Find din nye brugte bil

Vi har 4676 biler på lager

Din søgning gav 3 resultater

Brugt Kia Sportage

Kia Sportage er Sydkoreanske Kias gode bud på en super lækker, mellemstor SUV – ja, faktisk var Kia et af de første mærker til at introducere en SUV eller en Crossover, som lige netop denne også bliver kaldt, til det danske marked. Det skete tilbage i 1994, hvor den første model var på markedet i hele 8 år. Der er sket en del siden den første Sportage så dagens lys. Den har blandt andet fået et par facelifts over årene og er gået fra at have 90’ernes klassiske, kantede design uden alt for mange detaljer til at have skønne, bløde linjer, der giver den et dynamisk udseende kombineret med frække, kantede lygter, der sammen med kromdetaljer står i perfekt kontrast til de organiske linjer. 

Hos 100% Autotjek finder du brugte Kia Sportage fra forhandlere over hele landet. Når du køber brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, er du garanteret en tryg og sikker handel.

Læs mere om brugt Kia Sportage her.

Fordele ved at købe Kia Sportage brugt

Der er vidst ingen tvivl om, at en af de største fordele ved at købe Kia Sportage brugt er, at du faktisk kan få fingrene i en, der stadig har fabriksgaranti. Det skyldes, at Kia på alle deres modeller fra 2010 giver hele 7 års fabriksgaranti, så længe bilen har kørt under 150.000 km. Derudover har den mellemstore SUV en skøn høj indstigning, formidabelt udsyn ved kørsel, og så har den et dejligt stort bagagerum taget biltypen i betragtning. Størrelsen på bagagerummet kan variere alt efter årgangen på de brugte Sportager men ligger mellem 480 og 503 liter. Hvis du ligger sæderne ned får du hele 1.469-1.492 liter. Med en brugt Kia Sportage får du masser af køreglæde og bil for pengene. 

Sikkerhed og udstyr

Der er rig mulighed for at finde en brugt Kia Sportage med masser af udstyr særligt, hvis du kigger efter de nyere årgange. Den laveste udstyrsvariant har nemlig både læderrat, navigation, bremseassistent og vognbaneassistent som standard. Du kan også være heldig at finde brugte Sportage’er med intelligent fartpilot og parkeringsassistent. Hvor meget udstyr du får for pengene kommer helt an på udstyrsvarianten. Brugte Kia Sportage findes i fire varianter, hvor den lavstudstyrede går under navnet vision. 

Motorer

Brugte Kia Sportager kan efterhånden findes med et væld af motorer. Den findes nemlig med flere forskellige slags benzin- og dieselmotorer, hvilket er en god ting at have for øje, når du skal sammenligne priserne på de brugte modeller. Den fås blandt andet med en lille 1.6-liters benzinmotor med og uden turbo samt 1.6, 1.7, og 2.0-liters dieselmotorer. Når du kigger efter brugte Kia Sportage med dieselmotorer, skal du kigge efter forkortelserne CRDi, som står for Common Rail direkte indsprøjtning, og er en forkortelse for dieselmotorer, der kun benyttes af Kia og Hyundai

Køb af brugt Kia Sportage med 100% Autotjek

Kia Sportages fås brugt i et væld af udstyrsvarianter og årgange, og du behøver på ingen måde at gå på kompromis med tryghed og garanti, når du handler din Kia Sportage brugt med 100% Autotjek-mærkning. Du får nemlig: 

  • 12 måneders Autotjek-garanti 
  • Alt at vide om den brugte Kia Sportage, du er lun på 
  • Kilometergaranti samt garanti for, at der ikke er restgæld i bilen 
  • Mulighed for en udvidet 100% Autotjek-garantiforsikring

Er du interesseret i lignende crossovere i mellemklassen, kan du med fordel tage et kig på Toyota Rav4 eller Mazda CX-5. Har du spørgsmål til vores 100% Autotjek-mærkning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 65 65 50 11 eller via vores kontaktformular. Du kan også læse mere om, hvad vores mærkning indebærer lige her.