Find din nye brugte bil

Vi har 4396 biler på lager

Din søgning gav 8 resultater

Brugt Volvo XC60

Volvo har eksisteret siden 1927 og har vundet adskillige priser for deres unikke designs, høje sikkerhed samt evne til at skabe masser af komfort og køreglæde. De har blæst derudaf og hører i dag til blandt Premium-klassen, hvor de er en af de bedst sælgende mærker. Volvos mellemstore SUV, Volvo XC60, skuffer bestemt heller ikke, den er nemlig essensen af komfort, luksus og fantastiske køreegenskaber. Den kom første gang på markedet i 2009 og blev øjeblikkeligt en succes. På trods af dette fik den et omfattende facelift i 2012, hvor der blevet foretaget en del kosmetiske ændringer. Interiøret fik en seriøs overhaling og eksteriøret blev opdateret med nye tagbøjler og en ny, eksklusiv frontgrill. Volvo XC60 osede allerede af rå luksus inden faceliftet og efter – ja, der er ingen ord for det.

Volvo XC60 findes i flere generationer, hvilket betyder, at der blandt andet er forskel på bilens dimensioner. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Volvo XC60 fra forhandlere i hele landet. Når du handler ny, brugt bil med 100% Autotjek-certificering, er det din garanti for en sikker og tryg handel.  

Læs mere om brugte Volvo XC60 her.

Fordele ved at købe Volvo XC60 brugt

Priserne på nye XC60 er i den lidt dyrere ende. Det kan derfor godt betale sig at se sig om efter en brugt Volvo XC60. På brugtvognsmarkedet er priserne faktisk også i den høje ende, men det er blot en fordel. Det betyder, nemlig at en brugt Volvo XC60 holder prisen rigtig godt, og at du derfor kan få en rigtig fin pris for den, når den engang skal sælges videre. Du får desuden en bil, hvor formidable køregenskaber og sikkerhed følges ad. Du bør dog være opmærksom på, at der er lidt forskel på første og anden generation af den eksklusive SUV. I anden generation er bilens akselafstand nemlig vokset markant, hvilket gør, at XC60’eren blot kører endnu bedre og faktisk også er mere støjsvag. Det sænker en dejlig ro over kabinen og giver en tryg fornemmelse, når du blæser afsted på motorvejen.

Sikkerhed

Sikkerhed ligger til grund for alle Volvos biler, og det er deres mål at ingen må omkomme i en Volvo efter 2020. Det betyder selvfølgelig, at Volvo XC60, brugte såvel som nye, gør det helt fantastisk på sikkerhedsfronten. Da den første gang blev testet af Euro NCAP i 2009 scorede den fremragende fem ud af fem stjerner i deres sikkerhedstest, og det samme gjorde den, da anden generation af bilen blev testet i 2017. Der er altså ingen tvivl om, at en brugt Volvo XC60 er en ualmindeligt sikker bil. Det skyldes blandt andet, at den allerede i første generation blev udstyret med det banebrydende City Safety-system, som i bund og grund er et sikkerhedssystem, der skal forhindre frontale sammenstød. Det gør det ved automatisk at bremse bilen, hvis systemet opdager, at bilen er på kollisionskurs mod en fodgænger eller andre bilister. Det betyder, at bilen kan stoppe helt af sig selv ved en fart på op til 30 km/t.

Udstyr

Der er bestemt ikke sparet på udstyret i brugte Volvo XC60, det gælder både, når det kommer til sikkerhedsudstyr såvel som ekstraudstyr, som gør det lidt sjovere at køre Volvo. De brugte XC60 findes i forskellige udstyrsvarianter, der går under navnene Momentum, Summum og R-Design, hvor Momentum er startpakken og R-design er den største udstyrspakke. Selvom Momentum er startpakken betyder det ikke, at der er sparet på udstyret. Udover masser af lækkert standardudstyr kommer Momentum-pakken blandt andet med ultralækkert læderrat og regnsensor. I den lidt større udstyrspakke Summum får du derforuden også nøglefri betjening og læderindtræk. R-Design pakken giver den til gengæld max gas med alt hvad hjertet kan begære inden for ekstraudstyr, det er nemlig sportspakken, der har alt som eksempelvis high performance lydanlæg og parkeringssensor.

Motorer i brugte Volvo XC60 – benzin og diesel

Der er ikke sparet på udvalget, når det kommer til motorer i brugte Volvo XC60. Du finder nemlig hele tre forskellige dieselmotorer og to slags benzinmotor. Dieselmotorerne går under betegnelserne D3, D4 og D5 og har henholdsvis 136, 181 og 215 hestekræfter. På benzinsiden finder du en firecylindret motor med 215 heste og en sekscylindret med 305 heste. Disse motorer er henholdsvis 2.4- og 3.0-liters benzinmotorer. Vil du have god brændstoføkonomi, bør du kigge efter brugte Volvo XC60 fra anden generation, da motorerne her kører længere på literen. De nyeste dieselmotorer har desuden Adblue-teknologi, der byder på mindre partikelforurening fra dieslen.

Udover diesel og benzinmotorer er det faktisk også muligt at finde brugte Volvo XC60 med en innovativ hybridmotor, der selvfølgelig formår at køre på el såvel som benzin. Motoren er en fircylindret benzinmotor med 327 heste suppleret af en elmotor med 80 heste. Det er muligt at køre på ren el i cirka 35 km, samt lade batteriet på en lade-station, der omfatter “Plug in hybrid"-systemet. Brændstofforbruget er helt fænomenalt, da den kan køre helt op til 35,7 km/l, når kørsel på el og benzin kombineres.

Køb af brugt Volvo XC60 med 100% Autotjek

Volvo XC60 fås brugt i et stort udvalg af ultralækre udstyrsvarianter og motorer. Der er derfor rig mulighed for at gøre en god handel, når du kigger efter en brugt model. Selvom du handler brugt, betyder det ikke, at du skal gøre køb på hverken garanti eller tryghed. Når du handler brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, får du altid 12 måneders Autotjek-garanti med i handlen. Derudover for du:

  • Alt at vide om den brugte Volvo XC60, du har i kikkerten
  • Sikkerhed for at din bil er blevet tjekke grundigt igennem ud fra en brugtbilstest
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring.

Er du interesseret i at vide mere om køb af brugt bil med 100 % Autotjek-mærkning, kan du blive klogere lige her. Du kan også tage et kig på konkurrenterne til den populære Volvo XC60, hvis du ikke lige fandt den, du ledte efter. Det mest oplagte konkurrenter er BMW X4 og Audi Q5.