Find din nye brugte bil

Vi har 4676 biler på lager

Din søgning gav 5 resultater

Brugt Volvo V60

Svenske Volvo har skabt vidunderlige kvalitetsbiler siden sin start i 1927. Volvo har blandt andet vundet priser for deres helt unikke designs, der fusionerer enkelt, skandinavisk design og selvbevidsthed med skøn funktionalitet samt høj sikkerhed. Volvo har en fantastisk evne til at skabe lækre biler, der byder på masser af komfort og køreglæde. Volvo V60 skuffer da bestemt heller ikke på dette område. Du finder den i flere generationer, hvor første generation kom på markedet i 2010 og anden generation i 2018. I mellemtiden har Volvo V60 fået et enkelt facelift i 2014, hvor den blandt andet fik et større frontemblem samt klarerer linjer, der giver den et eksklusivt udseende.

Volvo V60 er Volvos gode bud på en formidabel stationcar i mellemklassesegmentet, der gør den oplagt som familie eller firmabil. Den byder på en fantastisk engagerende køreoplevelse og er designet til hverdagen. Hos 100% Autotjek finder du brugte Volvo V60 fra forhandlere over hele landet. 100% Autotjek-mærkningen giver dig masser af tryghed og sikkerhed, når du handler brugt.

Læs mere om brugte Volvo V60 her.

Fordele ved at købe Volvo V60 brugt

Brugte Volvo V60 hører til blandt de store stationcars, og du får altså en rummelig og lækker bil med masser af plads og rigtig gode køregenskaber. Den har eksempelvis en lille venderadius taget størrelsen på bilen i betragtning, hvilket gør den til en drøm at manøvrere rundt, hvor end du befinder dig. Den gør det desuden helt fantastisk på landevejen takket være en god affjedring, som giver skøn komfort – selv på lidt humplede småveje. Brugte Volvo V60 matcher den praktiske livsstil med alt fra børn til firmakøreture, og med et bagagerum på hele 529 liter, er der god plads til alt, hvad du kunne drømme om at proppe om bagi.

Priserne på brugte Volvo V60 ligger i den dyre ende på brugtvognsmarkedet. Det skyldes blandt andet at den lækre Volvo har lagt sig godt til rette i Premium-segmentet, og at den kun har været på markedet siden 2010, hvilket er med til at holde priserne oppe. Det betyder også, at du kan få en god slat for den, når du skal af med den igen.

Sikkerhed og udstyr

Volvo er nærmest ensbetydende med lækkert udstyr og måske især sikkerhedsudstyr. Udstyret i brugte Volvo V60 er i grundmodellen allerede super omfattende. Du får i eksempelvis stor integreret skærm i midterkonsollen samt effektiv nødbremse, også kaldet City Safe, som bremser bilen, hvis den registrer risiko for kollision ved bykørsel. Udstyrspakkerne, som du finder i de brugte Volvo V60, går under navnene Kinetic, Momentum og Summun. Kinetic er den laveste udstyrsvariant og Summun den højeste. Allerede ved den laveste udstyrspakke bliver du forkælet med blandt andet fartpilot og kørecomputer. Kravler du et skridt op af udstyrsstigen, får du kørelys med lyssensor, regnsensor samt parkeringssensor. Stiger du helt til tops og vælger Summun-varianten, får du desuden lækker læderkabine og førerstol med hukommelse. Skal den have max gas på udstyr, bør du kigge efter sportsudgaven R-design, der har alt fra dobbeltudstødning til sportsundervogn.

Brugte Volvo V60 scorer desuden fem ud af fem stjerner i sikkerhedstest fra Euro NCAP, og ud over det almindelige standardsikkerhedsudstyr, der er fremragende, kan du være heldig at finde brugte modeller med ekstra sikkerhedsudstyr.

Motorer i brugte Volvo V60 – benzin, diesel og hybrid

Blandt brugte Volvo V60 finder du alt fra benzinmotorer til diesel og hybridmotorer. Hybridmotorerne er der ikke så mange af på brugtvognsmarkedet – endnu. Brugte Volvo V60 findes derfor hovedsageligt med diesel- og benzinmotorer. Men her skal du altså holde tungen lige i munden, for det kan godt blive lidt tricky. Volvo har nemlig døbt sine motorer alt fra D3 til T6, hvor D’et indikerer, at der er tale om en diselversion og T’et en benzinversion. På dieselsiden finder du blandt brugte Volvo V60 en D3-motor, som er en firecylindret turboladet dieselmotor med 150 heste, og en D4-motor, som er en firecylindret twin-turboladet dieselmotor med 180 heste. På benzinsiden finder du blandt andet T3, T4, T5 og T6-motorer.

Men hvad er så helt præcist forskellen på dem? T3, T4 og T5 er alle sammen firecylindret turbo benzinmotorer med direkte indsprøjtning, men med henholdsvis 150, 190 og 250 heste. Jo højere nummer jo flere heste. T6’eren adskiller sig dog fra de andre ved at være en hybridmotor, der altså kører på både el og benzin. Her får du en firecylindret turboladet og superladet benzinmotor med hele 340 heste. Alle motorversionerne performer fremragende.

Køb af brugt Volvo V60 med 100% Autotjek

Volvo V60 fås brugt i mange lækre udstyrsvarianter og motorversioner. Du har derfor gode muligheder for at finde den brugte Volvo V60, der passer til dig – og samtidig gøre en god handel. Der kan nemlig være en del af spare på de dyre Premium-biler ved at købe dem brugt, da afskrivningen her ikke er så stor. Selvom du handler brugt, betyder det ikke, at du behøver at gå på kompromis med tryghed eller garanti. Med 100% Autotjek-mærkningen får du masser af tryghed med i handlen. Du får nemlig:

  • 12 måneders Autotjek-garanti på den brugte Volvo V60, du er forelsket i
  • Sikkerhed for at den er blevet tjekket grundigt igennem efter gældende standarder i brugtbilstests
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring
  • Alt at vide om netop den Volvo V60, du er interesseret i
  • Kilometergaranti og garanti for at der ikke er restgæld i bilen

Vil du vide mere om køb af brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, kan du læse mere lige her. Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf. 65 65 50 11 eller via vores kontaktformular.

Du kan også tjekke konkurrenterne til den smarte Volvo V60 ud, hvis du ikke lige fandt det du søgte. Gode alternativer til den smækre Volvo er blandt andet Audi A4, BMW 320d og Mercedes c200. Er du åben for alternativer, der ikke hører til i Premium-klassen, er VW Passat og Opel Insignia også gode bud.