Find din nye brugte bil

Vi har 4503 biler på lager

Din søgning gav 35 resultater

Brugt Skoda Octavia

Skoda Octavia er en utroligt populær bil, som er indbegrebet af god kvalitet, komfort og lækkert design. Den blev lanceret tilbage i 1997, hvor den øjeblikkeligt blev en stor succes. Den har siden da fået et par opdateringer og facelifts, der kun har gjort den endnu mere populær. Der er dog sket en del med Ocatvia’en siden den første gang rullede på gaden. Der er blandt andet kommet nye generationer på banen, hvor anden generation kom på markedet i 2004 – faktisk fire år før første generation udgik. For hver generation har Skoda fulgt med tiden og opdateret Octavia’en med den nyeste teknologi, innovative løsninger og nye designs. Skodas lækre Octavia er en stilfuld bil, der fås som fleksibel stationcar eller skøn hatchback. Designet kombinerer funktionalitet, dynamisk elegance og frække detaljer.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Skoda Octavia i et væld af lækre udstyrsvarianter, årgange og farver. 100% Autotjek-mærkningen er din garanti for en tryg og sikker handel.

Læs mere om Skoda Octavia her.

Fordele ved at købe Skoda Octavia brugt

Det kan godt betale sig at kigge efter en brugt Skoda Octavia. Der er nemlig masser at vælge imellem på brugtvognsmarkedet. Det skyldes blandt andet Octavia’ens popularitet som leasingbil. De mange leasingbiler på brugtvognsmarkedet har gjort udbuddet meget større og presset priserne godt ned. Afskrivningen på en ny er relativt højt i starten, hvor en brugt Skoda Octavia derimod holder prisen rigtig flot. Derudover er priserne på reservedele i den lave ende.

En brugt Skoda Octavia er en helt perfekt familiebil, særligt hvis du går efter stationcar-versionen. Den er nemlig ualmindeligt rummelig med et bagagerum på hele 590 liter og godt med benplads til alle passagerer. Hatchbacken byder på ligeså meget plads i kabine og bagagerum. Uanset hvilken model du er på udkig efter, kan du være sikker på, at den er spækket med masser af praktiske løsninger som eksempelvis kroge i bagagerummet til at holde indkøbsposer, så de ikke skøjter rundt. En brugt Skoda Octavia er et oplagt valg, hvis du drømmer om at sætte dig ind bag rattet i en tryg og sikker bil, der byder på masser af køreglæde, uanset om der er tale om kørsel på motorvej, landevej eller i byen.

Sikkerhed og udstyr

Brugte Skoda Octavia er utroligt veludstyrede. Du får blandt andet komfortable sæder og innovative løsninger i alle generationer af den populære Skoda. Generelt kommer brugte Skoda Octavia med godt med standardudstyr. Hvor du i de nyere generationer eksempelvis får aircondition, elruder, multikollisionsbremse og sædevarme som standard. Vil du derimod forkæle dig selv med eksempelvis fartpilot, tågeforlygter, klimaanlæg, regnsensor og parkeringssensor, skal du op i de højere udstyrsvarianter. Udstyrsvarianterne går under navnene Ambition, Style og Celebration, hvor Celebration er den højstudstyrede og Ambition den lavstudstyrede. Uanset hvilken version du vælger, kan du være sikker på, at kvaliteten altid er i top – og det er sikkerheden også. Skoda Octavia scorer nemlig fem stjerner i sikkerhedstests fra Euro NCAP.

Brugte Skoda Octavia har en solid konstruktion og er udstyret med hele ni airbags. Den bremser automatisk ved sammenstød, vinduerne lukker og selerne strammes, så du og bilens passagerer beskyttes bedst muligt. I de nyeste, brugte Skoda Octavia kan du være heldig at finde modeller med masser af ekstra sikkerhedsudstyr, der gør den i forvejen sikre Octavia endnu sikrer.

Benzin- og dieselmotorer i brugte Skoda Octavia

Da der findes mange forskellige generationer af brugte Skoda Octavia på brugtvognsmarkedet, er der også flere forskellige benzin- og dieselmotorer derude. På benzinsiden finder du en 1.0-liters benzinmotor med 115 heste, en 1.4-liters med 150 heste, der i de nyeste, brugte modeller er blevet udskiftet med en 1.5-liters benzinmotor ligeledes med 150 heste. Ocatvia’en kører ualmindeligt godt med alle motorer, og benzinøkonomien er fornuftig for en bil af denne størrelse. Alt efter hvilken motor du vælger, er Octavia’en opgivet til at køre mellem 16,4 km literen og 18,2 km literen. Vil du have bedre brændstoføkonomi skal du kigge efter dieselversionerne, der kører op til 20 km literen. På dieselsiden finder du blandt andet en 1.6-liters motor med Adblue og 115 heste samt en lidt større 2.0-liters dieselmotor ligeledes med Adblue men med 150 hestekræfter. Adblue er en miljøvenlig væske, der hjælper med at mindske udledningen af skadelige partikler fra dieslen. Du finder Adblue i de nyeste dieselmotorer i brugte Skoda Octavia.

Køb af brugt Skoda Octavia med 100% Autotjek

Du finder Skoda Octavia brugt i et væld af skønne udstyrsvarianter og dejlige farver. Den gennemførte familiebil kan fås brugt uden, at du behøver at gå på kompromis med tryghed, når du handler. Med 100% Autotjek-mærkningen får du næsten samme sikkerhed som ved køb af fabriksny bil. Du får nemlig hele:

  • 12 måneders Autotjek-garanti
  • Alt at vide om lige præcis dén brugte Skoda Octavia, du har udset dig
  • Kilometergaranti
  • Garanti mod at der ikke er restgæld i bilen
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring

Ønsker du at blive lidt klogere på Autotjek-mærkningen, kan du læse mere her. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du ligger inde med spørgsmål. Benyt vores kontaktformular eller giv os et kald på tlf. 65 65 50 11. Du kan også tage et kig på oplagte alternativer til en brugt Skoda Octavia, hvis du ikke lige fandt det, du ledte efter. VW Golf, Toyota Avensis og Ford Mondeo er allesammen oplagte.