Find din nye brugte bil

Vi har 5051 biler på lager

Din søgning gav 9 resultater

Brugte Opel Corsa

Opel er en tysk bilproducent, der selvfølgelig er kendt for solid, gedigen, tysk kvalitet. Opel har skabt skønne kvalitetsbiler siden 1862, og er en af de største fabrikanter på det Europæiske marked. De nyeste Opel Corsa fusionerer mere end 120 års kvalitet med innovativ teknologi, når det kommer til alt fra lækkert ekstraudstyr over sikkerhedsudstyr til motorer.

Opel Corsa er særligt kendetegnet ved at være en perfekt bybil, hvor der er kræset om alle detaljer fra inderst til yderst. Den har et særligt sporty og atletisk design, rummeligt indre og kompakt ydre. Der er dog stor forskel på designet, kigger du tilbage på brugte Opel Corsa fra da den kom frem i 1982 til nu. Den har fået et par facelifts, der kun har gjort godt for minibilen, og givet den et sporty og dynamisk udseende. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Opel Corsa i et væld af årgange og generationer. 100% Autotjek-mærkningen er din garanti for en tryg og sikker handel.

Læs mere om brugte Opel Corsa lige her.

Fordele ved at købe Opel Corsa brugt

Brugte Opel Corsa findes til super fornuftige priser på brugtbilsmarkedet, hvilket er helt perfekt, hvis du leder efter en brugt bil i fremragende tysk kvalitet med god komfort og et rigtig fornuftigt brændstofniveau. Men det er ikke den eneste grund til at investere i en brugt Opel Corsa. Taget bilens størrelse i betragtning, får du nemlig en lille minibil med godt med bagagerumsplads. Brugte Opel Corsa har nemlig et bagagerum på hele 306 liter – og pladsen kan ovenikøbet udvides ved at lægge bagsæderne ned. Du kan ovenikøbet udvide bagagerumspladsen samtidig med, at du kan have plads til en passager eller to på bagsædet i den lille minibil. Den er nemlig udstyret med smarte splitbagsæder, der gør det muligt at lægge et enkelt eller to bagsæder ned ad gangen. Opel Corsa findes brugt i en tredørs eller femdørs version – uanset hvilken du vælger, får du masser af bil for pengene og en god portion køreglæde med i købet.

Sikkerhed

Brugte Opel Corsa gør det utroligt godt på sikkerhedsfronten. De scorer nemlig højt i sikkerhedstests fra Euro NCAP. Du bør dog være opmærksom på, at brugte Opel Corsa fra 2019 kun scorer fire ud af fem stjerner i sikkerhedstests. Det skyldes blandt andet, at testniveauet er blevet højere, samt at den automatiske nødbremse i modeller fra denne generation ikke er god nok til at opdage bløde trafikanter. Derudover mangler der en nakkestøtte til passagerer i bilens smørhul på bagsædet – men det er så også det eneste, der trækker ned på fire stjerner. Alle brugte Opel Corsa er udstyret med fremragende ESC, der holder bilen på rette kurs og forhindrer den i at skride ud, derudover har den godt med airbags. På trods af sine fire stjerner er en brugt Opel Corsa en rigtig sikker bil.

Udstyr

På udstyrssiden finder du hele fire forskellige udstyrsversioner, der går under navnene Essentia, Enjoy, Cosmo og Sport. Essentia er den laveste udstyrsvariant, og her får du virkelig heller ikke meget udstyr med i købet. Den mangler nemlig de mest almindelige funktioner såsom multijusterbart rat. Du bør derfor kigge efter brugte Opel Corsa i udstyrsversioner som Enjoy og Cosmo, som gør det rigtig flot på udstyrs fronten og blandt andet har aircondition og sædevarme. Skal der godt med udstyr til, bør du overveje en Opel Corsa Sport, som er den højeste udstyrsversion, der blandt andet også byder på læderrat og lækre sportssæder.

Motorer i brugte Opel Corsa – benzin og diesel

Du finder Opel Corsa brugt med både diesel- og benzinmotorer. På dieselsiden er der tale om en firecylindret 1.3-liters dieselmotor med 90 heste, og på benzinsiden finder du tre- og firecylindrede motorer. Den billigste version af brugte Opel Corsa findes med en trecylindret 1.0-liters benzinmotor. Den motor er helt perfekt til bykørsel, men egner sig ikke super godt som pendlerbil, særligt hvis du skal køre meget motorvej. Klampen skal helt i bund, og det kræver masser af omdrejninger for, at få den lille motor op i fart. Dette er ikke videre økonomisk, og det kan derfor godt betale sig at kigge efter en brugt Opel Corsa med en større motor, hvis du lever pendlerlivet. Pendler du, bør du derfor overveje den større 1.2-liters benzinmotor eller dieseludgaven.

Køb af brugt Opel Corsa med 100% Autotjek

Opel Corsa fås brugt i et stort udvalg af årgange og udstyrsvarianter. Bare fordi du handler brugt, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med hverken garanti eller tryghed. Når du køber brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, får du masser af sikkerhed og tryghed med i handlen. Du får nemlig:

  • 12 måneders Autotjek-garanti
  • Alt at vide om den brugte Opel Corsa, du har udset dig
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring
  • Sikkerhed for at din bil er tjekket godt igennem ud fra brugtbilstests

Vil du vide mere om køb af brugt Opel Corsa med 100% Autotjek-mærkning, kan du læse mere her. Fandt du ikke lige den model eller årgang, der skal flytte hjem til dig, kan du med fordel tage et kig på konkurrenterne: VW Polo, Peugeot 208, Audi A1 og Ford Fiesta.