Find din nye brugte bil

Vi har 4676 biler på lager

Din søgning gav 14 resultater

Brugt Kia Rio

Sydkoreanske Kia gør det utroligt godt med deres skønne Kia Rio, som hører til i minibilsklassen. Den smarte Rio findes i hele fire generationer og har gennem tiden fået et par facelifts. Særligt i 2017 fik den en overhaling af tidligere Audi-designer Peter Schreyer, der står bag den frække Audi TT. Det ses blandt andet i de flotte, elegante linjer langs bilens side, fede front med sort kølergitter samt lækre kromdetaljer.  

Hos 100% Autotjek finder du et bredt udvalg af brugte Kia Rio i et væld af årgange og generationer. Når du handler brugtbil med 100% Autotjek-mærkning, er du garanteret en sikker og tryg handel. 

Bliv klogere på brugt Kia Rio her. 

Fordele ved at købe Kia Rio brugt 

Nye såvel som brugte Kia Rio hører til klassen små familiebiler, og er et oplagt valg til den lille familie. Den virker ligesom sin lillesøster Picanto’en større end den egentlig er, og du får derfor masser af rummelighed og bil for pengene. Ja faktisk, er brugte Kia Rio utroligt attraktive på det danske marked netop fordi, det er en minibil, der har plads til familien. Det skyldes, at afgiften på denne klasse er lav, og at der derfor er nogle penge at spare på det område. 

Brugte Kia Rio kommer i en femdørs udgave og er en anelse større end de andre minibiler på markedet. Der er nemlig fint med plads på bagsæderne, og bagagerummet er på hele 325 liter og kan blive 980 liter, hvis du ligger bagsæderne ned. Det er ovenikøbet muligt for småbørnsfamilien at få plads til barnevognen. De brugte Kia Rios styrker er desuden, at de også kører som en større bil. Men ikke nok med det – der er gode chancer for at finde brugte Kia Rio’er med fabriksgaranti. Kia giver nemlig hele 7 års garanti på deres biler. Det gælder dog kun på modeller fra 2010 og frem. Det gør brugte Kia Rio super attraktive og giver bilen en god gensalgsværdi. 

Sikkerhed og udstyr 

Brugte Kia Rio tilbyder masser af komfort og udstyr samt masser af sikkerhed, når du kører. Sikkerhed er nemlig en rigtig stor del af det at købe bil især, når der er tale om en familiebil. De nyeste, brugte Kia Rio scorer rigtig højt på sikkerhed i tests udført af Euro NCAP – ja faktisk, scorer den fem ud af fem stjerner, hvor konklusionen er, at nyere, brugte Kia Rio er yderst robuste og sikre. 

Er du på udkig efter lækkert udstyr, bør du kigge efter Kia Rio GT-line, der giver dig masser af udstyr for pengene. Her får du desuden et ekstra sporty design, der giver de andre biler i denne klasse baghjul med sit moderne interiør og imponerende eksteriør. 

Benzin- og dieselmotorer 

Når det kommer til motorer i brugte Kia Rio, finder du faktisk hele fire forskellige – nemlig to slags benzinmotorer og to slags dieselmotorer. Dieselmotorerne kommer som henholdsvis 1.1- eller 1.4 -liters. Den lille 1.1 dieselmotor er trecylindret og har 75 hestekræfter samt en god brændstoføkonomi, der er opgivet til hele 30 km på literen. Den lidt større 1.4-dieselmotor er udstyret med fire cylindre og 90 hestekræfter. Her får du god brændstoføkonomi og masser af slagkraft. Den store dieselmotor er opgivet til at køre 27,8 km på literen. På benzin siden finder du 1.2- og 1.4-liters benzinmotorer med henholdsvis 85 hestekræfter og 109 hestekræfter. Disse motorer kører ligesom diesel også langt på literen. Faktisk er den nyeste trecylindrede turbobenzinmotor opgivet til svimlende 24,4 km/l.  

Køb af brugt Kia Rio med 100% Autotjek

Det kan sagtens betale sig at investere i en brugt Kia Rio. Den lange fabriksgaranti gør nemlig, at en brugt Rio holder prisen godt til, når den skal sælges igen. Der er desuden rig mulighed for at finde en brugt Kia Rio, der stadig har noget af fabriksgarantien tilbage. Når du køber Kia Rio brugt med 100% Autotjek-mærkning, er du desuden garanteret yderligere 12 måneders garanti og masser af tryghed. Du får nemlig:

  • 12 måneders Autotjek-garanti på din brugte Rio
  • Kilometergaranti og garanti mod restgæld i bilen 
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring 
  • Alt at vide om netop den Kia Rio, du har i kikkerten

Er du interesseret i små minibiler, kan du også tage et kig på den rappe Suzuki Swift, Peugeot 208, Renault Clio og selve miniklassens præsident, VW Polo, samt den populære Skoda Fabia. Ligger du inde med spørgsmål vedrørende køb af brugte biler med 100% Autotjek-mærkning, er du altid velkommen til at give os et kald på tlf. 65 65 50 11 eller kontakte os via vores kontaktformular.