Find din nye brugte bil

Vi har 4641 biler på lager

Din søgning gav 1 resultater

Brugt Volvo V90 med 100% Autotjek-garanti

Er det den ultimative stationcar, du leder efter, ja så er det en brugt Volvo V90, du skal have fat i. Volvo V90 er nemlig en stationcar af helt særlig kaliber. Den er ikke blot rummelig, men også ekstremt veldesignet med moderne linjer og elegante detaljer. Volvo, der står bag denne lækkerbisken, introducerede bilen i 2016 som en del af den skønne 90-trio, der inkluderer den store SUV Volvo XC90 samt sedanen Volvo S90. Den eksklusive Volvo V90 er ren forkælelse med høj komfort hele vejen rundt i kabinen, og den er et ideelt valg til familiebil.

Skal Volvos luksuriøse V90 være din næste familieslæde, finder du et stort udvalg til skarpe priser på brugtbilsmarkedet. Du behøver slet ikke gå på kompromis med hverken tryghed eller garanti, selvom du køber brugt. Køber du din brugte Volvo V90 med 100% Autotjek-mærkningen hos en af vores mange forhandlere og samarbejdspartnere landet over, er du sikret en tryg og sikker handel.

Er du nysgerrig på fordelene ved en brugt Volvo V90, kan du læse mere her.

Fordele ved brugte Volvo V90  

Der er utallige fordele ved at købe en brugt Volvo V90. Er du på jagt efter en pålidelig, sikker og topskøn stationcar med masser af køreglæde, finder du ikke en bedre kandidat. Brugte Volvo V90 emmer af skandinavisk kvalitet, luksus og komfort, mens Volvo er anerkendt verden over for sine pålidelige, sikre og utroligt holdbare biler. Dertil er en brugt Volvo V90 enormt rummelig – ikke nok med at heldige passagerer får masser af albuerum – bagagerumsvolumen på 560 liter sikrer, at der er plads til alle hverdagens pakkenelliker.

Selvom du selvfølgelig sparer penge ved at købe din Volvo V90 brugt frem for fabriksny, er priserne på brugte Volvo V90 ofte skyhøje. Det skyldes, at brugte Volvoer – af god grund – er uhyre populære, derfor holdes priserne oppe. Det skal dog ikke lade dig afskrække fra at købe din drømmeslæde. Du kan nemlig glæde dig over, at du selv får en rigtig pæn sum for bilen, når du engang skal af med den igen.

Udstyr og sikkerhed

De elegante, brugte Volvo V90 lever op til alle forventninger til en moderne stationcar fyldt med udstyr, der gør dine daglige køreture sjove, underholdende og komfortable. På brugtbilsmarkedet varierer udstyrsniveauet fra bil til bil, og du finder blandt andet brugte Volvo V90 med en smart touchskærm med navigation samt fartpilot, parkeringssensor og vejbaneassistent.

Volvo V90 blev sikkerhedstestet i 2017 af Euro NCAP med en rigtig flot topkarakter i form af fem stjerner til resultat. Den fine karakter overrasker dog ikke –  Volvo går nemlig aldrig på kompromis med sikkerheden. Faktisk crashtester de selv deres biler, når de udvikler nye modeller for at sikre, at sikkerheden lever op til Volvo-standarden. Du kan altså roligt tage familien med på køretur i den labre Volvo V90. 

Motorer i brugte Volvo V90 

Brugte Volvo V90 fås med forskellige motorvarianter. Foruden et stort udvalg af benzin- og dieselmotorer kommer brugte Volvo V90 også som plug-in hybrid ved navn Recharge, hvor det er en kombineret benzin- og elmotor, der sætter hjulene i sving. Benzin- og dieselmodellerne kommer med en firecylindret, 2-liters motor, og du får alt fra 150 til 235 heste at lege med. Plug-in hybriden Volvo V90 Recharge har en fin rækkevidde på 58 km på ren strøm. Vælger du ”Pure Electronic Mode”, udleder bilen ingen CO2, da det udelukkende er elmotoren, der arbejder, og du kan altså trille rundt med god samvittighed.

Køb brugt Volvo V90 med 100% Autotjek

Volvo V90 finder du på hylden med luksusbiler side om side med Audi og BMW. Du kan derfor gøre en rigtig god handel ved at købe din Volvo V90 brugt. Køber du en brugt Volvo V90, får du en af de sikreste og lækreste stationcars på markedet. Med 100% Autotjek-mærkningen er du altid garanteret en tryg og sikker handel. Du får blandt andet garanti for, at din brugte Volvo V90 er tjekket grundigt ud fra gældende brugtbilstest. Desuden får du:

  • Hele 12 måneders Autotjek-garanti på din brugte Volvo V90
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring
  • Alt at vide om den Volvo V90, du er lun på

Er du nysgerrig på, hvem konkurrenterne til den sprøde Volvo V90 er, kan du tage et kig på Audi A6 og BMW 520d. Du kan desuden blive klogere på reglerne for omregistrering, når du køber dig en brugt Volvo V90 her. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os ved at give et kald på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular.