Find din nye brugte bil

Vi har 5050 biler på lager

Din søgning gav 4 resultater

Mazda 2 brugt 

Mazda har en lang historie med at producere skønne biler, og i 2003 kom den lækre minibil Mazda 2 på det danske marked. På det tidspunkt lignede den ikke nogen andre biler i samme klasse. Den blev nemlig lavet med en forholdsvis høj kabine, der gav god indstigning til den lille bil. Der gik dog ikke længe før Mazda 2 fik en overhaling. Allerede i 2005 fik den sit første facelift, hvor nye forlygter blev stjernen, og i 2007 fik den endnu engang en overhaling – en ordentlig en af slagsen. Den smarte minibil blev nemlig gjort en smule mindre, hvilket gav en lavere vægt og et langt bedre brændstofforbrug.  

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Mazda 2 fra forhandlere over hele landet – og selvfølgelig i et væld af årgange. 100% Autotjek-mærkningen er din garanti for en tryg og sikker brugtbilshandel.  

Læs mere om fordelene ved at købe Mazda 2 brugt her. 

Fordele ved at købe Mazda 2 brugt 

Mazda 2, som brugt, er et ualmindeligt godt køb, hvis du er på udkig efter en fræk minibil, der har fint med plads, gør det godt på motorvejen og stadig kan snige sig ind på små parkeringspladser i midtbyen. Du finder et bredt udvalg af brugte Mazda 2 på markedet, men det er særligt anden generation der dominerer. Det skyldes, at denne udgave var yderst populær fra ny, og har et særdeles godt udstyrsniveau, god brændstoføkonomi og forbedret sikkerhedsniveau. Med en Mazda 2 som er brugt, får du masser af bil for pengene. Den kommer i henholdsvis tre-dørs eller fem-dørsudgave med et bagagerum på 250 liter, der faktisk kan udvides til svimlende 757 liter med bagsæderne lagt ned.  

Sikkerhed og udstyr 

Mazda 2 brugt findes i ikke mindre end fem forskellige udstyrsvarianter, der som altid ved Mazda går under navnene; Go, Advance, Premium og Sport.  Derudover findes der en variant kaldet Takara Edition. Go er den laveste udstyrsvariant, og Takara Edition den højest udstyrede variant. Takara Edition er dog en særudgave, der blev lanceret i 2012 hvor der blev skruet ekstra op for udstyret med sædevarme, klimaanlæg og alufælge. Fælles for alle udstyrsvarianterne er dog, at niveauet er rigtig fornuftigt. Standardudstyr inkluderer blandt andet opvarmede forsæder, radio og aux-indgang. Du skal dog lidt op i niveau til Advance, hvis du drømmer om elruder, splitbagsæder og aircondition. I Premium får du alt fra de andre udstyrsvarianter samt lækkert læderrat og rat-betjening af anlæg. Sport-varianten kommer desuden med fartpilot. Der er altså rig mulighed for at finde en Mazda 2 brugt med masser af udstyr.  

På sikkerhedsfronten er du godt kørende i en brugt Mazda 2 særligt i de nyere, brugte modeller, som er udstyret med seks airbags og ESP. Brugte Mazda 2 scorer desuden fire ud af fem stjerner i sikkerhedstests fra Euro NCAP 

Motorer i brugte Mazda 2 

Da Mazda 2 efterhånden har været på markedet en del år, er der også et forholdsvis bredt motorsortiment. Du finder brugte Mazda 2 med henholdsvis benzin- og dieselmotorer. Du kan vælge imellem 1.3-liters benzinmotor med 75 heste eller 84 heste samt en lidt større 1.5-liters benzinmotor med hele 105 heste. På dieselsiden finder du to forskellige dieselmotor; nemlig en 1.4-liters med 68 heste og en 1.6-liters med 90 heste, som begge præsterer at køre 23-24 km på literen. Dieselversionen er oplagt til dig, der skal bruge en brugt Mazda 2 som pendlerbil. 

Køb Mazda 2 brugt med 100% Autotjek 

Mazda 2 fås brugt i et væld af frække farver, skønne varianter og generationer – og der er rig mulighed for at finde en med 100% Autotjek-mærkning, som passer til dig. Det særlige ved 100% Autotjek-mærkningen er, at du hverken behøver at gå på kompromis med sikkerhed eller garanti, når du handler brugt. Det er nemlig din garanti for en tryg handel. Du får: 

  • 12 måneders Autotjek-garanti med i handlen 
  • Alt at vide om den brugte Mazda 2, du er lun på 
  • Garanti for at bilen er tjekket grundigt igennem ud fra gældende brugtbilstests 
  • Mulighed for tilkøb af udvidet Autotjek-garantiforsikring 

Vil du være klogere på 100% Autotjek-mærkningen, og hvordan den er med til at sikre dig som brugtbilskøber, kan du blive klogere her. Ligger du inde med spørgsmål, er du desuden altid velkommen til at kontakte os på tlf. 65 65 50 11. Fandt du desuden ikke lige den brugte Mazda 2, der skal hjem til dig at bo, kan du med fordel tage et kig på konkurrenterne som Suzuki SwiftFord Fiesta og Kia Rio