Find din nye brugte bil

Vi har 4676 biler på lager

Din søgning gav 3 resultater

Brugt Suzuki Vitara

Suzuki Vitara er en kompakt SUV og et formidabelt bud på en prisvenlig bil, der byder på fine køreegenskaber, hvis du er på udkig efter en trendy bil, som både byder på praktik og lækkert design. Den kompakte SUV har været på markedet siden 1988 i form af storebroren Grand Vitara. Den har dog fået en del overhalinger siden. Suzukis Vitara fik eksempelvis et grundigt facelift i 2018, hvor der blev skruet op for det rå SUV-design med en ny, bred kølergril og frække kromdetaljer rundt om blandt andet kørelyset.

Vitara’en er baseret på og udviklet ud fra de nyeste krav inden for sikkerhed, komfort og lavt forbrug. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Suzuki Vitara fra forhandlere i hele landet. 100% Autotjek-certificeringen er din garanti for en tryg og sikker handel, når du køber brugt.

Læs mere om brugte Suzuki Vitara her.

Fordele ved at købe Suzuki Vitara brugt

Suzuki Vitara er en billig men lækker SUV – særligt hvis du går efter de høje udstyrsvarianter. Den byder på sjov kørsel til en overskuelig pris. Der er nemlig rig mulighed for at finde en brugt Suzuki Vitara med et fornuftig kilometertal. Fordelen ved at købe en Suzuki Vitara brugt er, at du kan få fingrene i en mellemklasse SUV uden at skulle hoste op med en bondegård. En brugt Vitara er derfor perfekt til dig, der har et lille budget eller bare ikke vil bruge mange penge på en bil, men stadig drømmer om en lækker SUV med god frihøjde, let indstigning og et godt overblik over vejen foran dig. På trods af at Vitara’en hører til i mellemklassen har den et bagagerum på 375 liter, der er ganske pænt for en kompakt SUV.

Sikkerhed og udstyr

Brugte Suzuki Vitara scorer hele fem ud af fem stjerner i sikkerhedstests fra Euro NCAP, der er dog et “men”. Det er nemlig den højeste udstyrsvariant Adventure, der er blevet testet. Det betyder, at det høje sikkerhedsniveau kun gælder for brugte Suzuki Vitara med automatisk nødbremse funktion. Har bilerne ikke automatisk nødbremse, er det umuligt at score fem ud af fem stjerner, da sikkerhedstandarden er blevet højnet i takt med den teknologiske udvikling. Det betyder dog ikke, at de lavere udstyrsvarianter, Club og Active, ikke er sikre, de mangler blot den automatiske nødbremse. Sikkerhedstesten fra Euro NCAP viser nemlig at brugte Suzuki Vitara har et solidt karosseri, der vidner om en god indbygget grundsikkerhed i bilen.

Blandt de tre udstyrsvarianter: Club, Active og Adventure, er Club varianten med mindst udstyr. Denne variant er rimelig skrabet og har kun det allermest nødvendige standardudstyr. Du finder nemlig hverken intuitiv trykskærm eller klimaanlæg i denne variant. Her skal du altså op i Active-udstyrspakken, der udover klimaanlæg byder på praktisk bakkamera som standard. Vil du have masser af ekstraudstyr og sikkerhedsudstyr, skal du op i Adventure-pakken. Her får du blandt andet soltag, navigation, LED-nærlys og p-sensorer, derudover kommer denne udstyrspakke også med automatisk nødbremse, blindvinkelalarm, vognbaneassistent og fodgængergenkendelse, der alt sammen højner sikkerheden i Vitara’en

Motorer i brugte Suzuki Vitara – benzin og diesel

Motorprogrammet blandt brugte Suzuki Vitara er bredt. Det er nemlig muligt at finde benzinmotorer med og uden turbo samt dieselmotorer på brugtvognsmarkedet. Det på trods af at Suzuki faktisk har udfaset dieselmotoren i modeller efter 2018. På benzinsiden finder du en trecylindret 1.0-liters benzinmotor med turbo og 112 hestekræfter. Den lille motor i den forholdsvis store Vitara gør et rigtig pænt stykke arbejde. Støjniveauet er rimeligt og accelerationen er fin, og så er den sat til at køre 20,8 km/l. Skal der være lidt mere kraft bag bilen, finder du også en 1.4-liters turbomotor med 140 heste. Denne motor er dejligt, hurtig i sin respons, når der trædes på speederen, og så kører den ovenikøbet forholdsvis langt på literen. De to 1.0-liters og 1.4-liters motorer med turbo kaldes i Suzuki regi for Boosterjet-motorer. Sidst men ikke mindst finder du en firecylindret 1.6-liters motor med 120 heste på benzinsiden.

På dieselsiden optræder der også en 1.6-liters motor, der er at finde i brugte modeller indtil 2018. Denne motor har ligesom benzinsøsteren 120 hestekræfter, men er opgivet til at køre op til 25 km/l og derved har den en god brændstoføkonomi.

Køb af brugt Suzuki Vitara med 100% Autotjek

Suzuki Vitara fås brugt i tre forskellige udstyrsvarianter og med et væld af forskellige motorer. Du behøver dog ikke at gå på kompromis med hverken garanti eller sikkerhed, bare fordi du handler brugt. Med 100% Autotjek-mærkningen får du næsten samme sikkerhed som ved køb af en fabriksny bil. Du får nemlig:

  • 12 måneders Autotjek-garanti
  • Alt at vide om netop den brugte Suzuki Vitara, som du er vild med
  • Kilometergaranti
  • Garanti for at din nye, brugte Suzuki Vitara er tjekket grundigt igennem ud fra en brugtbilstest

Ønsker du at blive klogere på køb af brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, kan du læse mere her. Du kan desuden læse om forskellen på garanti og reklamationsret her, hvis du er lidt i tvivl om reglerne. Fandt du ikke den brugte Suzuki Vitara, der skal hjem til dig og bo, kan du med fordel tage et kig på konkurrenterne: Nissan Qashqai, Dacia Duster og Renault Captur.