Find din nye brugte bil

Vi har 4492 biler på lager

Din søgning gav 1 resultater

Brugte Kia Niro

En brugt Kia Niro er et drøngodt valg, hvis du er på jagt efter en toplækker bil med moderne teknologi og grønne køreegenskaber. Sydkoreanske Kia, som blev grundlagt i 1944, lancerede den skønne Niro i 2016, og modellen har altså ikke mange år på bagen. Kia Niro er en kompakt SUV, og designet er kraftfuldt og dynamisk. Du får alle SUV-fordelene såsom høj indstigning og fænomenalt udsyn over trafikken kombineret med god samvittighed – brugte Niro kommer nemlig enten som hybrid eller plug-in hybrid, og de har derfor lavt CO2-udslip. Dertil tilbyder en brugt Kia Niro masser af plads, og den er derfor et hammergodt valg til familiebil.

Ja Kia Niro er svær at modstå, og er du faldet for den labre, grønne køremaskine, kan du med fordel kigge dig om efter en brugt udgave. Køber du din Kia Niro brugt, er der nemlig massevis af penge at spare, mens du får nøjagtigt de samme skønne, grønne køreegenskaber og køreglæde som ved en fabriksny. Når du køber brugt, skal du selvfølgelig ikke gå på kompromis med hverken tryghed eller garanti. Med 100% Autotjek-mærkningen er du altid garanteret en tryg og sikker handel.

Bliv klogere på brugte Kia Niro her.

Fordele ved at købe en brugt Kia Niro  

Køber du en brugt Kia Niro, kan du glæde dig over alle de fordele, du får med i købet – det er nemlig ikke så lidt endda. Først og fremmest får du en superlækker hybrid eller plug-in hybrid – alt efter dit valg – med fænomenale køreegenskaber. Brugte Kia Niro har rigtig god brændstoføkonomi, og med 6-trins dobbeltgearkasse får du god balance mellem sjove, meddrivende køreegenskaber og skyhøj kørekomfort. Kabinen i brugte Kia Niro imponerer med masser af plads, højt til loftet og stor fleksibilitet. Bagsæderne kan både klappes helt ned og deles, så du selv kan indrette bilen efter antal passagerer og mængde bagage. Med en bagagerumsvolumen på henholdsvis 324 og 436 liter og 1.322 og 1.434 med sæderne lagt ned giver både plug-in hybrid- og hybridudgaven plads til, at du kan tage alting med dig på farten.

Kia giver desuden hele 7 års garanti på nye biler, som kan overføres til efterfølgende ejere ved salg, såfremt bilen er regelmæssigt serviceret.

Udstyr og sikkerhed

Kia har sørget for, at du slipper for sved på panden, når du hopper ind i en brugt Niro. Bilen scorede fire flotte stjerner i sikkerhedstest fra 2016 udført af Euro NCAP. Brugte Kia Niro er udstyrede med topmoderne teknologi såsom vejbaneassistent, aktiv fartpilot og blindevinkelalarm for at højne sikkerheden og give dig ro i maven.

Dertil kommer brugte Kia Niro med praktisk og underholdende udstyr og teknologi, og der er god mulighed for, at du får alle dine ønsker opfyldt. Kia Niro fås nemlig i flere forskellige udstyrsvarianter, og du kan derfor blandt andet finde brugte Niro med smart touchskærm med navigation, bakkamera, og mulighed for opkobling til Apple CarPlay. Du finder også brugte udgaver med fuldautomatisk klimaanlæg, soltag, sædevarme i både for-og bagsæder samt lædersæder.

Motorer i brugte Kia Niro

Brugte Kia Niro kommer som hybrid og plug-in hybrid – dit valg afhænger blot af dine personlige præferencer. Der er fordele ved begge varianter. Hybridudgaven kommer med en 1.6-liters benzinmotor med 141 heste. Bilen skifter selv mellem benzin og strøm, og batteriet oplades med kinetisk energi fra opbremsninger eller decelerationer. Plug-in hybridudgaven kommer ligeledes med en 1.6-liters benzinmotor med 141 heste. Hybridudgaven har en rækkevidde på 65 kilometer ved bykørsel, hvilket gør den ideel til korte smutture, og du kan selv skifte mellem el- og hybriddrift ved tryk på en knap ved siden af gearet. Vælger du en brugt Kia Niro plug-in hybrid, skal bilens batteri oplades. En fuld opladning tager omkring 2 timer og 15 minutter. Her er det en god ide at installere en ladeboks hjemme i garagen, så du kan lade bilen op natten over. Din brugte Kia Niro plug-in hybrid kan dog også lades op fra offentlige ladestationer på farten – du har således altid en undskyldning til at snuppe en hurtig kaffepause.

Køb brugt Kia Niro med 100 % Autotjek

Lyder Kia Niro som din næste bil, finder du et stort udvalg på brugtbilsmarkedet, hvor der er masser af penge at spare. Ja du kan altså sagtens sætte snuden op efter at trille rundt i den labre Niro, selvom du ikke har vundet milliongevindsten i Lotto. Køber du din brugte Kia Niro med 100% Autotjek, gør du dig selv en tjeneste. Med 100% Autotjek-mærkningen er du garanteret en tryg og sikker handel. Du får nemlig:

  • 12 måneders Autotjek-garanti på din brugte Kia Niro
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring
  • Garanti for, at din nye, brugte Niro er gennemtjekket ud fra gældende brugtbilstests

For god ordens skyld kan du jo tjekke konkurrenterne Toyota Yaris, Nissan Qashqai og Mazda CX-3 ud, før du beslutter dig. Du kan desuden læse mere om hybridbiler her, samt hvordan du finder offentlige ladestationer til din plug-in Niro her. Vil du vide mere om 100% Autotjek-mærkningen, samt hvilke andre fordele den indebærer, kan du læse mere her. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Det gør du ved enten at benytte vores kontaktformular eller ringe på tlf. 65 65 50 11.