Find din nye brugte bil

Vi har 4637 biler på lager

Brugte Kia e-Niro med 100% Autotjek-garanti

Brugte Kia e-Niro kombinerer SUV, rækkevidde og miljø. Det gør Kia e-Niro helt uimodståelig. Den sydkoreanske bilproducent lancerede denne laban i 2018 som den fuldt elektriske efterfølger til Kia Niro, der fås som hybrid og plug-in hybrid. Kia e-Niro får mundvandet til at løbe hos SUV-elskere verden over med sit unikke, aerodynamiske design, friske linjer og lækre interiør. Du får ikke blot en sprød, kompakt SUV med høj indstigning, godt udsyn og masser af udstyr, du får også gode, grønne køreegenskaber i én og samme omgang.

Kan du se dig selv drøne rundt i den skønne elektriske SUV, kan du med fordel kigge efter brugte Kia e-Niro. Hos 100% Autotjek finder du brugte Kia e-Niro til skarpe priser. Ikke nok med det sikrer vi, at du får en masse sikkerhed og tryghed med i handlen. Du får nemlig den kendte, pålidelige 100% Autotjek-garanti på din brugte Kia e-Niro.

Læs mere om alle fordelene ved de futuristiske, brugte Kia e-Niro her.

Fordele ved at købe brugt Kia e-Niro  

En af de største fordele ved en brugt Kia e-Niro er, at du kan drøne rundt med god samvittighed. Kia e-Niro er 100% elektrisk, hvilket vil sige, at dens CO2-udslip er lig nul. Køreegenskaberne er til gengæld helt i top. Den støjsvage motor giver øjeblikkelig acceleration, og den har en fantastisk lang rækkevidde, så du ikke skal bekymre dig om at løbe tør for strøm midt ude i vildmarken.

En brugt Kia e-Niro er en ualmindelig god kandidat, hvis du er på jagt efter ny familiebil. Kabinen er rummelig med højt til loftet, og der er god plads på bagsædet til både store og små hoveder. Ja faktisk er Kia e-Niro en af de største elbiler på markedet. Brugte Kia e-Niro giver konkurrenterne baghjul, når det gælder bagagerumsplads. Den kan prale af en bagagerumsvolumen på hele 451 liter og 1.405 liter med bagsæderne lagt ned. Kia giver desuden en generøs 7-års fabriksgaranti på nye biler, som kan overføres til efterfølgende ejere ved videresalg. Du skal blot huske sikre dig, at bilen har været regelmæssigt serviceret.

Udstyr og sikkerhed

Sikkerhed har uden tvivl topprioritet, når der står ny bil på programmet. Kia Niro er sikkerhedstestet i 2016 af Euro NCAP med fire flotte stjerner til resultat. Kia har sørget for, at du kan føle dig ganske tryg i e-Niro ved at udstyre den med sikkerhedsteknologi såsom automatisk nødbremse, der reagerer på et splitsekund samt blindevinkelassistent, der advarer ved fare i den blinde vinkel.

Kia e-Niro kommer i tre forskellige udstyrsvarianter kaldet Vision, Comfort og Advance. Med vision får du blandt andet en smart touchskærm med mulighed for Apple CarPlay samt klimaanlæg, bakkamera og varme i forsæderne. Med Comfort får du også regnsensor og varme i rattet, og med Advance, som er udstyrspakken du skal kigge efter, hvis du virkelig skal flotte dig, får du sædevarme i alle sæder, sprøde kromdetaljer, parkeringssensor og trådløs telefonopladning.

Batteri og rækkevidde

I brugte Kia e-Niro finder du enten et 39,2 kWh-batteri med en rækkevidde på 312 km eller et 64 kWh-batteri med en rækkevidde på 455 km. Dit valg afhænger af dit behov. Kører du langt, bør du selvfølgelig se dig om efter den største batteripakke. Triller du primært rundt i byen, er den mindre batteripakke mere end tilstrækkelig, da rækkevidden stadig er rigtig flot. For sjovs skyld kan du dog se dig om efter den store batteripakke, når du alligevel gransker markedet for brugte Kia e-Niro. Der er nemlig ofte ikke betydelig forskel på priserne, når det gælder brugte modeller. Når din brugte Kia e-Niro skal oplades, foregår det via et strømstik i snuden. Det er en stor fordel at anskaffe en ladeboks til garagen, så du kan lade bilen om natten. Får din brugte Kia e-Niro alligevel brug for lidt guf på farten, finder du heldigvis masser af offentlige ladestandere placeret overalt i landet.

Køb brugt Kia e-Niro med 100 % Autotjek

Skal Kia e-Niro være med til at gøre din hverdag en smule grønnere, og samtidig øge din daglige køreglæde, kan du med fordel købe den skønne, elektriske SUV brugt. Elbiler koster knaster på grund af den avancerede teknologi og store efterspørgsel, men der er altså mange penge at spare på brugtbilsmarkedet. Du finder et flot udvalg af brugte Kia e-Niro hos 100% Autotjek, hvor du tilmed kan gøre en afsindig god handel. Med 100% Autotjek-mærkningen får du mere end blot en brugt Kia e-Niro. Du får også:

  • 12 måneders Autotjek-garanti på din brugte Kia e-Niro
  • Garanti for, at bilen er tjekket grundigt ud fra gældende brugtbilstests
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring

Dertil fortæller vi glædeligt alt, du skal vide om lige netop den brugte Kia e-Niro, du har for øje. Du kan med fordel snuppe et kig på e-Niros oplagte konkurrenter Renault ZOE, Nissan Leaf og Hyundai KONA, før du griber efter tegnebogen. Du finder desuden en guide til alt, du skal vide om elbiler lige her. Har du spørgsmål eller brug for en snak, kan du træffe os på tlf. 65 65 50 11, og du er ligeledes meget velkommen til at benytte vores kontaktformular.