Find din nye brugte bil

Vi har 4637 biler på lager

Din søgning gav 1 resultater

Brugt Hyundai KONA med 100% Autotjek-garanti

Den spændende, kompakte SUV KONA blev skabt af den sydkoreanske bilproducent Hyundai i 2017. Modellen har altså ikke mange år på bagen. Med nyskabende design og flotte, muskuløse former er Hyundai KONA en selvsikker bil, der nok skal få drejet et par hoveder på motorvejen. KONAS skarpe kanter, kurvede linjer og smalle LED-lygter understreger bilens SUV-faktor, og herlighederne fortsætter i kabinen. Her er der plads til fleksibilitet, og du får høj komfort, masser af plads og bagsæder med splitfunktion, så du nemt kan indrette bilen efter behov. 

Skal din næste bil have masser af attitude, er en brugt Hyundai KONA et ideelt valg. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Hyundai KONA til knivskarpe priser. Køber du din brugte KONA med 100% Autotjek, slipper du samtidig for bekymringer. Med 100% Autotjek-mærkningen er du nemlig sikret en tryg brugtbilshandel.

Du kan blive klogere på brugte Hyundai KONA her.

Fordele ved køb af en brugt Hyundai KONA

Der er masser af gode grunde til at vælge en brugt Hyundai KONA. Hyundai KONA er designet til en travl, moderne hverdag, og den egner sig perfekt til familiebil. Du får en masse praktiske funktioner såsom trådløs mobilopladning samt komfort for alle pengene samt. Til trods for at KONA er en mindre, kompakt SUV, er du sikret en ægte SUV-oplevelse med blandt andet høj indstigning, mulighed for firehjulstræk og et stort bagagerum. Ja du kan faktisk fylde hele 361 liter godter i bagagerummet – og 1.143 liter med bagsæderne lagt ned.

Hyundai KONA er designet til at tage brændstofeffektivitet til nye højder, hvilket gavner både klimaet og din pengepung. Brugte Hyundai KONA kommer med en almindelig forbrændingsmotor eller som hybrid- eller elbil. I brugte Hyundai KONA hybrid bruger bilen skiftevis benzin og el under kørsel, og bilens batteri oplades med overskydende energi fra blandt andet opbremsninger. I KONA electric er det udelukkende en elektrisk motor, som sætter skub i bilen. Opladning klares nemt hjemme eller ved en af de mange ladestandere rundt omkring i landet, hvor du samtidig får en god undskyldning for en hurtig kaffepause.

Sikkerhed og udstyr

Brugte Hyundai KONA er udstyret med moderne sikkerhedsteknologier heriblandt adaptiv fartpilot, som hjælper med at holde en konstant hastighed samt afstand til forankørende, automatisk nødbremse, som også registrerer fodgængere og cyklister og blindvinkel-sensor, der advarer om trafik i bilens blinde vinkler. KONA kan desuden ved hjælp af en træthedsregistreringsfunktion aflæse, om det er tid til en pause. Er du stadig ikke overbevist, kan du tage et kig på resultatet af sikkerhedstesten udført af Euro NCAP i 2017. Her scorede bilen en topkarakter på fem flotte stjerner.

Nej brugte Hyundai KONA mangler ikke udstyr, hverken når det gælder sikkerhed, komfort eller underholdning. KONA fås i tre forskellige udstyrspakker nemlig Pure, Essential og Advanced. Udvalget inkluderer blandt andet klimaanlæg, touchskærm, Apple CarPlay, head-up display, parkeringssensor, regnsensor, varme i sæder og rat. Selvom udstyrsniveauet i brugte biler altid vil variere, kan du være ganske sikker på, at KONA gør dine daglige køreture meget sjovere.

Motorer og rækkevide

Brugte Hyundai KONA fås med både diesel- og benzinmotor. Her finder du enten en 1- eller 1.6-liters motor med op til 177 heste. KONA hybrid er udstyret med både en 1.6-liters benzinmotor og en elektrisk motor. De to motorer arbejder sammen for at reducere bilens CO2-udslip, og tilsammen leverer de 141 stærke heste, der sætter godt skub i bilen. KONA electric fås med to batteripakker alt efter dit kørselsbehov nemlig Standard Range med 39 kWt og Long Range med 64 kWt. Standard Range-batteriet har en rækkevidde på 305 kilometer, mens Long Range-batteriet har en rækkevidde på hele 484 kilometer. Ja med Long Range kan du faktisk køre KONA fra Skagen til Flensborg på en enkelt opladning.

Køb brugt Hyundai KONA med 100% Autotjek

Brugte Hyundai KONA fås i forskellige udstyrsvarianter og friske farver. Uanset om din næste bil skal være en diesel-, benzin-, hybrid- eller elbil, kan du med fordel kigge efter brugte Hyundai KONA. Du får en smart, kompakt SUV med masser af plads overalt, topmoderne udstyr og økonomiske, effektive køreegenskaber. Du finder et stort udvalg af brugte Hyundai KONA hos 100% Autotjek, hvor du tilmed kan gøre en rigtig god handel. Udover at du kan få din brugte KONA til en utrolig skarp pris, får du masser af sikkerhed og tryghed med i handlen. Med 100% Autotjek-mærkningen får du nemlig:

  • Kilometergaranti og garanti mod restgæld
  • Garanti for, at bilen er grundigt tjekket ud fra gældende brugtbilstests
  • Mulighed for tilkøb af forsikringer og vejhjælp
  • Alt at vide om netop den KONA, du har for øje

Derudover får du hele 12 måneders Autotjek-garanti på din brugte Hyundai KONA. Du kan læse meget mere om vores Autotjek-mærkning, og hvordan den er med til at sikre dig som brugtbilskøber her. Du kan desuden blive klogere på hybridbiler her og elbiler her. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os ved at ringe på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular.

Er du stadig i tvivl, om en brugt Hyundai Kona skal være din næste slæde, kan du med fordel snuppe et kig på konkurrenterne Renault Captur, Mazda CX-3 og Nissan Leaf.