Find din nye brugte bil

Vi har 4503 biler på lager

Din søgning gav 2 resultater

Brugt Renault Kadjar med 100% Autotjek-garanti

En brugt Renault Kadjar er et rigtig godt valg til dig, der er på jagt efter en bil med hele pakken – gode køreegenskaber, masser af plads, høj komfort og moderne teknologi. Franske Renault Kadjar er nemlig en lækker, velkørende og yderst veludstyret SUV, der passer perfekt ind i et travlt familieliv. Den trillede på gaden for første gang tilbage i 2015, og allerede i 2018 fik den en opdatering, hvor der blandt andet kom flere motorvarianter på menuen. Renault Kadjar tiltrækker stor opmærksomhed med sit unikke, elegante design og flotte, slanke kurver. Samtidig emmer den af styrke og eventyrlyst. Kabinen er rummelig, og interiøret er komfortabelt med justerbare sæder. Renault Kadjar byder på masser af topmoderne teknologi, der løfter både kørekomfort og køreglæde til nye højder.

Lyder den skønne Renault Kadjar som noget for dig, kan du med fordel se dig om efter en brugt model. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Renault Kadjar i forskellige farver og årgange til skarpe priser. 100% Autotjek er brugtbilbranchens kvalitetsstempel. Du gør ikke blot en ualmindelig god handel, når du køber din brugte Renault Kadjar hos os, men også en sikker og tryg handel.  

Du kan læse mere om de mange fordele ved en brugt Renault Kadjar her.

Fordele ved køb af brugt Renault Kadjar

Der er rigtig mange fordele ved at købe en brugt Renault Kadjar. Den smækre SUV kører som en drøm, og din køreglæde ryger i vejret, så snart du hopper ind på det bløde, indbydende førersæde. Kabinen er rummelig, og der er fin plads til store armbevægelser selv med fem passagerer i bilen. Bagagerummet har en flot størrelse på 472 liter, og bagsæderne kan klappes ned for at øge pladsen til hele 1.478 liter. Bilen rummer altså alt, hvad hjertet begærer, uanset om det er tunge indkøbsposer, fyldte feriekufferter eller lillemandens barnevogn. Brugte Renault Kadjar fås også med trækkrog og må trække mellem 1.350-1.800 kg. Kadjar klarer snildt jobbet, hvis du får brug for at trække trailer, campingvogn eller jolle af sted.

Har du set dig lun på skønne Renault Kadjar, er der mange penge at spare ved at købe brugt – især hvis du kigger efter modeller af tidlige årgange. Når du køber brugt, får du bilen med det samme, og du har god mulighed for at få en masse sprødt ekstraudstyr med i prisen, hvilket du ellers skal gribe dybt i lommerne for, hvis du køber bilen fra ny. Du mindsker desuden afskrivning på bilen ved at købe brugt, og du kan nemt sælge den videre igen uden stort værditab.

Sikkerhed og udstyr

Ønsker du en stor, veludstyret bil, er en brugt Renault Kadjar lige sagen. Du får blandt andet mulighed for LED-lygter, klimaanlæg, højde- og dybdejusterbart læderrat, bakkamera, navigation, eksklusivt Bose lydanlæg – ja listen kunne fortsætte. Dertil får du også mulighed for topmoderne sikkerhedsteknologi heriblandt hastighedsbegrænser, fartpilot, parkeringssensor og aktiv nødbremse. Disse smarte sikkerhedsteknologier har medvirket til, at bilen scorede 5 stjerner i sikkerhedstest fra 2015 udført af Euro NCAP. Du kan altså trygt invitere familien ind i den dejlige SUV.

Benzin- og dieselmotorer

Du finder brugte Renault Kadjar med kraftfulde diesel- og benzinmotorer. Dit motorvalg bør afhænge af dit kørselsbehov samt dine personlige præferencer. På benzinsiden finder du blandt andet 1.3-, 1.4- og 1.6-liters motorer og op til 150 heste, mens du på dieselfronten finder 1.1-, 1,3- og 1.5-liters motorer ligeledes med op til 150 heste. Uanset hvilken motorvariant der gemmer sig i din drømme-Kadjar, er du sikret en velkørende, brændstoføkonomisk krabat, der triller forbløffende langt på literen.

Køb din Renault Kadjar brugt med 100% Autotjek

Skal Renault Kadjar være din nye følgesvend, kan du med fordel købe brugt. Du finder et stort udvalg af brugte Renault Kadjar hos 100% Autotjek, hvor du kan gøre en rigtig god handel. Ikke nok med at du får din brugte Kadjar til en yderst fordelagtig pris, med 100% Autotjek-mærkningen får du også en masse tryghed og sikkerhed med i handlen. Vi giver dig nemlig hele 12 måneders 100% Autotjek-garanti på din brugte Renault Kadjar foruden:

  • Kilometergaranti og garanti mod restgæld
  • Mulighed for tilkøb af forsikringer og vejhjælp
  • Garanti for, at din brugte Kadjar er grundigt tjekket ud fra gældende brugtbilstest

Vi fortæller desuden alt, du skal vide om netop den brugte Renault Kadjar, du har for øje. Du kan blive meget klogere på vores 100% Autotjek-mærkning, og hvad den ellers indebærer lige her. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at ringe på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular.

Før du hiver det gyldne kort op af tegnebogen, kan du med fordel tjekke de skarpe konkurrenter Nissan Qashqai, VW Tiguan og Ford Kuga ud.