Find din nye brugte bil

Vi har 4676 biler på lager

Din søgning gav 10 resultater

Citroën C4 Cactus brugt med 100% Autotjek

Med en brugt Citroën C4 Cactus er du sikker på, at du altid kan finde din bil på parkeringspladsen. Det er en nemlig helt unik bil, som vækker stor opsigt – ja med C4 Cactus scorer franske Citroën toppoint for kreativitet. Den kække bil trillede på gaden for første gang i 2014, og på trods af dens usædvanlige udseende blev den hurtigt et stort hit. Citroën C4 Cactus er kendetegnet ved de specielle, bulede plastikpaneler, der er placeret langs sidedørene. Selvom disse plastikpaneler fik mange til at rynke brynene, da de første Cactus trillede på vejene, er der en mening med galskaben. De bulede paneler er såkaldte airbumps designet til at beskytte bilen mod ridser og dumme parkeringsbuler. Derudover giver de bilen et helt unikt design og masser af charme.

Vil du gerne skille dig ud, kan du gøre det i en brugt Citroën C4 Cactus, og hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Citroën C4 Cactus til salg. Med vores anerkendte 100% Autotjek-mærkning er du garanteret en tryg og sikker brugtbilshandel.

Læs meget mere om de mange fordele ved at købe en Citroën C4 Cactus brugt her.

Fordele ved køb af Citroën C4 Cactus brugt

Der er mange fordele ved at købe en brugt Citroën C4 Cactus. For det første får du en unik bil med sjove køreegenskaber til en ganske fornuftig pris. Ældre Citroën C4 Cactus er udstyrede med de unikke airbumps, du nok enten elsker eller hader, men som uanset dine følelser effektivt beskytter bilen mod Bilka-buler. Er du ikke fan, finder du nyere Citroën C4 Cactus uden de markante plastikpaneler, men med samme, sjove køreegenskaber.

Citroën C4 Cactus er lækkert indrettet. Der er god plads i kabinen, og sædekomforten er i top selv på lange ture. Forsæderne hænger sammen, og hopper du ind på førersædet, får du fornemmelsen af at sidde i en rullende sofa. Bagsædet har tre indbydende sæder, og Cactus er et godt valg, hvis du er på jagt efter en lille familiebil. Bagagerummet indeholder 348 liter, og selv om det ikke er klassens største, får du rigtig god plads til tasker og indkøb. 

Sikkerhed og udstyr

Sikkerhedsmæssigt klarer brugte Citroën C4 Cactus sig rigtig flot. Citroën C4 Cactus scorede fire ud af fem stjerner i Euro NCAP’s sikkerhedstest i 2014. Den flotte karakter er et resultat af, at bilen har god kollisionssikkerhed samt en masse smart teknologi, der hjælper til at undvige sammenstød. En brugt Citroën C4 Cactus er altså en bil, du trygt kan sætte dig ind i.

Udstyrsniveauet fejler absolut intet i brugte Cactus. Du finder blandt andet en flot touchskærm, hvorfra du kan styre radio, navigation og klimaanlæg. Du finder også brugte Cactus med regnsensor samt et smart bakkamera, som gør det til en leg at bakke og parallelparkere. Kigger du op, når du sidder i bilen, kan det være, at du bliver mødt af et smukt glastag, der er designet til at holde varme ude, mens du får masser af dagslys ind i bilen. 

Benzin- og dieselmotorer

Brugte Citroën C4 Cactus fås blandt andet med en 1.2-liters benzinmotor med 82 heste og en 1.6-liters dieselmotor med 100 heste. Motorudvalget giver bilen fornuftige og økonomiske køreegenskaber og motorerne trækker bilen ganske glimrende. Du finder desuden brugte Citroën C4 Cactus med turbodiesel, hvis du vil have ekstra spark samt et velfungerende automatgear.

Køb Citroën C4 Cactus brugt med 100% Autotjek

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Citroën C4 Cactus af forskellige årgange samt i masser af flotte, kække farver. Køber du din Citroën C4 Cactus brugt, mindsker du afskrivning på bilen betydeligt, og du får en bil, som holder brugtbilsprisen rigtig godt. Når du køber brugt, behøver du ikke gå på kompromis med hverken tryghed eller garanti. Køber du din brugte Cactus med 100% Autotjek-mærkningen, er du garanteret en tryg og sikker handel. Du får nemlig altid 12 måneders Autotjek-garanti på din brugte Citroën C4 Cactus. Derudover får du:

  • Alt af vide om den brugte Citroën C4 Cactus, du har i kikkerten
  • Mulighed for at få en udvidet Autotjek-garantiforsikring
  • Kilometergaranti og garanti mod restgæld i bilen

Er du ikke helt solgt på den unikke Citroën C4 Cactus, kan du snuppe et kig på nogle af dens spidskonkurrenter såsom Ford Fiesta, Mazda 3 og Toyota Yaris. Du kan også læse meget mere om vores 100% Autotjek-mærkning, samt hvad den indebærer her eller blive klogere på forskellen mellem garanti og reklamationsret her. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os ved enten at benytte vores kontaktformular eller ringe på tlf. 65 65 50 11.