Find din nye brugte bil

Vi har 4676 biler på lager

Din søgning gav 11 resultater

Brugt Toyota Yaris

Japanske Toyota har gennem tiden været et ualmindeligt populært mærke på det danske marked – og det er det faktisk stadig. Toyota er nemlig kendt for at lave utroligt driftssikre biler, der kører helt upåklageligt. De har gennem de seneste år haft stort fokus på hybridbiler, hvor Toyota Yaris er en af dem. Ja, faktisk er over halvdelen af alle Yaris, der sælges på det danske marked hybridmodeller. Den første Yaris så dagens lys i 2012, og der er sket en del med motorerne og udstyret siden dag.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Toyota Yaris. Når du handler bil med 100% Autotjek-certificering, er du altid garanteret en tryg og sikker handel.

Bliv klogere på brugte Toyota Yaris her. 

Fordele ved at købe Toyota Yaris brugt

Det kan godt betale sig at investere i en brugt Toyota Yaris. Den store tilfredshed hos Toyotas kunder og den store tillid til mærket smitter nemlig af på prisniveauet på de brugte Yaris. De holder derfor prisen forholdsvis godt, og der er altså rig mulighed for at gøre en god handel, uanset om du er på udkig efter en brugt Yaris med diesel-, benzin-, eller hybridmotor. Derudover er reservedelene til en brugt Toyota Yaris ikke de dyreste på markedet, og det er til at betale sig fra reparationer, skulle du være så uheldig at komme galt afsted med bilen. Vælger du en Yaris hybrid kan du ovenikøbet spare på benzinen, den gør det nemlig muligt at køre op til 50 % af tiden på strøm. Strøm som generes, når bilen kører på benzin.

Sikkerhed og udstyr

Når det kommer til sikkerhed i en brugt Toyota Yaris, ja så kan du roligt føle dig sikker, når du triller afsted på landevejen eller giver den gas på motorvejen. Brugte Toyota Yaris findes nemlig med fuld sikkerhedspakke uanset generation – og alle sikkerhedspakkerne lever op til de gældende sikkerhedskrav, hvilket er utroligt flot klaret. Sikkerhedstestene er udført af Euro NCAP, og Yaris’en er faktisk blevet testet af hele to omgange og har begge gange modtaget topkarakterer.

Udover at have sikkerheden i orden byder brugte Toyota Yaris også på en helt formidabel køreoplevelse takket være de gode motorer i bilen, men også det lækre udstyr som skumringssensor og dynamiske forlygter, måske bedre kendt som follow-me-lygter. Derudover er den udstyret med en lækker intuitiv midterkonsol og skønne kromdetaljer, der alt sammen får design, køreglæde og komfort til at gå op i en højere enhed.

Motorer – benzin, diesel og hybrid

Toyota Yaris har et lidt usædvanligt motorprogram sammenlignet med de andre biler i samme klasse. Den kan nemlig fås med både diesel-, benzin-, og hybridmotor. På dieselsiden finder du en 1.4-liters dieselmotor med betegnelsen D4-D. Denne motor har en rigtig god brændstoføkonomi, og er opgivet til at kunne køre op mod 25,6 km literen. Dieselmotorerne findes fra anden generation af de brugte Yaris’er. På benzinsiden finder du de klassiske benzinmotorer, som her er en 1.3-liters benzinmotor opgivet til 20,4 km literen samt en lille 1.0-liters benzinmotor med et brændstofforbrug på 23,3 km literen. Faktisk er den lille 1.0-motor magen til den, du finder i en Toyota Aygo. Du finder desuden også nyere, brugte Toyota Yaris med en 1.5-liters benzinmotor med 111 heste, som kører 20,8 km literen.

Udover benzin- og dieselmotorer finder du også de helt særlige hybridmotorer, som Toyota efterhånden er blevet kendt for. Hybridmotoren er en 1.5-liters med 100 heste. Det er den mest økonomiske motor, du kan få, og den kan faktisk køre helt op til 30 km literen, hvilket jo er fantastisk.

Køb af brugt Toyota Yaris med 100% Autotjek

Du finder Toyota Yaris brugt i et væld af udstyrsvarianter og et bredt sortiment af motorer. Det er den helt perfekte minibil til dig, der er miljøbevidst, færdes i byen og sommetider skal køre langt på de danske motorveje. Når du køber din Toyota Yaris brugt med 100% Autotjek-mærkning, er du garanteret en sikker og tryg handel. Vi sørger nemlig for:

  • At du får 12 måneders Autotjek-garanti
  • At du får kilometergaranti og garanti mod restgæld i bilen
  • At din nye, brugte Toyota Yaris er tjekket grundigt igennem ud fra en kvalificeret brugtbilstest
  • At du få alt at vide om præcis den brugte Yaris, du har i kikkerten

Vil du vide mere om køb af brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, kan du blive klogere her. Er du på udkig efter biler i samme klasse som Toyota Yaris, kan du med fordel tage et kig på den frække Renault Clio, samt Opel Corsa og Ford Fiesta, der alle sammen er designet til det europæiske marked, og derfor imødeser ethvert behov i de europæiske storbyer. Ligger du inde med spørgsmål til vores 100% Autotjek-mærkning, er du også altid velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformation her.