Find din nye brugte bil

Vi har 5476 biler på lager

Din søgning gav 24 resultater

Brugt Porsche med 100% Autotjek

Drømmer du om at drøne rundt den ultimative sportsvogn, er der ingen tvivl om, at det er en brugt Porsche, du skal kigge efter. Porsche er og bliver en overlegen bil. Den allerførste Porsche stod klar i 1948, og den blev kun bygget i et eksemplar. Drømmen for Porsche var at skabe den perfekte sportsvogn, og selvom Porsche er blevet et yderst prestigefyldt og anerkendt mærke, som har opnået enorm succes, forstætter mærket heldigvis med at skabe nye, innovative modeller. Det betyder, at udvalget af brugte Porsche er stort, og du har altså rigtig gode muligheder for at finde den helt rette Porsche på brugtbilsmarkedet, hvor du tilmed kan gøre en rigtig god handel.  

Vil du forsøde dit liv med en luksus-sportsvogn i verdensklasse, finder du et stort udvalg af flotte, brugte Porsche hos 100% Autotjek. Du er garanteret en masse tryghed og sikkerhed, når du køber din brugte Porsche med 100% Autotjek-mærkningen hos en af vores mange forhandlere og samarbejdspartnere.

Du kan læse meget mere om brugte Porsche her.  

Fordele ved brugt Porsche 

Der er utrolig mange fordele ved at købe en brugt Porsche. For det første er prisen på brugte Porsche meget mere overkommelig end på de spritnye, selvom brugtbilsprisen selvfølgelig varierer efter model og årgang. Køber du en brugt Porsche, får du en bil, der vækker stor opsigt på vejene. Porsches køreegenskaber er unikke, sportslige og helt fantastiske, og designet er smukt og stilfuldt. Porsche producerer desuden biler til ethvert behov, uanset om du er på jagt efter en sprød sportsvogn eller en stor, rummelig SUV.

Sportsvogn

Porsches måske største kendetegn er flotte, misundelsesværdige sportsvogne, der blandt andet har optrådt i adskillige film og tv-serier. Porsches legendariske Porsche 911, kan siges at være kongen af sportsvogne. Selvom sportsvogne både fås som coupé og cabriolet, fortjener de næsten en kategori for sig selv. De er kendetegnet ved som regel kun at have to sæder. Derfor kaldes sportsvogne også af og til for egoistbiler – det er nemlig en bil, mange først anskaffer, når børnene er flyttet hjemmefra. Sportsvogne er designede til at kunne køre så dynamisk som muligt. Derfor er bilerne ofte lange, lave og udstyrede med lynhurtig acceleration.  

Sedan

Skal der være plads til børn på bagsædet, eller har du bare brug for en praktisk bil med mere plads og flere sæder, end hvad en sportsvogn har at tilbyde, har Porsche blandt andet kreeret den smarte Porsche Panamera. Kendetegnet ved sedan-kategorien er, at bagenden af bilen er meget kantet, da bagruden går ned til bagklappen. Bagagerummet er derved adskilt fra resten af kabinen, hvilket ikke er tilfældet i eksempelvis en stationcar. En sedan er et godt valg som familiebil, da du får op til fem indbydende sæder og masser af plads til både indkøb og barnevogn.

SUV

På Porsche-hylden finder du også store, lækre SUV’er. Kendetegnene ved en SUV er høj indstigning og fantastisk udsyn. De er desuden skabt til at kunne køre ubesværet i alle former for terræn. SUV’er er gået fra at blive anset som store skrumler til nu at være et yderst populært valg som personbil. Det er ganske forståeligt – pladsen i en SUV er fantastisk, og du får masser af albuerum samt plads til opbevaring. Leder du efter en SUV i luksus-segmentet, har Porsche kreeret den store Porsche Macan og den mere kompakte Porsche Cayenne. Begge modeller fås med firehjulstræk, så du er sikret godt vejgreb uanset hvilket terræn, du bevæger dig ud i.  

Køb brugt Porsche med 100% Autotjek

Drømmer du om at blive den lykkelig ejer af en flot, klassisk sportsvogn, kan du med fordel kigge efter en brugt Porsche. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Porsche af forskellige modeller og årgange. Drømmer du om at eje den ultimative luksusbil, kan det godt betale sig at købe brugt. Med vores 100% Autotjek-mærkning får du en masse tryghed og sikkerhed med i handlen. Du får:

  • Mulighed for en udvidet Autotjek-forsikring
  • Sikkerhed for at din brugte Porsche er tjekket grundigt igennem ud fra gældende brugtbilstest
  • Alt at vide om netop den brugte Porsche du har forelsket dig i

Kunne du godt tænke dig at vide mere om fordelene ved vores 100% Autotjek-mærkning, kan du læse meget mere her. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål. Du kan træffe os på tlf. 65 65 50 11 eller benytte dig af vores kontaktformular.

Får luksusbiler dit hjerte til at hamre løs, kan du med fordel også tjekke vores udvalg af brugte Jaguar ud.