Find din nye brugte bil

Vi har 4676 biler på lager

Din søgning gav 2 resultater

Brugt Citroën C4 med 100% Autotjek-garanti

Har du forelsket dig i en brugt Citroën C4, er det ganske forståeligt. Den smarte Citroën C4 har vundet mange danske hjerter, siden den blev introduceret i 2004. Den er heller ikke mindre end fantastisk. I 2010 fik bilen en opgradering, som blandt andet resulterede i, at den blev en smule større. Er du på jagt efter ny bil, sætter en brugt Citroën C4 kryds ud fra alle kriterier – den er flot, sikker og fantastisk som familiebil.

På grund af den store succes modellen lynhurtigt opnåede, finder du et lækkert, stort udvalg af brugte Citroën C4. Med 100% Autotjek-mærkningen er du garanteret en tryg og sikker brugtbilshandel – den betyder nemlig, at du får vores anerkendte Autotjek-garanti på din brugte Citroën C4.

Læs meget mere om fordelene ved en brugt Citroën C4 her.

Fordele ved køb af brugt Citroën C4  

Der er mange gode grunde til, hvorfor netop en brugt Citroën C4 skal være dit næste bilkøb. Franske Citroën forstår at lave biler, der ikke blot er flotte, men også yderst sikre. Samtidig er priserne på Citroëns skønne biler ikke de vildeste i Vesten. Det betyder, at du kan få nøglen til en brugt Citroën C4 i hånden uden at få røde tal på kontoen.

Citroën har kræset for detaljerne i den skønne C4. Kabinen er flot og indbydende, og der er rigtig gode pladsforhold på både for-og bagsæderne. Bagagerummet indeholder 408 liter, hvilket er i den pæne ende af en bil i Golf-klassen. Bagsæderne kan desuden klappes ned for at skabe endnu mere plads. Ja en brugt Citroën C4 har hele pakken, uanset om det skal være begynder-, familie- eller pendlerbil.

Sikkerhed og udstyr

Citroën C4 har tjek på sikkerheden. I sikkerhedstest udført af Euro NCAP i 2010 scorede bilen en topkarakter på fem flotte stjerner. Bilen har især en god kollisionsbeskyttelse, og du kan altså trygt hoppe ind bag rattet i en brugt Citroën C4.

Som i alle brugte biler varierer udstyrsniveauet i brugte Citroën C4 selvfølgelig. Du har dog god mulighed for at finde en brugt Citroën C4 fyldt med sjovt og moderne udstyr, der nok skal forøge din daglige køreglæde. Du finder blandt andet brugte Citroën C4 med fartpilot, klimaanlæg, aircondition, sædevarme og radio. Ja faktisk finder du alt, du har brug for i en prisvenlig bil. 

Benzin- og dieselmotorer

Brugte Citroën C4 fås med fornuftige diesel- og benzinmotorer. På dieselsiden finder du blandt andet 1.6- og 2-liters motorer med op til 150 heste, mens du på benzinfronten finder 1.4-, 1.6- og 2-liters motorer med op mod 177 heste.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal gå efter en brugt Citroën C4, der skal fodres med benzin eller diesel, er det en god ide at overveje, hvad dit kørselsbehov er. Selvom skiltet på tanken sladrer om, at prisen på diesel ofte er den laveste, er de penge kun sparet, hvis en dieselbil køres på den rigtige måde. Det slider nemlig hårdt på pengepungen, hvis dieselbilen skal til reparation på grund af tilsodning af partikelfilteret. En dieselbil skal helst ud og køre lange ture – gerne på mere end 30 minutter og gerne på motorvej hvor du ikke møder kø. Tager du tit bilen, når du skal en lynhurtig tur ned i byen, eller når du skal læsse ungerne af i skole, ja så bør du overveje benzin.

Køb brugt Citroën C4 med 100% Autotjek

Brugte Citroën C4 fås i forskellige årgange samt et væld af flotte farver. Kunne du godt tænke dig at give bilerne på motorvejen baghjul i en flot, fransk familiebil, finder du et stort udvalg af brugte Citroën C4 hos 100% Autotjek. Du kan tilmed gøre en super god handel samtidig med, at du får masser af tryghed og garanti med i købet. Med 100% Autotjek-mærkningen får du nemlig masser af sikkerhed og hele 12 måneders Autotjek-garanti på din brugte Citroën C4. Desuden får du:

  • Garanti for at bilen er tjekket grundigt igennem ud fra gældende brugtbilstests
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring 
  • Alt at vide om din nye, brugte Citroën C4

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 65 65 50 11 eller gennem vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til køb af en brugt Citroën C4 eller en af vores mange andre brugte biler. Vores 100% Autotjek-mærkning kan du desuden finde meget mere information om her, eller du kan blive klogere på forskellen mellem garanti og reklamationsret her.

Du kan også tage et kig på de oplagte konkurrenter i den populære Golf-klasse nemlig den famøse VW Golf, den elegante Opel Astra og den fikse Hyundai i30. Den friske Citroën C4 Cactus er også et klik værd.