Find din nye brugte bil

Vi har 5045 biler på lager

Din søgning gav 5 resultater

Hyundai i10 brugt 

Den lille Hyundai i10 er en smart lille mikrobil og den mindste Hyundai-model, du finder på markedet her i Danmark. Den blev første gang introduceret i 2008 og fik faktisk allerede en overhaling igen i 2010, hvor der blev kræset lidt ekstra for blandt andet sikkerhedsudstyret. Hyundai kom relativt sent på det danske marked nemlig i 1992, men det kan dog ikke ses på udbuddet af brugte modeller. Hyundai formår nemlig at skabe biler, hvor du får utroligt meget for pengene – og den lille Hyundai i10 er bestemt ingen undtagelse. Den byder nemlig på masser af køreglæde og eksempelvis anhængertræk som standard, hvilket er ret usædvanligt for en mikrobil.  

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Hyundai i10 hos forhandlere over hele landet. Der er derfor rigtig gode muligheder for at finde en lækker model i nærheden af dig. 100% Autotjek er din garanti for en tryg og sikker handel.  

Læs om fordelene ved en brugt Hyundai i10 her.

Fordele ved at købe Hyundai i10 brugt 

Der er faktisk utroligt mange fordele ved lige netop, at vælge en brugt Hyundai i10. Hyundai giver nemlig hele 5 års garanti på deres biler helt uden kilometerbegrænsning, og de giver tilmed 12 års rustgaranti. Der er derfor mulighed for at finde brugte Hyundai i10, der stadig har en smule garanti tilbage af den ene eller anden type. Udover ekstra lang garanti byder Hyundai i10 også på en forholdsvis lydsvag kabine og et stort bagagerum på 252 liter, der er en smule større end konkurrenternes. Brugte Hyundai i10 ligger i et rigtig godt prisleje og er faktisk en af klassen billigste mikrobiler – og så får du ovenikøbet gode motorer, lækker kvalitet og en økonomisk bil, der byder på mange gode stunder bag rattet.  

Sikkerhed og udstyr 

Udstyrsniveauet er rigtig fint i brugte Hyundai i10 taget i betragtning, at der er tale om en lille mikrobil, som ovenikøbet er forholdsvis billig. Du finder den både i helt skrabede udstyrsversioner og lidt lækrere versioner. Som standardudstyr i de nyere, brugte Hyundai i10 finder du blandet andet AUX-indgang og iPod-styring. Det er dog lidt sjovt med brugte Hyundai i10, aircondition er nemlig ikke standard selvom, det er installeret i de fleste brugte modeller fra efter 2010. Fra 2010 og frem er gardinairbags blandt blevet standard og den lille, brugte Hyundai i10 scorer derfor også fire stjerner i sikkerhedstest fra Euro NCAP 

Fire stjerner er en meget almindelig score for mikrobiler, da de fejler lidt på fodgængersikkerhed på grund af deres meget korte og kompakte ydre. Derudover trækker det lidt ned på sikkerhed, at der ikke er fartassistent eller vejbaneassistent i brugte Hyundai i10. Det er igen fælles for mange mikrobiler og en score på fire stjerner betyder altså, at det stadig er en sikker bil at sætte sig bag rattet i.  

Benzin- og dieselmotorer i brugte Hyundai i10 

Brugte Hyundai i10 kan både findes med diesel- og benzinmotorer. Der er dog langt mellem snapsene, hvis du drømmer om en brugt Hyundai i10 med diesel. Der blev nemlig ikke produceret super mange af dem, da dieselversionerne ikke var til salg særligt længe. På benzinsiden finder du en lille 1.1-liters motor med små 66 heste og en 1.2-liters benzinmotor med 78 heste. I modeller fra 2013 og frem er det desuden muligt at finde brugte Hyundai i10 med den lidt større 1.25-liters benzinmotor med 86 heste.  

Den lille motor egner sig hovedsageligt til bykørsel, men har du planer om også at drøne afsted på motorvejen eller køre lidt længere ture, bør du se dig om efter de lidt større motorer. Det er desuden en fordel, hvis du skal en tur på lossepladsen med havetraileren – og ja du læste rigtigt. Brugte Hyundai i10 er ofte udstyret med anhængertræk, hvilket er ret flot for en bil af denne størrelse. Skal du have nok kræfter til at trække en trailer, bør du bestemt se dig om efter en brugt Hyundai i10 med de lidt større motorer.  

Køb din Hyundai i10 brugt med 100% Autotjek 

Hyundai i10 fås brugt i mange skønne farver og forskellige udstyrsvarianter, og selvom du handler brugt, er der ingen grund til at gå på kompromis med hverken tryghed eller garanti. Med 100% Autotjek-mærkningen er du altid garanteret en tryg og sikker handel. Men du er faktisk sikret meget mere end det. Du får nemlig altid: 

  • Hele 12 måneders Autotjek-garanti med i købet  
  • Garanti for at bilen er tjekket igennem ud fra gældende brugtbilstests
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring 

Vil du blive klogere på 100% Autotjek-mærkningen, og hvordan vores mærkning sikrer dig som brugtbilskøber, kan du læse mere lige her. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os, hvis du ligger inde med spørgsmål.  

Fandt du ikke lige den brugte Hyundai i10, du godt kunne tænke dig, kan du med fordel tage et kig på konkurrenterne VW UpSkoda CitigoKia Picanto og Toyota Aygo, måske det er her, du finder den rette bil.