Find din nye brugte bil

Vi har 4503 biler på lager

Din søgning gav 1 resultater

Brugt Fiat Panda

Fiat har eksisteret siden 1899 og er Italiens største motorproducent. Over 100 år efter den første Fiat så dagens lys, kom Fiats charmerende Panda på markedet i 2003. Den lille Panda adskiller sig fra øvrige biler i samme segment ved at være længere og højere. Da den først kom på markedet, var det en elegant mikrobil, der smøg sig gennem gaderne. Siden da har den haft vokseværk, og er nu en perfekt bybil med plads til familien. Den har rigtig gode pladsforhold og en høj siddeposition, der giver et fremragende udsyn, når du skal se efter fodgængere og lynhurtige cyklister. 

En brugt Fiat Panda er et by-jungledyr, der vil noget. Den bevæger sig let og elegant gennem trafikken takket være elektrisk servostyring og en helt formidabel venderadius. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Fiat Panda fra forskellige årgange. Du bør dog være opmærksom på at Fiat har ændret den frække Panda et par gange så størrelse og udstyr varierer. Når du handler brug bil med 100% Autotjek-mærkning, er du garanteret en tryg og sikker handel.

Du kan læse mere om den populære panda her.

Fordele ved køb af Fiat Panda brugt

Når du handler brugt Fiat Panda bør du være opmærksom på, at modeller fra 2003 til 2012 er mikrobiler, hvor modeller efter 2012 er bygget på helt samme fundament, men er skudt i vejret og i stedet er perfekte, kompakte familiebiler. Det er dog ikke nødvendigvis en ulempe for Fiat eller for dig, når du skal have en brugt Fiat Panda. Den rummer nemlig alt, hvad Fiat har at byde på. Den er spækket med praktiske løsninger, har god brændstoføkonomi og har helt formidable køreegenskaber – og så har den selvfølgelig et godt bagagerum, der alt efter årgang ligger mellem 200-225 liter og hele 870 liter, hvis du ligger bagsæderne ned. Fiat gør nemlig alt for at optimere køreglæden i deres biler. Fordelen ved at købe en brugt Fiat Panda er, at priserne er relativt lave – og er du så uheldig, at din Panda begynder at brokke sig, så er reservedelene heldigvis billige. Men ikke nok med det, så er Pandaen også blevet kåret til Årets Bil i Europa, da den første gang så dagens lys. Du får derfor en super god, fornuftig og praktisk bybil, når du vælger en brugt Fiat Panda. 

Sikkerhed og udstyr 

Nye Fiat Panda er lidt skrabede på udstyrsfronten, og det kan derfor godt betale sig at kigge efter en brugt Panda. Her får du mere udstyr for pengene og kan være heldig at finde brugte Fiat Panda med alt fra læderrat med integreret fjernbetjening til radio, elektriske sidespejle med varme i samt bluetooth. I forhold til sikkerhed ligger Fiat Panda på fire ud af fem stjerner. Der er dog stor forskel på de ældste, brugte Pandaer og de nyeste. De helt gamle modeller er eksempelvis kun udstyret med en enkelt airbag, hvor de nye har hele seks airbags. De nyeste, brugte Fiat Panda findes desuden med piskesmældsbeskyttelse i nakkestøtterne på forsædet. Brugte Fiat Panda er ingen familiebil uden IsoFix til børnenes autostole og anhængertræk, så det finder du selvfølgelig også i familie-banditten. Faktisk er Fiat Panda den minibil, der kan trække mest. Du må nemlig slæbe afsted med imponerende 800 kg.

Motorer 

Da Fiat Panda efterhånden har nogle år på bagen, kommer den også med forskellige motorer. Du finder den derfor med benzin og dieselmotorer – og hold lige fast. Brugte Fiat Panda kommer på benzinsiden med en 0.9 TwinAir-motor ligesom Fiat 500 samt en 1.2-liters benzinmotor. Den 1.2-liters benzinmotor er en stilfærdig affære. Motoren er firecylindret og gør ikke meget væsen af sig, når du blæser afsted. Kræfterne er middelmådige, men selve gearingen er rigtig god, hvilket gør Pandaen til en fornøjelse at køre i. Skal du have lidt mere power, bør du kigge efter 1.25-liters dieselmotoren, der har lidt mere momentum på motorvejen, og har et brændstofforbrug på den gode side af 20 km/l. 0.9 TwinAir-motoren og 1.2-liters motoren er helt perfekte til bykørsel. Kører du ofte på motorvej og pendler langt, bør du overveje den lidt større 1.25-dieselmotor. 

Køb af brugt Fiat Panda med 100% Autotjek

Fiat Panda er lidt en særlig bil, når du skal finde den brugt, da den både findes som mikrobil og familiebil. Det betyder dog ikke, at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Køber du din Fiat Panda brugt med 100% Autotjek-mærkning, får du samme tryghed som ved køb af ny bil. Derudover får du:

  • 12 måneders autotjekgaranti
  • Kilometergaranti
  • Garanti for at der ikke er restgæld i bilen
  • Mulighed for udvidet 100% Autotjek-garantiforsikring 
  • Alt at vide om lige netop den brugte Panda, du har i kikkerten

Har du interesseret i at blive klogere på alle fordelene ved at købe brugt bil med 100% Autotjek-certificering, kan du læse mere lige her. Du er også altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller på tlf. 65 65 50 11. 

Fandt du ikke den rette brugte Fiat Panda, kan du med fordel tage et kig på VW Up, Kia Picanto eller Ford Ka.