Find din nye brugte bil

Vi har 5476 biler på lager

Din søgning gav 109 resultater

Brugt Fiat

Fiat har eksisteret siden 1899 og er Italiens største bilfabrikant. De er kendt for deres små, kompakte og forholdsvis billige biler, der er helt igennem perfekte i storbyerne. Du kender sikkert allerede klassikerne som Fiat Punto og Fiat 500. Særligt Fiat 500 har sat sit præg på de danske veje. Fiat er nemlig eksperter i at lave lækkert design, der udstråler masser af personlighed og god stil. De skønne Fiat-modeller har efterhånden også mange år på bagen, og har selvfølgelig fået nogle facelifts undervejs. 

Fiat overtog i 2014 Chrysler, og de eksklusive biler hører nu ind under Fiat-gruppen, der således tilbyder noget til enhver pengepung. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Fiat. Når du handler brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, er du altid garanteret en tryg og sikker handel.

Læs om fordelene ved Fiat hos 100% Autotjek.

Fordele ved at købe din Fiat brugt

Fordelen ved at købe Fiat brugt er, at du ikke behøver at grave særligt dybt i pengepungen for at få råd til en fin Fiat. Priserne er nemlig i et leje, hvor alle kan være med. Derudover er priserne på service og reservedele på Fiats modeller også i den prisvenlige ende. Men Fiat formår ikke kun at være økonomisk fordelagtige. Der findes nemlig brugte Fiat til ethvert behov. Fiat laver nemlig ikke kun helt små minibiler, men også mere rummelige biler som hatchbacks, sedan og mini-crossovere. Leder du eksempelvis efter en rummelig, brugt Fiat, finder du brugte Fiat Panda med masser af plads til hele familien takket være sin store kabine, fem døre og praktiske hatchback-bagende. En brugt Fiat ligger i et leje, der gør den ideel til familier eller dig, der har brug for en lille, billig bil. 

Motorer – benzin og diesel 

Fiat har hovedsageligt specialiseret sig i mindre biler. Derfor vil du også opleve, at motorerne sjældent bliver større end 1.6-liters. Det er dog ingen skam. Fiats motorer passer nemlig perfekt til bilerne og giver en fornuftig brændstoføkonomi. Du finder Fiat-modeller med henholdsvis diesel eller benzinmotorer. Fiats dieselmotorer er en såkaldt MultiJet-motor, der har et lavt CO2-udslip og gør, at netop brugte Fiat med denne type motor kører længere på literen end andre dieselbiler. Derudover giver denne motor også en formidabel køreoplevelse. Du finder desuden brugte Fiat med alt fra 1.2-liters over 1.4-liters til 1.6-liters benzinmotorer samt en TwinAir-motor med og uden turbo, der er opgivet til at køre hele 26,3 km/l. 

Køb af brugt Fiat med 100% Autotjek

Det er super fordelagtigt at købe din Fiat brugt. Du får nemlig en prisvenlig bil til gode penge. Du bør dog være opmærksom på, om den brugte Fiat, du har i kikkerten, er blevet rustbehandlet. Nogle af de ældre modeller har nemlig haft udfordringer med rust. Heldigvis kan du være helt tryg og sikker på, at alt er i orden, når du handler brugt bil med 100% Autotjek-mærkning. Med 100% Autotjek-mærkningen får du samme tryghed og sikkerhed, som når du handler ny bil. Du får nemlig: 

  • Alt at vide om netop den brugte Fiat, du har udset dig
  • Sikkerhed mod at, der er restgæld i bilen 
  • Kilometergaranti
  • Mulighed for at få en udvidet 100% Autotjek-forsikring

Vil du vide mere om fordelen ved at købe Fiat brugt med 100% Autotjek-mærkning, kan du blive klogere lige her. Ligger du inde med spørgsmål til vores mærkning, er du altid velkommen til at kontakte os. Benyt vores kontaktformular, eller giv os et kald på tlf. 65 65 50 11.