Find din nye brugte bil

Vi har 4676 biler på lager

Din søgning gav 4 resultater

Brugt Skoda Rapid med 100% Autotjek-garanti

Har en flot, brugt Skoda Rapid fanget din opmærksomhed? Skoda Rapid blev introduceret i 2012, og bilen blev hurtigt en succeshistorie. Skoda Rapid kategoriseres som en lille mellemklassebil, og den er et godt, praktisk valg som familiebil. Pladsforholdene i kabinen er fantastiske, og du får en bil, som er flot, rummelig og sikker – alt sammen til en fornuftig pris. Designet er elegant og veludført med bløde former og unikke detaljer, og tankerne ledes hurtigt over på dyre luksusbiler, selvom prisen er langt derfra.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Skoda Rapid i forskellige farver, udstyrsvarianter og årgange. Køber du din brugte Skoda Rapid hos en af vores mange 100% Autotjek-forhandlere, kan du ånde lettet op – med 100% Autotjek-mærkningen er du nemlig garanteret en tryg og sikker handel.

Læs mere om fordelene ved en brugt Skoda Rapid her.

Fordele ved brugte Skoda Rapid  

En brugt Skoda Rapid er en fornuftig bil med masser af gode kvaliteter og fremragende mekanik. Du får en pålidelig familiebil med rigtig gode pladsforhold. Bagsædet er komfortabelt og indbydende. Uanset om det er børn eller vokse, der spænder selen deromme, er de sikret en blød og behagelig køretur. Åbner du bagklappen, finder du plads til 550 liter bagage, hvilket er mere end rigeligt til tunge indkøbsposer, overpakkede feriekufferter eller bettemandens barnevogn.

Der er desuden en masse fordele ved at købe din Skoda Rapid brugt. Først og fremmest er værditabet på en brugt bil ikke nær så høj som på en fabriksny. Køber du brugt – uanset bilmærke og model – kan der selvfølgelig hurtigere komme vedligeholdelsesomkostninger på bilen. Dog koster Skodas reservedele ikke det hvide ud af øjnene. Du risikerer derfor ikke, at skulle af med en større formue, hvis skaden skulle ske, og du sparer stadig en hulens masse gryn sammenlignet med køb af en fabriksny bil.

Sikkerhed og udstyr

Du behøver slet ikke have bekymringer for at hoppe ind i en brugt Skoda Rapid. Bilen scorer nemlig en topkarakter på fem stjerner i sikkerhedstest fra 2012 udført af Euro NCAP. Seks airbags inklusiv gardinairbags højner sikkerhedsniveauet og beskytter dig og dine medpassagerer i tilfælde af sammenstød. Du kan altså ganske trygt glide ind bag rattet.

På udstyrshylden finder du masser af moderne, uundværligt udstyr heriblandt klimaanlæg, radio, fartpilot, informationsdisplay og sædevarme. I nyere, brugte Skoda Rapid finder du også blandt andet Bluetooth-opkobling, Apple CarPlay og smarte sikkerheds- og assistentsystemer.

Benzin- og dieselmotorer

Tager du et kig under kølerhjelmen på en brugt Skoda Rapid, er det med stor sandsynlighed enten en 1.2- eller 1.4-liters benzinmotor med 122 heste eller en 1.6-liters dieselmotor med 105 heste, der gemmer sig. Brændstofforbruget er fornuftigt i den flotte, tjekkiske familiebil, og samspillet mellem motor, kobling og gearkasse fungerer upåklageligt. Rapid er utrolig nem at styre, så der er ingen grund til at holde på hat og briller i skarpe vejsving.  

Ja står der brugt Skoda Rapid på indkøbssedlen, har du valget mellem benzin- og dieselmotor. Benzin er den oplagte løsning, hvis du tit kører korte ture, samt hvis du ofte havner i motorvejskø på vej til arbejde. Diesel er derimod et godt valg, hvis du dagligt pendler mellem hjem og arbejde. Dit valg kommer derfor an på dit kørselsmønster- og behov samt dine personlige præferencer.

Køb din brugte Skoda Rapid med 100% Autotjek

Skal en brugt Skoda Rapid være din næste bil, kan du gøre en rigtig god handel på brugtbilsmarkedet, hvor der er masser af penge at spare sammenlignet med køb af en fabriksny. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af flotte, brugte Skoda Rapid. Når du køber din brugte Skoda Rapid med 100% Autotjek-garanti, får du en masse sikkerhed og tryghed med i hatten. 100% Autotjek-mærkningen er nemlig din garanti for en tryg og sikker brugtbilshandel, der giver ro i maven. 100% Autotjek-mærkningen giver dig:

  • 12 måneders Autotjek-garanti
  • En masse viden om din udkårne Skoda Rapid
  • Garanti for at bilen er tjekket grundigt ud fra gældende brugtbilstest
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garanti

Vil du gerne læse mere om 100% Autotjek-mærkningen, kan du gøre det lige her. Du finder desuden en artikel, som guider dig igennem dine rettigheder som forbruger, når du køber brugt bil her. Har du spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Det gør du ved enten at benytte vores kontaktformular eller ringe til os på tlf. 65 65 50 11.

Er du ikke helt solgt på den skønne Skoda Rapid, kan du med fordel snuse til konkurrenterne Seat Toledo, Audi A4 og Volvo S40.