Find din nye brugte bil

Vi har 4676 biler på lager

Din søgning gav 8 resultater

Brugt Renault Captur

Renault har lavet biler siden 1898 og lancerede i 2013 Renault Captur. En fræk SUV med en kraftfuld og muskuløs silhuet kombineret med sporty linjer, bred front og ultrafede forlygter, der erobrer vejen foran dig. Capturens design afspejler også den velkendte franske elegance som Renault er kendt for. Der er nemlig ikke overladt noget til tilfældighederne. Udsynet fra den frække SUV er fantastisk og indstigningen ligeså. Du sidder nemlig dejligt højt og får et godt overblik over vejen – det giver ultimativ komfort og masser af køreglæde.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Renault Captur i et væld af frække farver og masser af udstyrsvarianter. Captur er nemlig særlig kendt for at kunne personaliseres fra ny, og der er derfor rig mulighed for at finde en på brugtvognsmarkedet, der passer til dig. Når du handler brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, er det din garanti for en tryg og sikker handel. 

Bliv klogere på brugt Renault Captur her.

Fordele ved at købe Renault Captur brugt

Renault Captur hører til blandt de kompakte SUV’er. Det betyder dog ikke, at den mangler plads – tværtimod. Den er spækket med praktiske løsninger i kabinen såvel som i bagagerummet, der blandt andet kan opdeles i to og rummer mellem 359-455 liter. Størrelsen på bagagerummet afhænger af bagsædernes position. En brugt Renault Captur er oplagt som familiebil takket være den rummelige kabine og det lækre design. Men i sidste ende kommer det jo ned til pris – og her kan brugte Renault Captur også være med. De ligger nemlig i et fornuftigt leje, der igen gør dem ideelle til familien.

Sikkerhed og udstyr

Du finder brugte Renault Captur i flere forskellige udstyrsvarianter; tre for at være helt præcis. Den laveste udstyrsvariant går under navnet Authentique, og her finder du udelukkende standardudstyr som IsoFix på bagsæderne og passagersædet foran samt klimaanlæg. Den næste udstyrspakke i rækken går under navnet Expression. Her får du blandt andet fartbegrænser, fartpilot og multifunktionsrat. I topudstyrsversionen, Dynamique, kan du nyde godt af lækre tågelygter med kurvelys, automatisk klimaanlæg og parkeringssensor. Når det kommer til sikkerhed gør de allernyeste brugte Renault Captur det godt. De får fem ud af fem stjerne hos Euro NCAP. Du bør dog være opmærksom på, at sikkerheden i 2018-udgaven af Captur er lavere, da denne ikke er udstyret med en nødbremse. 

Motorer – benzin og diesel

Når det kommer til motorer i brugte Renault Captur, finder du to benzinmotorer og en dieselmotor. Benzinmotorerne kommer i en 0.9-liters og 1.2-liters udgave med henholdsvis 90 og 120 hestekræfter. 1.2-liters motoren kommer med turbo og giver ekstra power, når du trykker speederen i bund på motorvejen. På dieselsiden finder du en 1.5-liters dieselmotor med 90 hestekræfter og særdeles god brændstoføkonomi. Den er nemlig opgivet til at køre hele 27,8 km på literen, hvilket er exceptionelt langt for en SUV. Motorerne i brugte Renault Captur er ganske støjsvage og gør et stabilt stykke arbejde – uanset om du vælger diesel eller benzin, kører de langt på literen,

Køb af brugt Renault Captur med 100% Autotjek

Renault Captur fås brugt i et væld af forførende udstyrsvarianter og skønne farver. Du kan ovenikøbet handle Renault Captur brugt med 100% Autotjek-mærkning og få helt samme sikkerhed og tryghed som ved køb af fabriksny bil. Du får nemlig:

  • 12 måneders Autotjek-garanti
  • Alt at vide om netop den brugte Renault Captur, du har udset dig
  • Kilometergaranti
  • Garanti for at der ikke er restgæld i bilen
  • Mulighed for udvidet 100% Autotjek-garantiforsikring

Er du interesseret i biler på samme størrelse som Renault Captur, kan du med fordel tage et kig på Peugeot 2008 og Nissan Juke. Ligger du inde med spørgsmål til vores 100% Autotjekmærkning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 65 65 50 11 eller via vores kontaktformular, som du finder her. Du kan også læse mere om 100% Autotjek-garanti og mærkning her.