Find din nye brugte bil

Vi har 4676 biler på lager

Din søgning gav 20 resultater

Brugt Peugeot 208

Lækre, skarpe designs, formidable køreegenskaber og et stort fokus på miljøvenlighed er kernen i Peugeots udviklingsfilosofi – og Peugeot 208 skuffer bestemt ikke på disse parametre. Peugeot har siden deres start i 1889 produceret innovative biler, og i 2012 kom Peugeot 208 på markedet, hvor den skulle afløse den ultrapopulære Peugeot 206. Heldigvis formåede Peugeot 208 at løfte arven fra sin forgænger takket være ualmindelig god kvalitet og Peugeots helt nye lækre stil med klare markante linjer, der løber langs bilens kølerhjelm og giver den et dynamisk udseende, kombineret med et diskret logo og smarte LED-lygter, der gør natkørsel til en fornøjelse. 

Hos 100% Autotjek finder du brugte Peugeot 208 i et væld af farver og udstyrsvarianter. Med 100% Autotjek-certificeringen er du garanteret en tryg og sikker handel, når du køber brugt bil.

Læs mere om brugt Peugeot 208 her.

Fordele ved brugt Peugeot 208

Det kan næsten altid betale sig at investere i en brugt bil, og en brugt Peugeot 208 er ingen undtagelse. Du får en fremragende minibil i topklasse til forholdsvis billige penge. Du kan nemlig være heldig at finde brugte Peugeot 208 med masser af ekstraudstyr. Det er dog ikke kun den fine brugtvognspris, der taler for at investere i en brugt Peugeot 208. Den er utroligt fleksibel og manøvredygtigt i byerne og er en sand drøm at køre rundt med i snævre gader og på tætpakkede parkeringspladser. Den kører desuden vidunderligt på de danske landeveje, da den er let at styre og har en rigtig god affjedring, der giver super kørekomfort, og så har den selvfølgelig rigtig fint med plads i bagagerummet med en kapacitet på 311 liter. 

Sikkerhed og udstyr i brugte Peugeot 208

Peugeot 208 er en tryg bil at køre i – både på motorvejen og i byen, og den scorer fire ud af fem stjerner i sikkerhedstest fra Euro NCAP. At den kun får fire ud af fem stjerner skyldes, at nye og brugte Peugeot 208 i standardversionen har lidt mangler på nødbremsen, der ellers er helt fin, men er langt bedre i de højtudstyrede versioner.  Valgmuligheder er der dog nok af, når det kommer til udstyr på de brugte Peugeot 208. Den kommer nemlig i hele fem for forskellige udstyrsversioner, der starter ved Acces, Champion Air, Active, Urban og Allure. Standardudstyret er faktisk rigtigt fint i den lille smarte 208. Den kommer blandt andet med radio, centrallås og elruder. I de andre udstyrspakker finder du også touchskærm, navigation, regnsensor og fartpilot. 

Motorer i brugt Peugeot 208 – benzin og diesel 

Det er selvfølgelig ikke kun udseende og udstyr, der skaber en bil. Motoren spiller også en væsentlig rolle. Blandt brugte Peugeot 208 finder du to benzinmotorer og to dieselmotorer, der alle sammen giver en rigtig god brændstoføkonomi og er støjsvage ved acceleration. På dieselsiden findes der en 1.4-liters HDi-motor med 68 hestekræfter, som er opgivet til at kunne køre hele 29,4 km på literen. Derudover finder du den lidt kraftigere 1.6-liters dieselmotor med henholdsvis 92 og 114 hestekræfter. På denne motor ligger brændstofforbruget mellem flotte 26,3 og 29,4 km på literen. På benzinsiden fås en 1,0-liters benzinmotor med 68 hestekræfter, der er opgivet til 23,3 km på literen samt en lidt større 1.2-liters benzinmotor med hele 82 hestekræfter og med et lidt lavere brændstofforbrug. Denne motor er nemlig opgivet til at cirka 25 km literen. 

Køb brugt Peugeot 208 med 100% Autotjek

Peugeot 208 fås brugt i et utal af udstyrsvarianter – og du kan helt sikkert gøre en god handel ved at købe din Peugeot 208 brugt. Det betyder heldigvis ikke, at du skal gå på kompromis med garanti eller tryghed. Når du køber en brugt Peugeot 208 med 100% Autotjek-mærkning, får du nemlig:

  • 12 måneders Autotjek-garanti 
  • Alt at vide om den brugte Peugeot 208, du har udset dig
  • Kilometergaranti 
  • Garanti mod restgæld i bilen
  • Mulighed for at få en udvidet 100% Autotjek-garantiforsikring

Er du interesseret i biler i samme klasse som Peugeot 208, kan du med fordel tage et kig på Renault Clio, VW Polo og Ford Fiesta. Ønsker du desuden at lære mere om køb af brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, kan du læse mere her. Du er også altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller på tlf. 65 65 50 11, hvis du ligger inde med spørgsmål.