Find din nye brugte bil

Vi har 5046 biler på lager

Din søgning gav 10 resultater

Hyundai i20 brugt 

Sydkoreanske Hyundai er en kæmpe stor spiller, når det kommer til produktionen af lækre personbiler, og man må sige, at danskerne har taget ualmindeligt godt imod den Sydkoreanske bilproducent, der for første gang sendte deres biler på det danske marked tilbage i 1992. Allerede i 2008 kom den ultrapopulære Hyundai i20 på markedet – og for pokker det blev en succes. Hyundai i20 er nemlig en super, lækker minibil, der både fås som femdørs og tredørs. Den kører som en drøm, og det føles på ingen måde som at sætte sig ind bag rattet på en skrabet minibil. Tværtimod. Der er kræset for detaljerne indvendigt og udvendigt.  

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Hyundai i20 fra forhandlere over hele landet. Når du handler brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, er du altid garanteret en tryg og sikker handel.  

Læs mere om fordelene ved brugte Hyundai i20 her 

Fordele ved at købe Hyundai i20 brugt

Der er rigtig mange gode grunde til at se sig om efter en Hyundai i20, som er brugt. Noget helt unikt for Hyundai er nemlig, at de giver 5 års fabriksgaranti og endda helt uden kilometerbegrænsning. Men ikke nok med det. De giver også 12 års garanti mod rustgennemtæring. Ja, der er altså god grund til at vælge en brugt Hyundai frem for brugte biler fra andre mærker. Det er dog ikke kun den gode, lange garanti, der gør det fordelagtigt at købe en Hyundai i20 brugt. Den populære minibil er nemlig også ualmindeligt populær på brugtbilsmarkedet, hvilket gør, at den holder prisen kanongodt, når du engang skal af med den igen.  

Du finder brugte Hyundai i20 i to hatchbackudgaver, men det, der gør den til noget særligt, er faktisk, at der nærmest ingen forskel ellers er på disse to varianter, de udvendige mål er nemlig ens - dog varierer bagagerumspladsen fra 326-336 liter. En brugt Hyundai i20 er perfekt som pendlerbil, som bybil og ja, bare til dig, der har brug for en god minibil at drøne rundt i.  

Sikkerhed og udstyr 

Der er totalt styr på sikkerheden i brugte Hyundai i20. Den modtager nemlig hele fem, fine, skinnende stjerner i sikkerhedstest fra Euro NCAP. Det skyldes blandt andet rigtig god fodgængersikkerhed, og at ESP altid er standard. Derudover kommer en Hyundai i20 brugt også med vognbaneassistent. Hyundai i20 gør det således super på sikkerhedsfronten taget i betragtning, at der altså er tale om en minibil. 

På udstyrsfronten er der heller ikke noget at brokke sig over. Brugte Hyundai i20 kommer nemlig i to lækre udstyrsvarianter, der går under navnene Classic og Comfort. Som standard er udstyrsniveauet rigtig fint, og Classic forkæler dig gerne med gearskifte-indikator og fjernbetjent centrallås, men det er dog nødvendigt at hoppe en tur op i udstyrsniveau til Comfort-varianten, hvis du ønsker aircondition, tågelygter og sædevarme.  

Benzin- og dieselmotorer i brugte Hyundai

Motorsortimentet blandt brugte Hyundai i20 er ikke verdens største, men de gør det til gengæld fremragende. Brugte Hyundai i20 kommer med henholdsvis diesel- eller benzinmotor. På benzinsiden finder du to slags. Nemlig en 1.25-liters med 85 heste og en større 1.4-liters med 100 heste. På dieselsiden finder du en lille 1.1-liters dieselmotor med 75 heste, som faktisk er opgivet til at kunne køre helt op til 33 km literen ved fornuftig landevejskørsel. Den falder faktisk kun til flotte 31,3 km literen ved blandet kørsel, så lever du pendlerlivet, kan det godt betale sig at se sig om efter en diesel-bandit. Uanset om du kigger efter en brugt Hyundai i20 med diesel- eller benzinmotor, får du fingrene i en god, økonomisk mini-racer. 

Køb din Hyundai i20 brugt med 100% Autotjek 

Hyundai i20 fås brugte i masser af skønne farver og forskellige årgange såvel som udstyrsvarianter. Der er derfor ingen grund til at gå på kompromis, hvis du drømmer om en brugt Hyundai i20 hjem til carporten – der er nemlig masser af dem på markedet. Du behøver faktisk overhovedet ikke at gå på kompromis med noget, når du køber din Hyundai i20 brugt med 100% Autotjek-mærkning. Autotjek-mærkningen er nemlig din garanti for en tryg og sikker handel, men den er meget mere end bare det. Med 100% Autotjek får du: 

  • Alt at vide om den brugte Hyundai i20, som du har udset dig
  • Garanti for at den er tjekket igennem ud fra gældende brugtbilstest  
  • Hele 12 måneders Autotjek-garanti med i handlen 
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring  

Vil du vide mere om 100% Autotjek-mærkningen, kan du blive klogere her. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ligger inde med spørgsmål. Al kontaktinformation kan findes her. Fandt du desuden ikke den brugte Hyundai i20, som passer til dig og dit behov, kan det være du skal tage et kig på konkurrenterne såsom den populære Skoda Fabia, den smækre Ford Fiesta eller Opel Corsa.