Find din nye brugte bil

Vi har 4676 biler på lager

Din søgning gav 4 resultater

Brugt Toyota Avensis  

Toyota laver skønne biler i smukke, elegante designs og med fantastiske køreegenskaber, og Toyota Avensis skuffer bestemt ikke med sine praktiske egenskaber og sit lækre design. Den labre Avensis trillede første gang på gaden i 1998 og fik allerede i 2003 en overhaling. Siden da er der kommet mange generationer af den populære og driftssikre bil på markedet og med rigtig god grund. Toyota Avensis kører som en drøm, det er en sand fornøjelse at sætte sig ind i bilen, uanset om det er bag rattet eller på bagsæderne. Der er nemlig godt med plads over det hele.  

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Toyota Avensis i et væld af generationer og årgange. 100% Autotjek-mærkningen er din garanti for en tryg og sikker handel.  

Læs om fordelene ved at købe Toyota Avensis brugt her.

Fordele ved køb af brugt Toyota Avensis

Der er virkelig mange gode grunde til, hvorfor du bør se dig om efter en brugt Toyota Avensis og den største er nok, at den er et sandt ikon på brugtbilsmarkedet på grund af sin ekstremt høje driftssikkerhed. Den har nemlig ry for at være den allermest driftssikre bil i sin klasse taget de mange årgange på markedet i betragtning. Motor og gearkasse spiller bare uanset, om du kigger efter en ældre eller nyere, brugt Toyota Avensis. Du skal bare være opmærksom på, at tandremmen skal være skiftet ud fra servicebogens forskrifter, og du vil derfor være kanongodt kørende gennem lang tid.  

En brugt Toyota Avensis holder desuden prisen forholdsvis godt, hvilket bestemt er en fordel når du skal af med den igen og altså kan undgå den helt store afskrivning. En Avensis er desuden ofte forbundet med at være en stor stationcar, ja en rigtig familieøse, og det er derfor også den, der fylder mest på brugtbilsmarkedet – men den kommer faktisk også i en sedan-udgave. Her kan der altså være penge at spare, hvis du ikke har brug for stationcar-versionen. Priserne er nemlig generelt lidt lavere på brugte sedan-udgaver, da de simpelthen bare er mindre populære. Bilen er absolut lige så lækker at sætte sig ind i som sin storebror med det forvoksede bagagerum, og køregenskaberne er ligeledes helt de samme.  

Sikkerhed og udstyr

Da Toyota Avensis har været på markedet siden 1998, er der selvfølgelig stor variation i udstyr mellem de nyere og de gamle modeller. Heldigvis hedder udstyrsniveauerne det samme, så det er nemt at sammenligne gamle såvel som nye modeller. Du finder brugte Toyota Avensis med fire udstyrsniveauer, der hedder T1, T2, T3 og T4. Det er altså ganske nemt at huske, hvilket udstyrsniveau der er tale om. T1 er nemlig standardudstyrspakken, som i de nyere brugte Avensis blandt andet inkluderer aircondition og sædevarme. Vil du gerne forkæles lidt bag rattet, så finder du i T2-udstyrsniveauet blandt andet tågelygter, smart bakkamera og fartpilot. Du skal dog helt op i T4-varianten, hvis du drømmer om en brugt Toyota Avensis med klimaanlæg, touchskærm og LED-kørelys.  

Udover at der er styr på udstyret, så er der i brugte Toyota Avensis også styr på sikkerheden. Toyota er nemlig kendt for sin driftssikre Avensis, der scorer fem flotte stjerner i sikkerhedstests fra 2009 og 2015 begge udført af Euro NCAP. En brugt Avensis er således en utroligt lækker og sikker bil at sætte sig ind i – og du kan roligt tage hele familien med på tur i den. 

Benzin- og dieselmotorer

På motorprogrammet finder du både diesel- og benzinmotorer i brugte Toyota Avensis. På benzinsiden finder du blandt andet fire forskellige benzinmotorer; henholdsvis en 1.6-liters, 1.8-liters, 2.0-liters og sidst men ikke mindst en lidt større 2.4-liters benzinmotor. På diselfronten gemmer der sig en almindelig 2.2-liters dieselmotor under kølerhjelmen på de brugte Avensis, men du finder faktisk også en mindre men kraftig 2.0-liters turbodiesel med godt med spark i. Motorprogrammet varierer ikke voldsomt mellem de forskellige generationer, og faktisk er der ikke noget nyt under solen mellem første og anden generation, hvor førnævnte motorer er helt identiske.  

Køb brugt Toyota Avensis med 100% Autotjek

Brugte Toyota Avensis fås i et enormt stort udvalg af generationer og udstyrsvarianter, og der er gode muligheder for at finde en billig Avensis, hvis du kigger efter de helt tidlige årgange. Selvom du er på jagt efter en brugt Toyota Avensis, behøver du ikke at gå på kompromis med hverken tryghed eller garanti, når du handler. Med 100% Autotjek-mærkningen er du nemlig altid garanteret en tryg og sikker brugtbilshandel. Du får nemlig altid: 

  • Hele 12 måneders Autotjek-garanti på din brugte Avensis  
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring  
  • Garanti for at din brugte Avensis er tjekket igennem ud fra gældende brugtbilstests 

Ønsker du at blive en smule klogere på, hvad 100% Autotjek-mærkningen indebærer, og hvordan den sikrer dig som brugtbilskøber, kan du læse meget mere lige her. Du er også altid meget velkommen til at give os et kald på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular, hvis du ligger inde med spørgsmål.  

Fandt du ikke helt den brugte Toyota Avensis, som du kunne tænke dig, kan du med fordel tage et kig på de oplagte konkurrenter som VW PassatFord Mondeo og Audi A4.