Find din nye brugte bil

Vi har 5104 biler på lager

Din søgning gav 1 resultater

Mazda CX-3 brugt

Den flotte crossover Mazda CX-3 har ikke mange år på bagen. Den blev nemlig først lanceret i 2015. Er du på jagt efter en topmoderne firma- eller familiebil, så er Mazda CX-3 absolut et godt valg. Den unge, sporty Mazda CX-3 disker op med godt med plads ved for- og bagsæderne, og forkæler føreren med en super behagelig kørestilling samt et rigtig godt udsyn til både den flotte kølerhjem og forankørende biler.

Er du på jagt efter et moderne gadekryds mellem en stor SUV og en fornuftig minibil, er Mazda CX-3 det helt rette bud. Du finder et stort udvalg af brugte Mazda CX-3 til salg i forskellige årgange og lækre farver hos 100% Autotjek. 100% Autotjek-mærkningen garanterer dig altid en tryg og sikker handel.

Du kan læse mere om de mange fordele ved køb af en brugt Mazda CX-3 her.

Fordele ved køb af brugt Mazda CX-3

Selvom der er tale om en nyere model, finder du allerede et bredt udvalg af Mazda CX-3 på brugtbilsmarkedet. Det skyldes blandt andet, at Mazda CX-3 hurtigt blev utroligt populær som leasing- og firmabil. Grundet bilens størrelse passer Mazda CX-3 helt perfekt til disse formål samt selvfølgelig som familiebil. Mazda CX-3 er en crossover, hvilket betyder, at det er en god blanding mellem en SUV og en minibil. Det kan umiddelbart lyde som en lidt mærkelig kombination. Det giver dog rigtig god mening, hvis du drømmer om en bil med det stærke, maskuline firehjulstrækker-look og et godt overblik over vejen, men en smule mere kompakt end en SUV. Bagagerummet, som indeholder 350 liter, har en god størrelse, som passer til de fleste behov.

En stor fordel ved at købe en brugt Mazda CX-3 er, at din bankrådgiver bliver rigtig glad, modsat hvis du køber en fabriksny. Der er nemlig mange penge at spare ved at købe brugt, selvom du stadig skal af med en del skejser. Det skyldes at der er en stor afskrivning ved køb af en fabriksny bil, da bilen mister værdi, ligeså snart den triller væk fra forhandleren. Køber du din Mazda CX-3 brugt, mindsker du afskrivningen på bilen, og du har stadig rigtig god mulig for at sælge den videre igen.

Sikkerhed og udstyr

Du kommer ikke til at mange udstyr i din nye, brugte Mazda CX-3. I nyere, brugte Mazda CX-3 finder du masser af smart, topmoderne teknologi, som er med til at underholde dig og dine passagerer og gøre dine køreture mere behagelige. Du får blandt andet aircondition, AUX- og USB-porte og touchskærm. I den dyreste udgave, Optimum-udgaven, finder du også bakkamera, head-up display, og lækre, sporty aluminiumsfælge.

Du kan trygt sætte dig ind bag rattet i en brugt Mazda CX-3. Bilen scorer hele fire ud af fem mulige stjerner i sikkerhedstest fra 2015 udført af Euro NCAP. De fire stjerner er baseret på, at Mazda CX-3 har god kollisionssikkerhed, og at den er udstyret med moderne teknologi, der hjælper med at undvige sammenstød.

Benzin- og dieselmotorer

Bag kølerhjelmen finder du blandt andet en stor 4-cylinderet 2-liters benzinmotor, som yder op mod 150 vilde heste, når du trykker speederen i bund. Du finder også brugte Mazda CX-3 med både manuelt- og automatgear. Hvis du ønsker at spare lidt klejner, kan du kigge efter en Mazda CX-3 med manuelt gear, da de ofte er en smule billigere.

Drømmer du i stedet om en dieseldrøner, finder du også nyere, brugte Mazda CX-3 med en 1.8-liters dieselmotor og 115 heste. En dieselmotor kan være et godt valg, hvis du har langt på arbejde, da diesel som regel er billigere end benzin. Dog skal en dieselbil helst ud og køre længere ture – ja faktisk mindst 30 minutter per tur. Det skyldes, at partikelfilteret nemt bliver tilstoppet, fordi bilen ikke når at blive ordentligt varm under korte smutture.

Køb brugt Mazda CX-3 med 100% Autotjek

Skal din næste slæde være en sprød crossover i form af en Mazda CX-3, finder du et stort udvalg af brugte Mazda CX-3 i forskellige årgange og flotte farver hos 100% Autotjek. Da modellen er en af de nyere biler på markedet, skal du stadig grave lidt i lommerne selv for en brugt udgave. Du får dog en flot, praktisk og moderne bil med en masse lækkert udstyr for pengene, samtidig med at du mindsker afskrivningen på bilen ved at handle brugt. Tryghed og garanti behøver du ikke gå på kompromis med, selvom du handler brugt. Med 100% Autotjek-mærkningen er du garanteret en tryg og sikker brugtbilshandel. 100% Autotjek-mærkningen giver dig nemlig altid:

  • Hele 12 måneders Autotjek-garanti på din nye, brugte Mazda CX-3
  • Mulighed for at tilkøbe forsikringer og vejhjælp
  • Garanti for at din brugte Mazda CX-3 er gennemtjekket ud fra gældende brugtbilstests

Kunne du godt tænke dig at vide mere om, hvad 100% Autotjek-mærkningen ellers indebærer af goder, kan du læse mere lige her. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os ved at give et kald på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular, hvis du ligger inde med spørgsmål.

Skal din næste firma- eller familieøse ikke være en skøn crossover i form af en Mazda CX-3, kan du med fordel tjekke de oplagte konkurrenter som Peugeot 2008 og Nissan Qashqai ud.