Find din nye brugte bil

Vi har 4676 biler på lager

Din søgning gav 11 resultater

Brugt Toyota Aygo

Japanske Toyota har eksisteret siden 1938 – og siden da er det gået stærkt. Toyota er nemlig blevet en af verdens største bilproducenter med rigtig god grund. Det japanske bilmærke laver nemlig komfortable biler i frække designs – som både er til at betale sig fra og giver masser af køreglæde samt høj sikkerhed. Toyota skuffer bestemt heller ikke, når det kommer til den fikse Toyota Aygo, der hører til blandt mikrobilsklassen. Modellen blev udviklet med det formål at skabe en sikker bybil, der uden problemer kan sno sig igennem smalle gader og kom ind på de mindste parkeringspladser.

Toyota Aygos design er karakteristisk. Den er nemlig kendetegnet ved et stort X på fronten, som dannes takket være farvede plastpaneler. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Toyota Aygo i et væld af udstyrsvarianter og smarte farvekombinationer. Brugte Aygo er nemlig utroligt forskellige af udseende, da det fra ny er muligt nærmest at “customize” den til netop din smag. Når du handler brugt bil med 100% Autotjek-certificering, er du garanteret en tryg og sikker handel.

Læs mere om brugte Toyota Aygo her.

Fordele ved at købe Toyota Aygo brugt

Det er næsten altid fordelagtigt at købe en brugt bil. Afskrivningen er ikke så stor som på en ny, og så får du rigtig meget bil for pengene. Fordelen ved at købe en Toyota Aygo brugt er, at det faktisk er en af de billigste biler, du kan komme i besiddelse af. Det skyldes, at afgiften ikke er særlig høj, da Toyotas Aygo er en mikrobil. Derudover har Toyota et yderst prisvenligt niveau på reservedele – ja faktisk ligger prisniveauet under gennemsnittet. Du bliver derfor ikke ruineret, hvis din Aygo skal repareres. Udover at være en budgetvenlig bil, så er brugte Toyota Aygo også super pålidelige og giver masser af køreglæde i byerne. Den kommer både som tre- og femdørs og har et bagagerum på 186 liter, hvor der er plads til det mest nødvendige.

Sikkerhed

Brugte Toyota Aygo findes i flere forskellige generationer og varierer derfor både i forhold til sikkerhed og udstyr. Det skyldes blandt andet, at den første Aygo kom på markedet i 2005, og at der siden da er sket en masse på den tekniske front. De nyeste, brugte Toyota Aygo klarer sig dog rigtig fint, når det kommer til sikkerhed og komfort. De scorer nemlig fire ud af fem stjerner i sikkerhedstests fra Euro NCAP. Grunden til, at den ikke får fem stjerner, er, at den ligesom flere andre biler i mikroklassen mangler automatisk nødbremse. På trods af det er Aygo’en en sikker bybil, der kører godt, og som du roligt kan trille afsted i.

Udstyr

De nyeste, brugte Toyota Aygo er udstyret med seks airbags heriblandt gardinairbags langs både for- og bagsæderne. Den har isofix-beslag, dæktryksovervågning og hill-start-assist, så du ikke dropper baglæns, når du skal sætte i gang op ad en bakke. Derudover har den automatisk aktivering af blinklys ved meget kraftige opremsninger, hvilket øger sikkerheden og signalerer til andre bilister, at der sker noget ud over det sædvanlige på vejen. Dette er særligt nyttig ved voldsomme opbremsninger på motorvejen. Aygo’en har desuden ESC, som er et system, der ved hjælp af bremserne sørger for, at bilen ikke kommer i slinger ved pludselige bevægelser med rattet.

Udover godt med sikkerhedsudstyr finder du også brugte Toyota Aygo med masser af ekstraudstyr - særligt de nyeste modeller er ret lækre på denne front. Du kan nemlig være heldig at finde brugte Aygo’er med USB-tilslutning, alufælge og læderrat, hvilket er lidt luksus i en mikrobil. Udstyrsvarianterne går under navnene X, X-play, X-wave, X-cite, og X-clusiv.

Motorer i brugte Toyota Aygo – benzin og diesel

Du finder brugte Toyota Aygo med henholdsvis diesel- og benzinmotorer. På dieselsiden finder du den økonomiske 1.4-liters dieselmotor, og blandt de brugte Aygo’er på benzinsiden har du den lille trecylindrede 1.0-liters motor samt en 1.2 version, der dog kun findes blandt de ældste brugte Toyota Aygo. Alle motorerne er kendetegnet ved et lavt brændstofforbrug. Den skønne lille 1.0-liters benzinmotor er ovenikøbet opgivet til hele 26,3 km på literen.

Køb af brugt Toyota Aygo med 100% Autotjek

Toyota Aygo fås brugt i mange fine udstyrsvarianter. Det er den perfekte bybil, hvis du drømmer om en lille bil med fin kørekomfort og som ikke koster det helt store. Når du handler brugt Toyota Aygo med 100% Autotjek-mærkning, er du sikret en tryg og sikker handel. Du får nemlig hele 12 måneders Autotjek-garanti, og så sørger vi for:

  • At din nye, brugte Toyota Aygo er tjekket grundigt igennem ud fra brugtbilstests
  • At du får alt at vide om netop den brugte Aygo, du er lun på
  • At du får kilometer garanti

Vil du vide mere om at handle brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, kan du læse mere lige her. Er du desuden interesseret i biler i samme klasse som Toyota Aygo, kan du med fordel tage et kig på VW Up, Skoda Citigo, Seat Mii og Citröen C1. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du ligger inde med spørgsmål vedrørende vores 100% Autotjek-mærkning. Du finder al den nødvendige kontaktinformation her.