Find din nye brugte bil

Vi har 5104 biler på lager

Din søgning gav 10 resultater

Brugte Mazda 3

Japanske Mazda har eksisteret siden 1920, og har siden da altid formået at sætte føreren i centrum – og Mazda 3 er bestemt ingen undtagelse. Den byder nemlig på en helt fantastisk, sportslig køreoplevelse. Designet er slankt, raffineret og yderst elegant, og der er ingen tvivl om, at Mazda 3 pirrer dine sanser, når det kommer til det udvendige og indvendige design. Alting er utroligt gennemført. Selv gearstangen er vanvittigt lækker at se på og benytte. Gearskiftet er let, lækkert og præcist. Mazda 3 byder også gerne på skønne køreoplevelser, da der er masser af plads omkring føreren.

Den skønne Mazda findes i op til flere generationer, den kom nemlig på markedet tilbage i 2003. Der er derfor også sket en del på udseendet, da den igennem årene har fået et par facelifts. Designet i alle generationer er dog kendetegnet ved at være slankt og elegant. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Mazda 3 fra forhandlere over hele landet. 100% Autotjek-certificeringen er din garanti for en tryg og sikker handel.

Læs mere om Mazda 3 her.

Fordele ved køb af brugt Mazda 3

Den slanke Mazda 3 hører til i klassen for mellemklassebiler – og ligger blandt nogle af de bedste. Fordelen ved at købe en brugt Mazda 3 er, at alle generationer af den smarte Mazda gør det utroligt godt, når det kommer til køreegenskaber og design. Du kan derfor få meget bil for pengene, når du kigger efter en brugt Mazda 3. Bagagerummet er dog en anelse mindre end gennemsnittet, men det gør absolut ingenting. Designerne har nemlig slået hovedet på sømmet, da de skulle lave bagagerummet på små 364 liter. Der er nemlig plads til op til flere store rejsekufferter takket være bagagerummets særlige udformning. Brugte Mazda 3 er derfor rummelige, hvis du skal have hele garderoben med ud at rejse, men det er dog ingen familieslæde. Den fås nemlig kun som sedan og hatchback. Fordelen ved at købe en brugt Mazda 3 er, at du får en bil med super sportslige køregenskaber, der får enhver skabsracerkører til at kringle den flittigt rundt i svingene.

Sikkerhed og udstyr

Sikkerhedsniveauet er generelt rigtig godt i brugte Mazda 3, og de nyeste, brugte modeller scorer da også fem skinnende stjerner i sikkerhedstests fra Euro NCAP. Der er ovenikøbet rig mulighed for at få masser af sikkerhedsudstyr med i købet, hvis du altså kigger efter en brugt Mazda 3 fra anden generation og fremefter. Du kan eksempelvis være heldig at finde den med blindvinkels-radar alt efter hvilken udstyrsvariant, du har øje på. Der findes nemlig utroligt mange forskellige udstyrsvarianter blandt brugte Mazda 3 – og de varierer altså alt efter generation. Det er derfor med at holde øjnene åbne og gang i de små grå, når du skal sammenligne udstyret på de brugte modeller.

Udstyrsversioner hedder i første generation nemlig Comfort, Touring og Sport, hvor de i anden generation hedder Go, Advance og Premium og i den nyere generation går under navnene Core, Vision og Premium, samt Sense, Sky og Cosmo – ja det skal altså ikke være nemt. Fælles er dog, at de nærmest allesammen kommer med aircondition som standard og med varme i sæderne, centrallås og el-ruder.

Motorer – benzin og diesel

Brugte Mazda 3 fås med diesel- eller benzinmotor. Det er dog nemmest af finde en brugt model med benzinmotor, da dieselmotoren i Mazda 3 aldrig er blevet helt populær. På benzinsiden finder du en 1.6-liters med 105 heste og en 2.0-liters med 150 heste, der begge gør det rigtig godt og byder på en behagelig køreoplevelse. Derudover finder du også en mindre 1.4-liters benzinmotor med små 84 heste. Denne har dog aldrig været særligt udbredt og kan derfor være svær at opstøve.

På dieselsiden finder du også tre forskellige dieselmotorer i brugte Mazda 3. Her er der tale om en 1.6-liters, 2.0-liters og en 2.2-liters dieselmotor med henholdsvis 115, 150 og 185 heste. Der er altså lidt mere spark i hestene i dieseludgaverne. Der er desuden forskel på drivmidlet i de to typer motorer. Benzinmotorerne er udstyret med kæde, hvor dieselversionerne har en traditionel tandrem.

Køb af brugt Mazda 3 med 100% Autotjek

Du finder et stort udvalg af brugte Mazda 3 i et væld af årgange og udstyrsvarianter. Det er den perfekte mellemklassebil til dig, der har brug for fint med plads, men som endnu ikke har brug for en klassisk familieøse. Når du køber din brugte Mazda 3 med 100% Autotjek-mærkning, får du masser af tryghed med i handlen. Du får næsten samme sikkerhed som ved køb af en fabriksny bil. Du er nemlig altid garanteret en sikker og tryg handel. Vi sørger for, at du får:

  • 12 måneders Autotjek-garanti
  • Kilometergaranti og garanti mod restgæld i bilen
  • Alt at vide om netop dén brugte Mazda 3, du har forelsket dig i

Vil du vide mere om fordelene ved køb af brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, kan du blive klogere lige her. Fandt du ikke lige præcis den brugte Mazda 3, der skal hjem til dig at bo, kan du med fordel tage et kig på konkurrenterne: Peugeot 308, Toyota Auris og den ultra-populære VW Golf.