Find din nye brugte bil

Vi har 4352 biler på lager

Din søgning gav 6 resultater

Brugte Seat Ibiza  

Spansk/tyske Seat er efterhånden blevet godt kendt som et innovativt, ungdommeligt og sporty bilmærke. Minibilen Seat Ibiza er navngivet efter den spanske ø Ibiza, hvilket hurtigt leder tankerne hen på sommer, ferie og ungdom. Den første Seat Ibiza model kom på markedet i 1984, og er sidenhen blevet udviklet med teknik fra Volkswagen.

Siden Seat Ibiza første gang blev introduceret, er flere generationer af Seat Ibiza kommet til. I de mere end 25 år som bilen er blevet produceret i, har Seat virkelig sørget for at imødekomme alle behov, og bilen fås blandt andet som 3- og 5- dørs hatchback eller som 5-dørs stationcars. Det medfører, at du nemt finder en Seat Ibiza som passer til dig, uanset om du er på jagt efter en familie- eller firmabil.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Seat Ibiza til salg i forskellige generationer og årgange samt i mange flotte farver. 100% Autotjek-mærkningen er din garanti for en tryg og sikker handel.

Du kan læse mere om alle fordelene ved at købe en Seat Ibiza brugt her.

Fordele ved køb af brugt Seat Ibiza

Der er rigtig mange gode grunde til, at du skal købe en brugt Seat Ibiza. For det første er der altid et stort udvalgt af brugte Seat Ibiza modeller på markedet, da det er den mest byggede Seat-model nogensinde. Derfor er du altid sikret mange gode valgmuligheder, når du kigger efter en brugt Seat Ibiza. Seat Ibiza er desuden praktisk og nem at køre i, hvilket afspejler sig i at det i Seats hjemland, Spanien, er en af de bedst sælgende personbiler.  

Prisen på en brugt Seat Ibiza er super fornuftig. Den lille Seat Ibiza er nemlig ikke voldsomt dyr fra fabriksny, hvilket gør det nemt at finde en brugt model i en meget overkommelig prisklasse. Derfor har du også mulighed for at finde en brugt Seat Ibiza, uanset hvad dit budget er.

Sikkerhed og udstyr

Den lille minibil har trods dens størrelse godt med udstyr. Nyere modeller kan blandt andet fås med højteknologiske features såsom adaptiv fartpilot, automatisk nødbremse, træthedsassistent, trådløs mobilopladning, nøglefri start og fodgænger detektering. Bilen kan desuden også fås med digital instrumentering, som du måske kender fra dyrere biler.

Brugte Seat Ibiza har også flere praktiske features. For eksempel kan du få din Seat Ibiza med aircondition og LED-lys. Bagagerummet indeholder omkring 300 liter, hvilket er fantastisk af en bil i mini-klassen. Der er derfor masser af plads bag i, uanset hvad du skal have med på køreturen.

En brugt Seat Ibiza er en topsikker bil at køre i, da den har scoret hele fem flotte stjerner i sikkerhedstests udført af Euro NCAP, hvilket er den højeste scoring en bil kan få. Bilen har blandt andet hele fire airbags som standard, hvor to af disse er sideairbags ved forsæderne. De har til formål at række op og beskytte hovedet ved sidekollisioner.

Benzin- og dieselmotorer

Brugte Seat Ibiza kommer med et bredt udvalg af både benzin- og dieselmotorer. Af benzinmotorer finder du blandt andet 1.2-liters motorer med enten 60 eller 70 heste, en1.4-liters motor med 85 heste, eller 1.5-liters TSI Ecomotive motor med hele 105 heste. På dieselfronten får du valget mellem flere forskellige motorer, heriblandt den ultraøkonomiske 2-liters TDIE-ecomotive-motor med 75 heste, eller 1.6-liters dieselmotor med 90 heste. Er du til ultra-sportslige køreegenskaber og fornuftigt brændstofforbrug, kan du med fordel vælge den kraftige 1.6-litersTDI-motor med 105 heste.

Køb brugt Seat Ibiza med 100% Autotjek

Brugte Seat Ibiza fås i et stort udvalg af forskellige generationer og flotte farver. Er du på jagt efter en billig, brugt Seat Ibiza, kan du se dig om efter tidlige årgange. Er du derimod på jagt efter en brugt Seat Ibiza med masser af lækkert udstyr, kan du finde en ved at kigge efter nyere årgange og modeller. Du kan derfor være sikker på at finde en brugt Seat Ibiza, som passer perfekt til dit behov og budget uden, at du behøver at gå på kompromis med garantien. Med 100% Autotjek-mærkningen er du nemlig altid sikret en tryg og sikker brugtbilshandel. Med 100% Autotjek får du altid:

  • Hele 12 måneders Autotjek-garanti på din brugte Seat Ibiza
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring
  • Garanti for at din brugte Seat Ibiza er tjekket ud fra gældende brugtbilstests

Hvis du ønsker at læse mere om, hvad 100% Autotjek-mærkningen betyder, og hvordan den hjælper med at sikredig som brugtbilskøber, kan du læse meget mere lige her. Du er også altid velkommen til at give os et kald på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular, hvis du skulle have nogle spørgsmål. 

Fandt du ikke helt det, du drømmer om i en brugt Seat Ibiza, kan du med fordel tage et kig på de oplagte konkurrenter som VW Polo, Ford Fiesta og Audi A1.