Find din nye brugte bil

Vi har 5045 biler på lager

Din søgning gav 25 resultater

Brugt Ford Fiesta

Du tror det måske ikke, men den skønne Ford Fiesta så første gang dagens lys tilbage i 1970’erne men har dog ændret udseende et par gange siden da. Den er både blevet redesignet og forbedret betydeligt. Det er faktisk næsten ikke til at se, at de nyeste Ford Fiesta’er udspringer fra 70’ernes kantede udgave. Designet er i dag ultralækkert, blødt og strømlinet, og ikke nok med at designet er i top – det er farverne også. Den findes nemlig i et væld af frække nuancer fra frisk turkisblå over diskret sølv til ultrarap racer-rød.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Ford Fiesta fra forhandlere over hele landet. Alle sammen med 100% Autotjek-certificering, der er din garanti for en sikker og tryg handel. 

Du kan læse mere om fordelene ved den populære Ford Fiesta her. 

Fordele ved at købe din Ford Fiesta brugt

Du tænker måske, hvorfor du skal købe en Ford Fiesta brugt, når nyprisen faktisk er super god for en minibil af denne kaliber. Svaret er simpelt. Du kan spare nogle knaster. Alle biler taber nemlig værdi fra ny lige så snart, de ruller ud over fortovskanten. En Ford Fiesta bliver således endnu billigere, hvis du køber den brugt – og der er desuden penge at spare, når det kommer til ekstraudstyret. Går du efter den nyeste, brugte Ford Fiesta, kan du finde den med blandt andet fartpilot og parkeringssensor – to ting du nærmest ikke kan undvære, har du først stiftet bekendtskab med dem. Ifølge Ford er de nyeste Fiesta’er faktisk luksus i miniformat, og du får derfor utroligt meget minibil for pengene, hvis du køber dem brugt. Fordelene ved at finde en Ford Fiesta brugt er blandt andet at:

  • Du kan få en miniluksusbil og masser af bil for pengene
  • Den kommer med et væld af ekstraudstyr, særligt de nyeste, brugte Fiesta’er giver den gas på det område
  • Du finder den i mange farver
  • Det er en perfekt bybil, og du kan derfor finde mange brugte Ford Fiesta til salg, som har kørt et godt stykke under 100.000 km
  • God størrelse og fint med bagagerumsplads
  • Den kan fås med henholdsvis benzin- eller dieselmotor

 

Er du interesseret i lignende biler, kan du med fordel tage et kig på Skoda Fabia, VW Polo og Renault Clio, der også kommer med masser er lækkert ekstraudstyr samt Audi A1, hvis du ønsker at gå all-in på en luksusminibil. Hos 100% Autotjek finder du masser af minibiler i alverdens udstyrsvarianter og niveauer – alle sammen med 12 måneders 100% Autotjek-garanti.

Diesel- og benzinmotor

Når du er på udkig efter en Ford Fiesta benzin, bør du være opmærksom på, at det ikke er den samme motor, der er i alle Fiesta’er. Det kommer nemlig an på bilens årgang. Du vil derfor kunne finde den med den traditionelle 1.25-liters motor men også med en nyere trecylindret 1.1-liters motor uden turbo. Hvis du gerne vil have, det rykker lidt mere, når du skal sætte i gang efter rødt eller overhale en langsomt kørende lastbil på motorvejen midt i myldretrafikken, så findes mini-vidunderbilen heldigvis også med en trecylindret 1.0-liters motor med turbo. Er det ikke en benzinbil du har brug for men derimod en Ford Fiesta på diesel, så kommer den på dieselsiden blandt andet med en god 1.5-liters dieselmotor.

Køb af brugt Ford Fiesta med 100% Autotjek

Ford Fiesta-priserne er ualmindeligt fordelagtige, hvis du vælger at købe brugt. Det betyder dog ikke, at du behøver at gå på kompromis med garanti eller tryghed af den grund. Når du køber en brugt Ford Fiesta med 100% Autotjek-mærkning ved en af vores mange forhandlere og samarbejdspartnere, får du nemlig hele 12 måneders Autotjek-garanti – og vi sørger desuden for følgende:

  • At din nye, brugte Ford Fiesta er grundigt tjekket ud fra en brugtbilstest
  • At du får alt at vide om lige præcis den Ford Fiesta, du er interesseret i
  • At du får kilometergaranti og garanti mod, at der er restgæld i bilen
  • At du har mulighed for at få en udvidet 100% Autotjek-garantiforsikring

Ønsker du at vide mere om at købe brugt bil med 100% Autotjek-mærkning for at få ro i sindet, kan du læse meget mere om, hvad vores mærkning indebærer lige her. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ligger inde med spørgsmål. Benyt gerne vores kontaktformular, eller giv os et kald på tlf. 65 65 50 11.