Find din nye brugte bil

Vi har 4676 biler på lager

Din søgning gav 14 resultater

Brugt Skoda Fabia

Skoda Fabia kan bare noget helt særligt. Den byder nemlig på masser af komfort og sikkerhed. Prisen på nye såvel som brugte er god, og så er den indbegrebet af praktisk elegance. Skodas Fabia har været på markedet utroligt længe og har gennemgået op til flere facelifts, hvor den for hver gang har fået lidt mere udstyr. Der er desuden blevet lavet lidt ændringer på designet. I 2018 fik den eksempelvis en mere rå og markant fremtoning, da den blev udstyret med en ny lækker grill. Skoda Fabia er en overbevisende kvalitetsbil, da den har fremragende rustbeskyttelse, lave driftsomkostninger og høj kvalitet.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Skoda Fabia Combi og hatchback. 100% Autotjek-mærkningen er din garanti for en tryg og sikker handel.

Læs mere om Skoda Fabia her.

Fordele ved at købe Skoda Fabia brugt

Der er rigtig mange fordele ved at købe en Skoda Fabia brugt. Den er eksempelvis særdeles økonomisk i drift, utroligt komfortabel at drøne rundt i, og så er sikkerheden i top. Men ikke nok med det. Den skønne Fabia kommer både i en femdørs hatchback-udgave og i en rummelig stationcar-udgave, der gør den til en utroligt populær og alsidig bil. Stationcar-versionen går under navnet Skoda Fabia Combi. Begge udgaver her masser af bagagerumsplads. I hatchbacken får du hele 330 liter, hvilket er en virkelig pæn størrelse taget i betragtning, at hatchbacken faktisk hører til i minibilskategorien. I stationcar-versionen får du hele 200 liter mere; nemlig hele 530 liter, og der er altså plads til at proppe en barnevogn ind i det store bagagerum. Læs mere om barnevogn i brugt Skoda Fabia her.

Brugte Skoda Fabia er desuden nogle af de biler med allerfærrest fejl på, og så har de en god pris. Prisen på brugtvognsmarkedet er nemlig forholdsvis høj sammenlignet med andre biler i samme klasse, men du har derimod også kun en lille afskrivning, når du skal af med den igen. Skodas populære Fabia har desuden et meget langt interval mellem service, og så er den billig i reservedele. Det er derfor en fornuftigt, praktisk og lækker bil til dig, der drømmer om masser af bil for pengene.

Sikkerhed og udstyr

Standardudstyrsniveauet i en brugt Skoda Fabia er rigtig fornuftigt. Du får i de nyere modeller blandt andet omdrejningstæller, musikanlæg med AUX og multijusterbart rat. Du skal dog op i de lidt højere udstyrsversioner, hvis du drømmer om start/stop-funktion, aircondition, elruder og fartpilot. Og det kan altså godt betale sig at kigge efter en brugt Skoda Fabia med lidt mere udstyr, her får du nemlig ekstra meget bil for pengene.

Når det kommer til sikkerhed, gør brugte Skoda Fabia det også særdeles godt. Selv de ældre modeller, der blev testet tilbage i 2014, scorer hele fem ud af fem stjerner i crashtests fra Euro NCAP. Det skyldes, at den skønne Fabia har en grundlæggende solid konstruktion, der gør det godt ved både frontale- og sidekollisioner. Karrosseriet er desuden stærkt og alle airbags virker lige som de skal.

Motorer – benzin og diesel

Brugte Skoda Fabia findes både med diesel- og benzinmotor. Men i modeller fra 2018 og frem findes Fabia’en kun med benzinmotor. Det skyldes, at der er meget lav efterspørgsel på dieselbiler i denne klasse. Skoda har derfor udfaset diesel-udgaven. Du finder dog stadig brugte Skoda Fabia med dieselmotor. Her kan du vælge imellem en 1.6 D og en 1.9 TDI-motor, der begge byder på gode køregenskaber.

På benzinsiden finder du en 1.2-liters benzinmotor, der fås med 60 og 70 heste. Denne motor er ikke super kraftigt, og skal du køre meget på motorvej, bør du se dig om efter den lidt større 1.4-liters benzinmotor, der har lidt flere heste. Du kan også se dig om efter 1.0 TSI-motoren, der kommer med henholdsvis 95 og 110 heste, samt 1.2 TSI-motoren med 85 og 105 heste. Hvilke benzinmotorer du finder i de brugte Skoda Fabia afhænger af bilens årgang/generation. Du finder eksempelvis 1.2 TSI-motoren i modeller fra 2010 og frem og 1.0 TSI-motoren i modeller fra 2018. Fælles er, at motorerne er velisolerede og derved giver en dejlig, støjsvag kabine.

Køb af brugt Skoda Fabia med 100% Autotjek

Du finder brugte Skoda Fabia i et stort udvalg af årgange, udstyrsvarianter og skønne farver. Det er en den perfekte minibil til dig, der både skal køre bykørsel og motorvejskørsel, og skal der være plads til hele familien klarer Fabia’en også det – hvis du altså vælger den store stationcarudgave, Skoda Fabia Combi. Når du køber din Skoda Fabia brugt med 100% Autotjek-mærkning, får du næsten samme sikkerhed som ved køb af fabriksny bil. Du er nemlig altid garanteret en tryg og sikker handel. Vi sørger nemlig for, at du får:

  • 12 måneders Autotjek-garanti med i købet
  • Kilometergaranti og garanti mod restgæld i bilen
  • Alt at vide om netop den brugte Skoda Fabia, du har udset dig

Ønsker du at blive klogere på køb af brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, kan du læse mere lige her. Fandt du ikke lige den Fabia, du ledte efter, kan du med fordel tage et kig på lignende biler i samme klasse. VW Polo, Peugeot 207 og Renault Clio er eksempelvis rigtigt gode bud på alternativer til den 5-dørs hatchbackudgave. Hvor Kia Ceed og Seat Ibiza ST er værd at tjekke ud, hvis du har kig på stationcarudgaven.