenlåg bliver tunge under kørslen.

Benzin- og dieselmotorer

På motorfronten finder du blandt andet en kraftfuld 4- eller 6-cylindret motor med henholdsvis diesel eller benzin med op mod 480 heste. Hvis mindre ikke kan gøre det, har brugte BMW X3 i Competiton-udgaven hele 510 hurtige heste. Brugte BMW X3 fås desuden med både baghjulstræk og firehjulstræk. Vil du gerne udnytte den kraftige motors potentiale, kan du derfor med fordel kigge efter en brugt BMW X3 med firehjulstræk.

Motoren har et helt fantastisk omdrejningsmoment, og bundtrækket i bilen er imponerende. Den kan nemlig trække helt op mod 2.400 kg. Uanset om du skal fragte en campingvogn, en båd eller en tungt læsset trailer, klarer en brugt BMW X3 snildt jobbet.   

Køb brugt BMW X3 med 100% Autotjek

Skal din næste SUV være en top-lækker bimmer i form af en BMW X3, finder du et stort udvalg af brugte modeller. Brugte BMW X3 fås nemlig i flere forskellige årgange samt et væld af flotte farver. Der er også mange penge at spare ved at købe din BMW X3 brugt. Prisen på en fabriksny SUV kan nemlig godt få de fleste til at gispe efter vejret. De billigste modeller af brugte BMW X3 finder du ved at kigge efter de tidlige årgange, men hvis du er parat til at hive den store tegnebog op af lommen, finder du nyere, brugte BMW X3 med topmoderne teknologi og en masse lækkert ekstraudstyr.

Selvom du lander på en brugt BMW X3, behøver du ikke gå på kompromis med hverken tryghed eller garanti, når du handler. 100% Autotjek-mærkningen er nemlig din garanti for, at du gør en tryg og sikker brugtbilshandel. Med 100% Autotjek-mærkningen får altid:

  • Mulighed for tilkøb af forsikring og vejhjælp når du køber din brugte BMW X3
  • Hele 12 måneders Autotjek-garanti på din brugte BMW X3
  • Garanti for at din brugte BMW X3 er tjekket igennem ud fra gældende brugtbilstests

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad 100% Autotjek-mærkningen betyder, og hvad den ellers indebærer, kan du læse meget mere lige her. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at give os et kald på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular, hvis du fortsat skulle have nogle spørgsmål.  

Hvis din næste bil skal være en sprød, brugt SUV, men ikke i form af en lækker BMW X3, kan du i stedet tage et kig på de oplagte konkurrenter som Audi Q5Mazda CX-5 og Peugeot 3008.