Find din nye brugte bil

Vi har 4676 biler på lager

Din søgning gav 11 resultater

Brugte Skoda Superb

Skoda er en tjekkisk bilproducent med mere end 100 års erfaring inden for bildesign og produktion. Skodas første biler kom på scenen tilbage i 1905, og de har siden da spyttet en lang stribe af unikke biler af samlebåndet. Den flotte Skoda Superb, som er en stor mellemklassebil, kom første gang på markedet i 2001, og allerede i 2008 blev anden generation af Superb’en lanceret. Sidenhen er flere generationer blevet født ind i Superb-familien. Skoda Superb imponerer da også med klar geometri, flot udformede overflader og elegante linjer. Som navnet ”Superb” antyder, er det en helt særlig bil, hvor eksteriørets udtryksfulde natur bliver videreført til interiøret.

Brugte Skoda Superb finder du i et stort udvalg af forskellige generationer, årgange og farver hos 100% Autotjek. 100% Autotjek-mærkningen er også din garanti for en tryg og sikker handel.

Læs mere om fordelene ved køb af en brugt Skoda Superb her.

Fordele ved at købe en brugt Skoda Superb  

Der er flere fantastiske fordele ved at købe en brugt Skoda Superb. For det første er bilen kendt for at byde på godt med plads, og kigger man sig om efter en brugt udgave, får man også rigtig meget bil for sine hårdt tjente klejner. Skoda Superb kommer i to forskellige størrelser, nemlig enten som en lækker, lille sedan eller som en stor og stabil stationcar. Mens sedan-udgaven stadig er rummelig, men dog en smule mere kompakt, tilbyder en brugt Skoda Superb stationcar imponerende meget plads. Begge udgaver har tilfælles, at de tilbyder højt til loftet og godt med benplads, så bilens passagerer kan strække stængerne ud under lange køreture. Bagagerummet indeholder fra 625 til 660 liter, og op til hele 1760 liter, hvis du klapper bagsæderne ned. Du får således god plads til at fragte alt fra store rejsekufferter til barnevogne. Det gør bilen ideel som både familie- og firmabil.

Interiøret i en brugt Skoda Superb skuffer heller ikke, da der her bliver serveret både kvalitets- og luksusfornemmelser. På menuen finder du blandt andet lædersæder og krombelagte komponenter på instrumentpanelet. Resultatet er en unik og behagelig køreoplevelse med smagsnuancer af luksus. 

Sikkerhed og udstyr

Brugte Skoda Superb disker op med topmoderne, teknologisk udstyr såsom for eksempel 3D-navigation, bevægelsesstyrring og wifi-hotspot. I nyere modeller får du endda mulighed for at fjernbetjene bestemte funktioner i bilen via din smartphone. Nogle brugte Skoda Superb er også udstyret med super praktiske funktioner såsom LED-ambient belysning i kabinen, opbevaringsrum på forsæderne og paraplyholdere i fordørene. Du får også mulighed for at låse bilen op, uden at skulle hive nøglen op af tasken – bilen låser nemlig selv om, hvis blot du har nøglen på dig.

Skoda Superb flotter sig med fem stjerner fra Euro NCAP’s sikkerheds fra 2015. Sikkerhedsudstyret tæller alt fra multikollisionsbremse til hastighedsbegrænser og fartpilot, samt forskellige assistentsystemer, som hjælper med at forebygge både front- og sidekollisioner. Du kan altså roligt sætte dig ind bag rattet i en brugt Skoda Superb.  

Benzin- og dieselmotorer

Skoda Superb fås både med diesel- og benzinmotorer. På benzinprogrammet finder du 2-liters-motorer, som yder helt op mod 275 heste. Dieselprogrammet byder ligeledes på lækkerier i form af gode motoregenskaber med blandt andet en 1.6-liters TDI-motor med 105 heste og en 2-liters TDI-motor med op mod 170 heste.

Brugte Skoda Superb fås også i de økonomisk Greenline-modeller, der er kendt for at køre langt på literen. Den kommer blandt andet med en lille 1.6-liters dieselmotor, som både har et jævnt træk, og som kører omkring 20 kilometer på literen. Greenline-modellerne kommer med en manuel gearkasse, der er behagelig at bruge, og som minimerer støj, uanset om du blot triller rundt i byen, eller om du ligger og drøner rundt på motorvejen.

Køb din brugte Skoda Superb med 100% Autotjek

Er du på jagt efter den helt perfekte firma- eller familiebil, kan du snildt kigge efter en brugt Skoda Superb. Brugte Skoda Superb fås i et væld af forskellige årgange og generationer, så du har god chance for at ramme plet med en Superb, der passer til tegnebogen. Prisen afspejles i årgangen, og vil du gerne spare penge, kan du med fordel kigge efter brugte Skoda Superb af tidligere årgange. Er du derimod klar på at grave lidt dybere i lommerne, finder du også mange nyere Skoda Superb, som er fyldte med lækkert teknologi og udstyr. Du kan samtidig være helt tryg ved at købe din Skoda Superb brugt. 100% Autotjek-mærkningen er nemlig din garanti for en tryg og sikker brugtbilshandel. Med 100% Autotjek får du altid:

  • Garanti for at din Skoda Superb er grundigt tjekket ud fra gældende brugtbilstests
  • Hele 12 måneders Autotjek-garanti inkluderet i prisen

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad 100% Autotjek-mærkningen indebærer, og hvordan den er med til at sikre dig som brugtbilskøber, kan du læse meget mere lige her. Du kan selvfølgelig også altid ringe til os på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular, hvis du skulle have spørgsmål.

Hvis du ikke er helt lun på en Skoda Superb, kan du i stedet tage et kig på dens konkurrenter som Toyota Avensis, Opel Insignia og Ford Mondeo.