Find din nye brugte bil

Vi har 4503 biler på lager

Din søgning gav 2 resultater

Brugte Volvo V40

Svenske Volvo laver flotte, pålidelige og ikke mindst sikre biler, og Volvo V40 er ingen undtagelse. Selvom Volvo V40 kun blev produceret mellem 1995 og 2004, er det en flot og praktisk bil. Er du på udkig efter en brugt Volvo V40, er især modeller produceret efter år 2000 værd at kigge efter. Bilen fik nemlig et gevaldigt ansigtsløft efter årtusindeskiftet, og kvaliteten af den allerede stabile bil blev forbedret. 

Drømmer du om villa, vovse og Volvo eller blot en brugt Volvo V40, skal du ikke kigge længere end hos 100% Autotjek. Her finder du nemlig et stort udvalg af brugte Volvo V40 til salg. 100% Autotjek er desuden din garanti for en tryg og sikker handel.

Læs om fordelene ved at købe en Volvo V40 brugt her.

Fordele ved køb af brugt Volvo V40

Der kan tælles mange gode grunde til at købe en brugt Volvo V40. Den bedste grund er, at du får rigtig meget bil for pengene. Hvis budgettet ikke er så stort, skal du ikke grave så dybt i lommerne for at få råd til en brugt Volvo V40 af tidligere årgang. Ældre, brugte Volvo V40 finder du nemlig, hvor mange er særdeles velholdte. De nyere udgaver af Volvo V40, som lever op til Volvos velkendte, fantastiske kvalitet, finder du også mange af på markedet. Uanset hvilken årgang du landet på, er du sikret en bil som er præget at Volvos anerkendte høje sikkerhed. Volvo er nemlig kendt for at producere nogle af de mest sikre biler, du kan sætte dig ind i.

Brugte Volvo V40 kan desuden blandt andet fås med panoramaglastag, som får dig til at føle dig i ét med dine omgivelser - og optimerer din køreoplevelse. Du får desuden forlygter i klar glas og en modificeret midterkonsol. Der er også fin plads i kabinen, så en brugt Volvo V40 fungerer super godt som en lille familiebil.

Sikkerhed og udstyr

Udstyrsmæssigt får du meget for pengene, hvis du køber en brugt Volvo V40. Komforten er nemlig i top, da bilen tilbyder sæder i verdensklasse og en optimal kørestilling som gør dine daglige køreture super behagelige. Brugte Volvo V40 kan desuden fås med hele tre forskellige udstyrspakker, nemlig Comfort, Sport eller X-sight. Med Comfort får du blandt andet kørecomputer, alufælge og tågeforlygter, mens du med Sport får sort interiør og mørkbelagte forlygter. Den dyreste, men yderst lækre udstyrspakke er X-sight, hvor du bliver forkælet med dellæderindtræk, læderrat, indlæg i træ og centrallåsesystem. Du har dermed god mulighed for at finde en brugt Volvo V40 med en udstyrspakke, som passer til dit temperament og behov.

Sikkerhedsmæssigt scorer Volvo V40 topkarakter, og lever dermed op til  den er endda blevet betegnet som ”crashkongen”. Du hjælpes godt på vej af aktive sikkerhedsfeatures i form af selehusker på både for- og bagsæder samt justerbar fartbegrænser og autobrems-system. Euro NCAP har givet bilen fem stjerner i deres sikkerhedstest udført i 2012. Du kan altså trygt tage familien med på en køretur i en brugt Volvo V40.

Benzin- og dieselmotorer

Du finder brugte Volvo V40 med enten benzin- eller dieselmotor. Alle Volvo V40 modeller har slidstærke, firecylindrede motorer samt en femtrins manuel gearkasse som gør bilen brugervenlig. Er du til fart over feltet, kan du gå efter en brugt Volvo V40 D4. Den har nemlig en kraftig dieselmotor og hele 190 heste samt en accelerationstid på blot 7,4 sekunder. Hvis du ikke finder den rette brugte Volvo V40 D4 model, kan du med fordel stadig forsøge at gå efter en brugt Volvo V40 med en turbomotor, da den giver bilen ekstra meget kraft til omdrejningerne.

Køb brugt Volvo V40 med 100% Autotjek

Brugte Volvo V40 kommer i et stort udvalg af forskellige årgange og modeller foruden en bred vifte af flotte farver. Der er derfor god mulighed for at finde netop den brugte Volvo V40, der falder i din smag. Eftersom bilen sidst blev produceret tilbage i 2004, har du også gode muligheder for at finde en billig, brugt Volvo V40. Selvom du handler brugt, behøver du ikke at gå på kompromis med hverken tryghed eller garanti. 100% Autotjek-mærkningen er nemlig din garanti for en tryg og sikker brugtbilshandel. Her får du altid:

  • Hele 12 måneders Autotjek-garanti på din brugte Volvo V40
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring
  • Garanti for at din brugte Volvo V40 er tjekket igennem ud fra gældende brugtbilstests

Hvis du vil vide mere om, hvad 100% Autotjek-mærkningen indebærer, og hvordan den sikrer dig som brugtbilskøber, kan du læse meget mere lige her. Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular, hvis du skulle ligge inde med nogle spørgsmål.

Fandt du ikke helt den brugte Volvo V40, som du kunne tænke dig, kan du med fordel tage et kig på de oplagte konkurrenter som Skoda Octavia og Opel Vectra.