Find din nye brugte bil

Vi har 5044 biler på lager

Din søgning gav 8 resultater

Citroën C3 brugt 

Citroën har eksisteret siden 1919 og har siden da produceret skønne biler i dristige designs, der har tendens til at udfordre det traditionelle syn på, hvordan en lækker bil skal se ud. Alle Citroëns modeller er nemlig kendetegnet ved et smukt strømlinet design med lækre bløde linjer – og Citroën C3 er bestemt ingen undtagelse. Citroën C3 kom på gaden i 2002 og gjorde det særdeles godt med sit skarpe design og moderne udstyr, som siden da har fået en overhaling i 2009. Brugte Citroën C3 fra 2009 er både højere, længere og bredere end sin forgænger, og den er således et perfekt bud på en lille familiebil i minibilsklassen. Og når det overhovedet er muligt at kalde en brugt Citroën C3 for en lille familiebil skyldes det exceptionel udnyttelse af pladsen i kabine og bagagerum og selvfølgelig, at den byder på masser af kørekomfort.  

Drømmer du om en brugt Citroën C3 og masser af tryghed, finder du heldigvis et stort udvalg med 100% Autotjek-mærkning fra forhandlere over hele landet. 100% Autotjek er din garanti for en tryg og sikker brugtbilshandel.  

Læs mere om fordelene ved brugte Citroën C3 her 

Fordele ved at købe Citroën C3 brugt 

Der er faktisk rigtig mange fordele ved at se sig om efter en brugt Citroën C3. Kigger du efter de helt gamle modeller, kan du gøre en ret fin handel, priserne er nemlig presset rimelig meget i bund, fordi de ældste C3 lider lidt af ustabil teknik. Er det ikke lige dig, så findes de nyere, brugte Citröen C3 også til rigtige fordelagtige priser. De holder faktisk også prisen rigtig godt, når du skal af med dem igen – du behøver derfor ikke bekymre dig om en stor afskrivning på en brugt Citroën C3. Det skyldes, at de små bilmodeller generelt holder priserne forholdsvis godt sammenlignet med større biler. En brugt Citroën C3 kommer med et fint størrelse bagagerum på omkring 300 liter, så der er plads til det meste. Da det er en lille mellemklassebil egner den sig særdeles godt til livet i byen. Den fræser nemlig nemt rundt i smalle gader, kan krænges ind på små parkeringspladser, og så fungerer den også fantastisk som pendlerbil.  

Sikkerhed og udstyr 

I brugte Citroën C3 finder du et rigtig fint udstyrsniveau og i forhold til mange af konkurrenterne i samme klasse, er brugte Citroën C3 faktisk med i front. Standardudstyrsvarianten er nemlig ret veludstyret. Her bliver du nemlig forkælet med blandt andet varme i sæderne og smart kørecomputer. De nyeste Citroën C3 er desuden udstyret med et genialt Airbump-system, som er et ekstra sikkerhedssystem, der hjælper med at beskytte bilen og dens passagerer ved sammenstød - og du har helt sikkert set det før på Citroëns modeller. Airbump er nemlig karakteristisk for bilens udseende, da det er placeret nederst ved dørene på bilens sider og mest af alt minder lidt om quiltede luftpuder.  

Benzin- og dieselmotorer i brugt Citröen C3

Når du kigger efter en brugt Citröen C3 fås den faktisk med flere forskellige motorer lige fra benzin til diesel. De brugte Citröen C3-modeller fås med en 1.0-liters og 1.2-liters trecylindret benzinmotorer med 68 eller 82 heste, og som kører fantastiske 20 km på literen. Derudover finder du på benzinsiden også en 1.4-liters firecylindret motor med 95 heste. På dieselsiden kommer brugte Citroën C3 med en firecylindret 1.4-liters motor med 70 heste eller en 1.6-liters med 92 heste. Disse to dieselmotorer kører begge op til 30 km literen, hvilket jo er ret pænt, hvis du ynder at pendle via motorvej eller landevej til og fra arbejde.  

Køb din Citroën C3 brugt med 100% Autotjek

Du finder Citroën C3 brugt i fede udstyrsvarianter og flotte farver. En Citroën C3 brugt er en gennemført bil, der byder på masser af køreglæde for pengene. Men bare fordi du investerer i en brugt bil, behøver du ikke gå på kompromis med hverken tryghed eller garanti. Ja, faktisk bør du ikke gå på kompromis med noget, når du handler brugt. 100% Autotjek-mærkningen er nemlig din garanti for en tryg og sikker brugtbilshandel. Her får du nemlig næsten samme sikkerhed som ved køb af fabriksny bil. Du får nemlig hele 12 måneders Autotjek-garanti samt kilometergaranti og garanti mod restgæld i bilen. Men det stopper faktisk ikke her. Med 100% Autotjek får du også 

  • Alt at vide om lige netop dén Citroën C3, som du har udset dig 
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring 
  • Sikkerhed for at den brugte Citroën C3 er gennemgået ud fra gældende brugtbilstests 

Ønsker du at vide mere om 100% Autotjek-mærkningen, og hvordan den hjælper til at sikre dig som brugtbilskøber, så kan du læse mere lige her. Har du desuden spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på tlf. 65 65 50 11, eller skriv ind til os via vores kontaktformular. 

Du kan også altid tage et kig på konkurrenterne, hvis du ikke lige fandt den Citroën C3 brugt, som du ledte efter. Kig eventuelt på Kia RioPeugeot 208 eller den rappe Renault Clio.