Find din nye brugte bil

Vi har 4676 biler på lager

Din søgning gav 4 resultater

Brugt Ford Kuga 

Måske øjnene sidder lidt på stilke, når du får øje på den flotte Ford Kuga. Det er nemlig Fords ualmindeligt flotte SUV, som er helt enormt rummelig trods sit kompakte, maskuline ydre. Den smukke SUV kom på markedet i 2008 og allerede tre år senere fik den et mindre facelift med en stor lækker trapezformet kølegrill, der understreger dens rå udtryk. Ford Kuga byder på en skøn høj indstigning, forhjuls- eller firehjulstræk og ikke mindst masser af trækkraft og køreglæde.  

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Ford Kuga fra forhandlere over hele landet. 100% Autotjek-mærkningen er din garanti for en tryg og sikker brugtbilshandel. 

Læs om fordelene ved køb af brugt Ford Kuga her

Fordele ved køb af brugt Ford Kuga  

Der er efterhånden ret mange gode grunde til at se sig om efter en brugt Ford Kuga. Den smækre SUV har nemlig været på markedet i en del år efterhånden, og der er derfor rig mulighed for at finde en brugt model, der passer til dig og dit behov. Indretningen af den smarte Ford Kuga er ualmindeligt veludtænkt. Der er nemlig masser af plads i kabinen, og særligt ved bagsæderne er der tænkt over pladsen til bilens medpassagerer. Sæderne giver masser af god støtte, og gulvet ved sæderne er faktisk næsten vandret, hvilket giver en rigtig behagelig siddeposition. Bagagerummet er desuden super rummeligt og har plads til barnevogn eller hele familiens ferieoppakning med sine flotte 612 liter.  

Sikkerhed og udstyr 

Skal der være styr på sikkerheden, så er en brugt Ford Kuga et oplagt valg – hvis du drømmer om en SUV selvfølgelig. Sikkerheden er nemlig helt i top i alle generationer af den store SUV. Størrelsen på bilen gør desuden, at du føler dig rigtig godt beskyttet, når du drøner afsted på motor- og landevej. Mange af de nyere, brugte Ford Kuga er desuden udstyret med innovativt sikkerhedsudstyr som blandt andet blindvinkelsalarm, der er helt fantastisk til at opdage lumske, hurtigt drønende cyklister i de tættrafikerede, danske storbyer. Desuden fortæller den dig, hvis der ligger biler i din blindevinkel, så du undgår at trække ud foran, når du skal overhale den der pokkers gamle spand, der snøvler sig afsted foran dig.  

På udstyrssiden er der heller ikke sparet på noget. Her finder du nemlig alt fra nøglefri betjening til lækkert navigationssystem, aircondition og sågar stemmekontrol i de nyeste brugte modeller. Ja, der er faktisk muligt at sige til din Ford Kuga, at du skal tanke. Takket være dens Sync 3-system, søger den i gps’en efter nærmeste tankstationer, så du kan få juice på bilen med det samme.  

Motorer i brugte Ford Kuga

På motorfronten er der lidt forskelligt at kigge efter, når du skal have en brugt Ford Kuga. Det er nemlig sådan, at nogle af de nyeste, ældste modeller kommer med henholdsvis en 2.0-liters dieselmotor og en 2.5-liters benzinmotor. Blandt de nyere, brugte Ford Kuga finder du så en 1.5 liters dieselmotor samt en 1.5-liters benzinmotor begge to med kraftfulde 120 heste. Du bør desuden være opmærksom på, at du kan finde den brugte Ford Kuga med for- eller firehjulstræk til henholdsvis 2.0-liters og 1.5-liters motorerne. 

Køb Ford Kuga brugt med 100% Autotjek

Ford Kuga er en lækker bil at få fat i på brugtbilsmarkedet, og der er da også rig mulighed for at finde en med 100% Autotjek-mærkningen. Med 100% Autotjek behøver du nemlig ikke, at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller garanti. Det er nemlig din garanti for en tryg og sikker handel. Du får nemlig hele: 

  • 12 måneders Autotjek-garanti med i handlen  
  • Alt at vide om lige netop den brugte Ford Kuga, som du er smålun på 
  • Garanti for at bilen er tjekket grundigt igennem ud fra gældende brugtbilstests  
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring  

Kunne du tænke dig at blive klogere på 100% Autotjek-mærkningen, og hvordan den sikrer dig som brugtbilskøber, kan du læse mere lige her. Har du spørgsmål, er du også altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 65 65 50 11. Fandt du ikke den brugte Ford Kuga, som passer til dit behov, ja så kan du med fordel tage et kig på konkurrenterne; Nissan Qashqai og Renault Kadjar