Find din nye brugte bil

Vi har 4503 biler på lager

Din søgning gav 2 resultater

Brugt Mazda CX-5

De drønlækre, brugte Mazda CX-5 er slet ikke til at stå for. Mazda blev grundlagt i 1920, men det var først i 1960, at deres første personbil trillede af samlebåndet. Siden da har Mazda forkælet os med skønne biler heriblandt Mazda CX-5, som blev sat i produktion i 2012. Mazda CX-5 er den perfekte familie-SUV. Den tilbyder masser af plads overalt i kabinen og indeholder topmoderne teknologi, der bidrager til en fantastisk køreoplevelse og forøget køreglæde hos alle ombord. I ægte SUV-stil får du høj indstigning og fantastisk udsyn over trafikken, hvilket øger trygheden. Dertil får du en bil med ultrasprødt design. Brugte Mazda CX-5 er en fryd for øjet med et smukt, stærkt udseende og lækre designdetaljer både udenpå og i kabinen.

Mazda CX-5 er en uovertruffen SUV med luksusfornemmelser, og skal den være din, kan du med fordel købe brugt. Har du endnu ikke vundet jackpotten, kan du gøre en rigtig god handel på brugtbilsmarkedet. Du finder brugte Mazda CX-5 hos 100% Autotjek, og køber du bilen med 100% Autotjek-mærkningen, gør du tilmed dig selv en tjeneste. Med 100% Autotjek-mærkningen er du nemlig sikret en tryg og sikker handel.

Bliv klogere på brugte Mazda CX-5 her.

Fordele ved at købe Mazda CX-5 brugt  

En brugt Mazda CX-5 er en lækker bandit af en kompakt SUV med masser af fordele. Bilen er utroligt velkørende, og brændstoføkonomien er formidabel. Kabinen er usædvanligt rummelig, og både du og dine passagerer får enormt meget plads at boltre jer på. Bagagerummet opfylder ligeledes alle dine pladsdrømme. Det indeholder 506 liter og 1.620 liter med bagsæderne lagt ned. Sæderne er komfortable hele vejen rundt, og førersædet har elektrisk justering, så du nemt kan opnå en behagelig kørestilling. Ja du får faktisk lyst til bare at blive siddende i bilen.

Hører du til en friluftfamilie, er der endnu flere gode grunde til at vælge lige netop en brugt Mazda CX-5. Brugte Mazda CX-5 fås med firehjulstræk og må trække helt op til 2.100 kg. Du kan uden problem spænde campingvognen, båden eller traileren efter bilen og køre af sted på nye eventyr.

Udstyr og sikkerhed

Mazda CX-5 er en yderst veludstyret bil, og køber du en brugt Mazda CX-5, kan du se frem til hyggelige køreture med varme i rattet, automatisk klimaanlæg, touchskærm, parkeringssensor, fartpilot og mulighed for Apple CarPlay. Har tidligere ejer smidt om sig med sedler, da han købte bilen fra ny, kan du være heldig, at din brugte Mazda CX-5 også har lædersæder, head-up display, Bose audiosystem og nøglefri adgang.

Sikkerheden i brugte Mazda CX-5 er i top, og bilen scorer fem stjerner i sikkerhedstest udført i 2012 af Euro NCAP. Mazda CX-5 er da også udstyret med moderne sikkerhedsteknologi såsom blindevinkelassistent, vejbaneassistent, skiltegenkendelse, fartpilot og træthedsregistrering. Du kan altså godt tørre sveden væk fra panden og trygt hoppe ind på førersædet i en brugt Mazda CX-5 – du er nemlig i sikre og trygge omgivelser.

Benzin- og dieselmotor

Brugte Mazda CX-5 fås med både benzin- og dieselmotor. Benzinudvalget består blandt andet af en 2- og 2.5-liters motor med op til 194 stærke heste, mens dieselmenuen byder på en 2.2-liters motor med op til 184 heste. På både diesel- og benzinsiden finder du velfungerende, manuelle og automatiske 6-trins gear. I ægte SUV-stil fås brugte Mazda CX-5 med firehjulstræk, hvilket betyder bedre vejgreb både i dårligt vejr og på små grusveje, og du slipper for bekymringer, hvis du bevæger dig på afveje.

Køb Mazda CX-5 brugt med 100% Autotjek

Er du helt forgabt i den labre Mazda CX-5, kan du med fordel kigge efter brugte udgaver. Der er nemlig en del penge at spare ved at købe Mazda CX-5 brugt fremfor spritny, og du får samtidig mulighed for at få en masse sprødt ekstraudstyr med for en slik. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Mazda CX-5, og her kan du faktisk gøre en rigtig god handel. Med 100% Autotjek-mærkningen får du masser af tryghed og sikkerhed med i handlen. Du får nemlig ikke bare 12 måneders Autotjek-garanti på din brugte Mazda CX-5, men også:

  • Garanti for, at din brugte Mazda CX-5 er tjekket grundigt ud fra gældende brugtbilstests
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring
  • Kilometergaranti og garanti mod restgæld i bilen
  • Alt at vide om lige netop den Mazda CX-5, du savler over

Før du træffer dit valg, kan du da lige tjekke konkurrenterne Nissan Qashqai, Peugeot 5008 og Volvo XC60 ud. Du finder desuden meget mere information om vores 100% Autotjek-mærkning, samt hvilke andre fordele den indebærer lige her. Er du i tvivl om, hvordan du skiller dig af med din gamle spand, når du køber din nye, brugte Mazda CX-5, kan du blive klogere her. Vi hjælper altid gerne, hvis du har spørgsmål. Du kan kontakte os ved at ringe på tlf. 65 65 50 11 eller ved at benytte vores kontaktformular.